Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Posvícení, kurva!

18. 02. 2013
1
0
1407

Tož kurva, lidí zlatí! Bol večer, sinátor sral ukol školni do sešitku u sebe v mrdniku, paprika starý chrněl u bedny a já si pilovala zrohovatělů kužu na patách kurva, vite, parmazán viráběla, abi bolo co dát dalši den na nudle z globusu, kurva. A jak tam tak hobluji ta patiska, tož najednó buchot na fenstr, tož odivřu a venku Verunino cigán svalnatý.

Milu, ty megero vipasená, posilá mně Veru, abich tě pozval k nám na večeřu, mame posviceni neskaj!

Jak su slišala zminku o žrádle, hnetkaj su začala žgryndať jak bernardyn. Kurva! Zabékala su! Tož to si nechám libiť takuvétok pozváni. Odhodila su struhadlo, parmazán z pat nalifrovala do pitliku, obula sa o šlo sa k Veru. Cigán, to vite, jak sme boli na dvoře, hnetkaj po mně vijel, na cecki hmátnul, pičku scel proskůmať, ale já nemněla náladu, tož schital pecku nohó od stola přimo mezi očadla, kurva.

Zapadly sme do Verunina baráčiska a tam vám to uš svinsky krásně vonělo jako v bufáči v Olmiku na nádru. Veruna stála u plotny, mněla zástěru na sobě, kurva, smažila říski, olejiček jen prskal!

Kurva Milu, zajásala, sotva mně opatřila! To su ráda, že si přišla! Mam tolik meska, že nevim co s tim a lednička je v hajzlu, tož to mosime skonzumovať, abi sa nám to neskazylo. Posať sa, kurva, hnetkaj bodu servirovať. Tož su sa usádlila na židlisku vedle Cigána, ten mi hnetkaj dal pazóru na stehnisko a k pičce sa dobíval, tož su zfleku dalši přišila, abi uš dal klit. Veru sa eště chvilu točila u plotny a za chvilu bolo hotovo a začala to mesko krásné svinsky davať na stul.

Lidi zlatí! Říski přes celí taliř, kurva, klobási, k temu salát brandorový, no svinsky krásná večeřa, gdybiste to viděli, hnetkaj biste takik chtěli okoštovať! Začali sme žrat a žereme a žereme, cigán nám donesl pivosny ma žižu, tož veliká pohoda jako. Tož a jak tak žereme, tož su začala přemišlat, gde Veruna to čupr gut mesko zohnala, kurva, dyť nemá love vječně, péra kůří přinejlepčim za dje pjetky degenerátum mistnim, žeró s cigánem srački různé, polifki pitlikački a najednó takovétok posviceni veliké?

Veru, kurva, zabékala su, a gdes vlastně přišla k temu mesku? Důfám, že to neni z nějakého přejetého bezdomofca!

A Veruna kurva, Milu, di do prdele, misliš, že bich ti dala žrat člojeka?

A já Nejsu si jistá právě. Ty si taková šehoschopná svině, člojek u tebe nidy nevi.

A Veru tož posluchaj, jak to bolo. Šla su čera na náštěvu k Magdě Chvatónové do Zvole a přectaf si, bola v jináči zrovna a jak su na ni řvala, že mi má dát stofsona, co mi dluži, tož začala rodit a narodilo se ji podsvinčátko krásné!

A já ty kurvo! Takže mi tadyk žereme to podsvinče? A jednu su ji přišila!

A veru Guvno milu, guvno! Podsvinčátko je naživu, neboj sa. Má sa krásně k sjetu a uš mličko cucá z cecku!

A já Tož co to tedyk žereme!

A Veru No co asik, kurva, svinsky dobrů vjec! Magda nemněla pro mně ty love, tož mi dala po porodu tu svoju placentu a pupečni šňuru. Řiski sů z placenty a klobási z pupečni šňury, kurva!

Ty pičo, zabékala su nasratě. Takovů sračku mi dát žrat! Si prasnice nečistá, abis jeděla!

Dožrali sme, já si zala eště dva řísky pro starého a sinátora, rozlůčila sa s těmi sockami a valila dom. Starý a sinátor mněli radosť, že su jim přinesla masičko dobré, spapali poslušně šecko a pak su jim řikla, co to bolo. Tož starý v pohodě, nevjeděl, co je to placenta, ale sinátor, sa chytil za mordu a bježel ven rychlo a viblel sa u kadibudy! Mosila su sa smať! Vidiš hajzle, to máš z teho, že si tak študovaný, řikla su mu, dyž sa vrátil a dala mu jednu přes kešeň, že si neváži vjeci, které maminka přinese k jedlu.

Tož to vidite, kurva! Když vám něco chutná, tak se nemate ptať, co to je, heski to zožerte a mislete si, že to mate nějaků luxusni špecialitu francůsků, to je nejlepči! 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru