Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

slepý jasnovidec

23. 04. 2013
1
6
718
Autor
LV

Svoju budúcnosť vidí dosť čierno.


6 názorů

LV
28. 04. 2013
Dát tip

tí, čo vida až na koniec života, tušia, že  koniec je  čierny, Tí, čo až na koniec tunela to potvrdzujú.


Kočkodan
23. 04. 2013
Dát tip
I pres nesmírnou strucnost tvého komentáre jsem si v nem objevil malé zrnícko skoro az pochvaly. Díky za ni, vynasnazím se obetavou prací na prístích komentech, abych si ji i nadále zaslouzil. :-)

MILANO555
23. 04. 2013
Dát tip

Víš, já si mnohem více, než kdokoliv jiný, vážím života a každé vteřiny na světě. Citlivě vnímám bolest a vše zlé v minulosti i současnosti. I to, že ne každý má štěstí na prožití života naplno. S úctou a pokorou se dívám a vnímám všechny ty, kteří přes svůj handicap, dosahují a dělají, co umí. A že někteří umí...Pokud vstoupím na Písmáka a mám svoji oblast, velmi rychle se mi tam připlatou do cesty podobní hračičkové se slovíčkama, tzn moje krevní skupina. Jsou dobří/ moc dobří/, vlastně i tím mě tahají nahoru, budí fantazii, tvořivost, bavím se a posunuje dopředu.Vím, co mi přináší komentíky s nimi a je to moje malá droga.Ty Tvoje řádky jsem si musel přečíst víckrát a chvíli si dát pauzu. Přiznávám svoje velké překvapení a určitě i obdiv/ale to neznamená, že Tě budu slovně šetřit. Vlastně lehké rýpání a popichování máš rád a je to taky výzva, v tom jsme si podobní/. Je fajn, že tu jsi....


Kočkodan
23. 04. 2013
Dát tip
Milane, podle toho prirovnání bych mel být v podstate geniální, nic podobného vsak nepozoruji. :-)

potkají se dvě jasnovidky: "ahoj, jak se mám?..."


MILANO555
23. 04. 2013
Dát tip

Pokud není blbý, jak daleko vidí.No moc to není moje oblast, na žertování....


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru