Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tobě

14. 04. 2013
13
25
1680
Autor
Tony.cs

Pokud před tebe život postaví jakoukoli výzvu, působí kolem spousta aspektů.Minulost ti může dát zkušenost, přítomnost ti může dát rozhled, budoucnost ti může dát naději, přátelé ti mohou dát porozumění, silní lidé ti mohou dát motivaci, slabí lidé ti mohou pomoci k odhodlání ...ale to, co je nejvíc zapotřebí k překonání té výzvy, je v tobě. A nakonec jsi to jen ty, kdo tu sílu musí probudit!


25 názorů

PÁTER
22. 04. 2013
Dát tip

 

Díváme se na to stejně, já si také říkám, když bude jeden člověk, který si mé věci přečte a potěším ho tím, něco mu dám, mělo to smysl. Tak piš, smysl to má jak vidíš a aby i krytykúm nevyschlo pero, aby i oni měli o čem psát!

Tímto se zároveň omlouvám že se na hodně dlouhou dobu odmlčím.


Tony.cs
22. 04. 2013
Dát tip

Děkuji moc Panenko


***


Tony.cs
21. 04. 2013
Dát tip

PÁTERE jsem moc rád, že ta slova umíš naplnit. Rozumem i pochopením, nakonec jistě i činy. Plytkost je diskutovalelná a ani nezáleží na tom, jesli ji píšeme správně :-). I to její správné psaní je diskutovatelné. Děkuji za vyjjádření, píšu přesně pro lidi jako jsi ty a samozřejmě ostatní, kteřým to stálo za čtení. Pokud bude jeden člověk, kterému to něco dá, má to smysl. Proto děkuji a klaním se.


PÁTER
21. 04. 2013
Dát tip

Já tvému sdělení rozumím a je mi jedno, jestli je citát krátký či dlouhý.

Někdo ti napsal že je "plitký". Sakryš, neměl napsat plýtký? Pro mě je dost hluboký a myšlenky v něm dostatečně hluboké, abych nad nimi přemýšlel.

A pokud by byla slova v něm prázdná, tak jsou napsána právě proto, aby se naplnila činy.

Já sám před takovou plýtinou stojím a obávám se dalších dnů. A vidíš, když se nad tvým dlouhým citátem zamýšlím, poznávám, že se mám kam a na koho ještě obrátit s žádostí o radu a že sám budu muset jednat abych se nedostal do hlubokých vod nejen nejistot.

Možná že je tvůj citát skloubením několika různých myšlenek, pro mne je srozumitelný, má co říct tomu, kdo rozumět chce a je v podobné situaci.

 


Tony.cs
17. 04. 2013
Dát tip

Může být


Tony.cs
17. 04. 2013
Dát tip

Myslel jsem to, jak berou citát lidé, kteří neznají přesnou definici. A myslím, že jsem to i napsal. 


Tony.cs
17. 04. 2013
Dát tip

Pokud si tohle nepochopil, je to s tebou zlé. Pokud cituješ někoho, nevkládáš tím vlastní dílo. Jednoduché. A podle toho, co tvrdí tvá uznávaná wikipedi stačí jedno jediné doslovné opakování toho, co jsem napsal, aby se z toho stal citát. Také tvrdí že "Pokud k citátu není přiložen zdroj, většina čtenářů si myslí, že autor díla je současně i autorem citátu nebo je citát falešný."

Takže jsem autorem svého vlastního citátu, neboť ten jsem doslovně citoval i jinde. V tom případě už to je citát a já se s tebou nemám dále o čem bavit. 


Tony.cs
17. 04. 2013
Dát tip

Pokud je zde zařazení "citáty" jen na citace již vyřčeného, potom bys nikdy nevkládal své vlastní dílo a bylo by zbytečné abys ho sem ukládal. Zřejmě citát není všeobecně brán pouze jako citace jiných, ale jako výrok něčeho moudrého, hlubšího (čímž netvrdím, že zrovna já jsem nadhodil něco hlubšího a moudrého).


Tony.cs
17. 04. 2013
Dát tip

Ten užvaněnej blb jsem já, ale ty jsi pravděpodobně tak nadutý hovado, že nedokážeš ani inteligentně komunikovat, proto ty jantare, jak sem napíšeš ještě jednu tvojí rádoby drsnou vulgaritku, tak půjde do kytek stejně jako šel už dávno tvůj mozeček.


Tony.cs
14. 04. 2013
Dát tip

děkuji všem


Alegna
14. 04. 2013
Dát tip

není k tomu co dodat***


eLko
14. 04. 2013
Dát tip

jo, mně to přijde fajn


helgard
14. 04. 2013
Dát tip

"Oldrichu problém je jinde - ty máš rád krátké a úderné a jasné citáty, protože dlouhým a neúderným nerozumíš..to není problém citátu, ale v nedostatku tvého IQ...."

                                                                            helgard


Tony.cs
14. 04. 2013
Dát tip

Díky srozumeni, Staváku.

Oldrichu, plitká slova to jsou jen pokud je budeš chtít vidět plitká. Pro mě jsou dost silná, protože jsem je myslel vážně. Kdo určil, že citátymají být krátké? To jsem ještě neslyšel. A přesně na tebe se hodí tento "krátký" citát:

Žádný jazyk na světě snad neměl tolik odpůrcův, nezkusil tolik nezasloužených ublížení a pronásledování, nezápasil s tolikerými nebezpečnými překážkami, úšklebky a rouháním, neztratil tolik drahých pokladův, knih a spisův, hned v hltavém plameni, hned v podzemních skrýších a jeskyních, jako náš tento, a přece naposledy všecko šťastně přežil, nad nenávistí zvítězil a hloupost zahanbil.

                                                                                          Ján Kollár


Oldrich
14. 04. 2013
Dát tip

Abych to byl schopen brát jako citát, muselo by to být kratší, udernější a s větší porcí vtipu, třeba: "Když nemám co dělat, pracuji!" (Karel Čapek)

"Nezavrhuji masturbaci, je to sex s někým koho miluji." (Woody Allen)

 

Tohle tvoje je nekonkrétní rozmázlé nedotažené a plné plitkých a prázdných slov!


Stavák
14. 04. 2013
Dát tip

souhlasím *


srozumeni
14. 04. 2013
Dát tip
Moc pěkný...***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru