Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Záhada rozluštěna 8.díl

24. 05. 2013
0
0
903
Autor
katt-chan

Omlouvám se, ale to písmo, které jsem sepsala se tady zobrazuje jako otazníky. Nad tím máte co to znamena přeložené od Sakurky hlavní psotavy záhady :) snad to nevadí .) Přepisovat to už nebudu pěkné počtení :D

Záhada rozluštěna 8.díl

Posadila se v Sasoriho kanceláři a cítila se nesvá, protože dobře věděla, že Sasuke stojí kousek od ní a nehodlá opustit kancelář.

 

To mi ještě scházelo obmotala si kolem prstu i šéfa, budu jí muset držet dál od všech policajtů v okruhu dvou kilometrů. Ta by mohla spáchat vraždu a normálně by jí dali milost. "Šéfe moc se omlouváme, ale když chcete pachatele, tak my jdeme zase pracovat." Sasuke doufal, že se budou moct vzdálit a pracovat v klidu. Sakura ku podivu zakývala hlavou a tak je bez dalších otázek šéf propustil z kanceláře a ještě, když je vyprovázel tak se přiblble usmíval. Sasuke jen zakroutil hlavou a v duchu si říkal. Kdepak to není zamotávačka hlav, ale granát, který když hodíte rovnou exploduje s ničivou silou. Sasuke se rozhodl, že se bude snažit rozpoznat všechny její špatný vlastnosti a tím o ní ztratí zájem, ale zatím mu vše zůstalo skryto. Došli do kanceláře a Sakura vzalo do rukou nějaké papíry a podávala je Sasukemu. Vzal je do rukou a ani se na ně nepodíval a hodil je do šuplíku. "Na to by ses měl podívat, jsou to rozšifrované nápisy na zdech." Sasuke je rychle vytáhl ze šuplete kam je před tím dal a přitom si tam přirazil ruku jak je chtěl hned prostudovat. Třeštil oči na nápisy a hned pochopil smysl těch slov a zhrozil se při nápisu, který z vět rozluštil.

 

My jsme otroci SatanA. Naše práva jsou zatracena. Sloužíme ve jménu jeho. Kdo v jeho soka zhlíží. Obětován bude a skončí na kříži.

??? ????? ???????? ??? ????. ??????? ???? ????? ?????. ??? ????? ??? ???? ??????. ??? ???? ?????????? ??????????????? ?? ???? ????? ???? ??? ?????? ??? ???????.

Bůh je náš nepřítel. V naší moci budeš a už se ven nedostaneš. Proč Každý v něj věří Satan vždycky musí přežít.

???? ????? ??????? ??????. ??? ??????? ????? ??? ??? ???? ???????? ????. ??????? ???? ??????? ?????? ??? ???, ???? ??????? ?? ?? ??????? ????.

 

Přidej se k nám a mi ti odpustíme. Zasvěcen buď a nAuč se jeho slova. Nevěř nikdy v boha.

???????? ????? ??? ??? ?????? ???. ?????????? ??? ????? ?????? ???? ???????. ?????? ?????? ??? ????.

 

Staň se jeho sluhou Též. Postaví ti věž. Roztrubuj všude lež.

???? ????? ?????. ??? ????? ??? ???? ??????. ??? ???? ?????????? ??????????????? ?? ???? ????? ???? ??? ?????? ??? ???????.

Hlásej jeho pravdu. Jen u něj budeš chráněn i po Smrti. Věrní ti budou i chrti, kteří všechny stopy sklidí.

?????? ???? ???????. ?????? ?????? ???. ??? ??????? ????? ??? ??? ???? ???????? ????. ???????.

??????? ???? ????? ?????. ??? ????? ??? ???? ??????. ??? ???? ?????????? ??????????????? ?? ???? ????? ???? ??? ?????? ??? ???????.

 

Sasuke dočetl texty a pospojoval nápadná písmena, která byla napsaná jinak než ostatní a nebyli na začátku věty. Už mi pomalu docházel název sekty co se zasvětila Satanovi a peklu. Párkrát sem narazil na takové vymatlance v parku jak pořád drmolili bláboly o zkáze světa a že jen oni jsou vyvolení a nikdo je nezastaví. Ta organizace se jmenovala Akatsuki pokud si dobře vzpomínám, ale horší bude je najít, nikdo mimo zasvěcených nezná jejich úkryt.

Sasuke ještě chvíli přemýšlel nad informacemi, které se před pár minutami dozvěděl a hned vyloučil několik metod jak by se dali najít, až mu v paměti utkvěli jen dvě. Otočil se na Sakuru a sjel ji pohledem od hlavy až k patě. Pak se nadechl a vlastně mu došlo jaký geniální plán se mu přímo naskytl k použití a ještě k tomu se jí zbaví. Už tak dost byl vytočený, když se mu o ní dokonce i zdálo. "Hraběnko mám plán!"

 

Napsala: Katt-chan

Povidkyodkatt.blog.cz

 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru