Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Záhada rozluštěna 10.díl

08. 06. 2013
0
0
1036
Autor
katt-chan

Záhada rozluštěna  10.díl

Trochu kratší dílek, ale v doupěti zla se chystá past. Kdo myslíte, že do ní spadne?

Záhada teprve začala a co dál? Nechte se překvapit.

Napsala:Katt-chan  povidkyodkatt.blog.cz

 

Musím si promluvit se Sasorim, aby odvolal Sakuru z případu, přeci jen si myslím, že by nezvládla tak těžký úkol, i kdyby  se snažila sebevíc. S těmito myšlenkami došel k šéfově kanceláři a rázně zabouchal na dveře.

Ve stejný čas na jiném místě daleko za městem se právě slézali všichni co věřili na Satana a snažili se mu sloužit. Někteří to psychicky nevydrželi a opustili sektu dřív než se zúčastnili masakru na nevinných lidech a jiní se v tom vyžívali, když mohli pozorovat jak oběť trpí a naříká. Ti nejodolnější se snažili připravit rituál pro navrácení Satana na zemi a už jím zbývala jen jedna oběť, ale háček byl v tom, že to nesměl být kdokoliv z věřících, ale specificky vybrané oběti. Podle knihy Satanovi se vždy oběť musela dopustit nějakého porušení desatera a vždy to musely být ženy. Prohřešek se nesměl nikdy opakovat a stačilo darovat Satanovi pět dívek, které se dopustili zvěrstva a bude opět vzkříšen, ale mělo to ještě jednu podmínku, než bude moci vystoupit z pekelného trůnu na svět, musí být obětovaná šestá oběť. Podle šesticípé hvězdy, která musí mít na každém konci krev hříšnic. Poslední musela být speciálně z jednoho starého rodu, jen ona může zastavit vpád Satana na zem, ale ještě o tom nemá ani potuchy.

„Rychle všichni sem!“ Zahromoval vůdce skupiny maniaků a došel na vyvýšeninu odkud hlásal svojí pravdu o Satanovi. „Přichází náš čas, kdy dopomůžeme ke zrození našeho pána. Poslední oběť bude dána do jeho křtánu a mi budeme odměněni.“ Odkašlal si jen, aby mohl pokračovat v dlouhém proslovu a rozhlédl se po jedenácti věrných, kteří by bez mrknutí oka udělali vše co jím přikáže. „Poslední co nám zbývá je najít jednoho člena, musí nás být dvanáct, aby byl obřad zrození dokonalí a platný. Nejhorší na tom je, že náš poslední člen má být zároveň oběť. Musí přijít dobrovolně a bez nátlaku.“ Dokončil poslední slovo a odbelhal se mezi ostatní. Ty na něj jen třeštili oči a snažili se pochopit význam slov, která tady před chvíli zazněla. „Danzou a jak jí sem dostaneme, když nesmíme použít žádné násilí?“ Ptal se jeden z maskovaných a z pod kápi  se na Danzouva upírali dvě zlé zelené hadí oči. „Oběť příjde k nám, prostě jí nemusíme hledat a poznáme to snadno, když se rozhoří ohně je to ta pravá.“ Dopověděl vše co chtěl a mířil do své pracovny alias laboratoře, kde byli umístěny nádoby s krví, které potřebovali k obřadu. Sedl si za stůl a otevřel knihu v rudé kůži, kde byl popsán postup při oživování Satana. Při jeho reinkarnaci se vrátí jen duše a zaujme jen tělo, ze kterého vyprchá jeho pravá duše. Během toho se obnoví jeho schopnosti ovládat oheň a démony pekel. Pak otevře pomocí krve a svých vyvolávačů bránu bolesti a utrpení, která vede přímo do jeho říše. Danzou zaklapl knihu a uložil jí do šuplíku, který ještě zamkl a pak to šel říct všem ostatním, aby se dobře připravili na příchod jejich vůdce.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru