Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Den poezie, registrace akcí k festivalu probíhá

14. 06. 2013
2
0
1112
Autor
Zbornik

Milí přátelé,

letošní v pořadí už 15. ročník festivalu Den poezie se bude konat od 11. 11. do 25. 11. 2013 na památku narození Karla Hynka Máchy (*16. 11. 1810). Během let se festival rozrostl z jednoho na dnešních více než 14 dnů.

Každoročně nese Den poezie podtitul – téma letošního ročníku je Vášeň a popel.

Hlavním srdcem festivalu jsou regionální aktéři z řad škol, knihoven, literárních spolků, klubů, divadel, muzeí i jednotlivců, kteří společně pořádají ve svém kraji zajímavé poetické akce pro veřejnost. Díky nim můžete letos navštívit, na většinu programů je vstup zdarma.

Budeme moc rádi, pokud se k festivalu svou akcí připojíte. Jednoduchý formulář k přihlášení naleznete na www.denpoezie.cz. Jako každoročně plánujeme např. tisk společných programů festivalu. Veškeré námi vytvořené propagační materiály Vám na podzim s radostí zdarma zašleme. Poprosíme Vás o jejich šíření po kulturních místech ve svém kraji. Tímto způsobem se o každé ze zaregistrovaných akcí festivalu (tedy i o té Vaší) dozví lidé na stovkách míst po celé republice.

Společnost poezie, koordinátor festivalu, kromě tisku propagačních materiálů bude společně s Vámi zajišťovat i jejich masivní rozšíření mezi veřejností, upoutávky na festival bude šířit na internetu i mimo něj, jako každoročně na Vaši akci upozorní přední česká média. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kdykoli kontaktovat.

Přejeme Vám krásné dny

Společnost poezie

Kontakty: denpoezie@gmail.com


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru