Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

~~PRINTed FICTION~~

Výběr: Wopi, Monty_Python, Print, kafka
20. 02. 2002
21
0
7481

Věnováno... B-) 1) Prolugue 2) Maxx Magion & Sestra Pana Domácího 3) ZÁLEŽITOSTI OHLEDNĚ PRINTA 4) SMAZANÉ DÍLO 5) EPILOGUE

PRINTed FICTION

 

- amatérské historky z pismackeho podsveti

 

 

Písmák: k 2002-02-11, 04:03:01 …rozjetá loď a zároveň útočiště (nikoliv však po vzoru Titanicu a nikoliv začínající projekt!), disponující 4 736ti autory a autorkami, 31 092 díly (nikoliv náhradními, pozn. autorky), neuvěřitelnými 371 492 kritikami a s neskutečným počtem 126 863 tipy

(Tip [typ] m (angl.) nápověď, pokyn; předpověď; dobrá rada pro podnikání n. při sázce; předpokládaný vítěz při závodech, dostizích apod.)

Písmák je nejčastěji vnímán jako amatérský literární server, nikoliv jako alternativní způsob léčby závislosti na hazardních hrách. Ačkoliv jakýkoli způsob výskytu závislosti zde zcela vyloučit nelze.

 

Fikce: ž. výmysl, představa, zdání, smyšlenka; myšlenková konstrukce děje n. stavu, který ve skutečnosti neexistuje.

 

Konstantinidisová: Not found.



 

 

(zatím jen)

1. PROLOGUE

 

Vinný sklípek, kdesi na Žižkově, 19:00h, úterý tohoto roku

(cca 126 konstantních kroků od ne a ne opadajících batolat směrem vzhůru, tzn. do kopce…)

 

 

     Tajemné společenstvo u stolu umístěného v nenápadném levém rohu zadní místnosti tohoto restauračního zařízení. Přísné výrazy zdejšího intelektuálního osazenstva umocňuje svíce přilepená k láhvi již dávno dopitého modrého portugala. Jediný lidským zrakem rozpoznatelný pohyb jsou stíny v jejich intelektem dobytých obličejích, stíny, které nevědomky avšak zcela úmyslně, myslíc si to, rozhýbávají svými konstantními výdechy, vzdechy a nádechy. Ani zornička jednoho z nich se nepohne. Ani jedna brva. Jakoby se zde, u tohoto stolu, zastavil čas, tedy do té doby než…

 

     Kousek od nich, přesně naproti, v pravém rohu setmělé zděné místnosti se to jazykem jen hemží… Vulgárním jazykem!, protestoval by onen z jednich záhadných inťoušků. Tento způsob komunikace zdá se mi býti jaksi francouzským… (pozn. pozorovatele)

 

 

On: Na to zapomeň, kotě…

Ona: Neříkej mi kotě, kocourku… víš, co si o tobě myslím?? …že nejsi nic jinýho než kus sraba… Pche!, zloděj amatér…

On: Stýská se ti snad po tom vopravdovým džobu…?

Ona: Nesejde na tom, jestli se mi stejská nebo ne… jde tu o to, že jsme se narodili pro skutečnej džob a né pro tohle placání v nudě… kocourku

On: nevím, o čem to mluvíš

Ona:… moc dobře víš, o čem mluvím, lásko!

On: samas chtěla pohodlí … prácičku v teple… žádný zbraně, zabíjení a tak… zdrhání a …

Ona: …a co když to chci zpátky?

On: …mrzí tě snad tvůj život?

Ona: … ne, králíčku, nudí mě …rozumíš?? NUDÍ…

On: dobře… projedem si to ještě jednou… oukej, bejby?

Takže… začínáme tržnicema s rákosím plnýho Rákosníčků …jako je tvůj fotr… soráč bejby… daří se, daří se docela slušně… jenže jsme mladý…a bez auta, bez slušnýho bydlení… tak chceme víc… ambiciózní mladej párek…může bejt vůbec něco horšího?? (zvyšuje hlas) tak trajnem poštu… kde se mi pozvracíš strachy před pokladní, který držím pod kozou W and W universální sekáček… nicméně… NICMÉNĚ… situaci jako správnej chlap zvládnu… zvracíš ještě čtyři dny potom a pak prostě proneseš CHCI REPETE, drahoušku… a já jsem hodnej kluk a tak do toho jdu znova… a je to stejný… potřetí a počtvrtý tě nacpu kinedrilem …pro jistotu… a ty chceš ještě.. JEŠTĚ … Řeknu si oukej, miluju ji, budu hodnej kluk… chceš banku, říkám si OUKEJ… tentokrát MĚ, ale pozvracíš přímo před pokladníkem, kerýmu obmotávám imitačkou koule… pobliješ MĚ… přede všema… řeknu si .. no nic; miluju ji, budu hodnej kluk… nezastřelím jí… ne teď… a pak narazím na takovej dobrej džob… kde jenom sedíš u compíka a střílíš chudinky slepice krysou s optickým snímačem za posranejch čtrnáct stovek… zatímco já ve vedlejší místnosti heckuju… respective… pracuju pro lidi, který prostě nemůžou rozdejchat ty druhý lidi…chápeš.. co tím myslím???… ty si tam sedíš půl roku a střílíš si tam ty slepice a občas i ňáký ty nácky tou pitomou myší za posranejch ČTRNÁCT STOVEK… zatímco já sedím vedle a vydělám ty posraný prachy tím, že píšu nějaký ZASRANÝ BÁSNIČKY…! …kotě, říkám si, jo proč ne, rozmnožuju svýho ducha…, kolaborace… nasírám naprosto nevědomky pár lidí milujících nade všechno literaturu…a proč??? Protože mi za to jejich konkurence prostě zaplatí…!!! mám jí rád, miluju ji… to do konce svýho … ehhm.. života zvládnu… a tak držím hubu a ani tě nebiju… a ty víš… TY MOC DOBŘE VÍŠ..jak bych to udělal rád… a ty mi teď TADY řekneš… že chceš nějakou akci, nějaký vzrůšo…

Ona: Víš co mi připomínáš, když takhle žvatláš, ty můj žvatlíšku?

On: Vypadám jak citlivka s bolavejma kuličkama … jo… takhle mluvím a takhle se právě teď i cejtím…

Ona: Vypadáš jako vlk. (napodobuje vlka) Úuuuu, Úuuuuu, Úuuuuu…

On: fajn, kocourku, už to ode mě nikdy neuslyšíš, platí? Protože už NIKDY nebudu mluvit o těhle věcech… jasný?

Ona: Naposled… jenom se vrátit na pár minut zpátky… lásko… vidět ty zasraný lidi srát do svejch vlastních zasranejch nažehlenejch kalhot…

(otáčí se do druhého rohu, směrem k záhadnému kroužku neobvykle tichých lidí)

Ona: …co si o nich myslíš? …že snad nepotřebujou krapec probudit do týhle reality? …krapec pošimrat za ouškem a nakopnout do prdele? Copak jim, lásko…, nechceš dát něco NAPROSTO NE-ZA-PO-ME-NU-TEL-NÝ-HO??

On: (fascinovaně napodobuje její hlas…) NE-ZA-PO-ME-NU-TEL-NÝ-HO??

Sahá po cigaretě a ona mu s lehkým úsměvem na rtech připaluje.

Stále on: …máš snad na mysli NĚCO, o čem by mohli vyprávět s plenama pod prdelí svejm pravnoučátkům?

Ona: Přesně to mám na mysli, LÁSKO.

Nastává chvíle ticha. On přemýšlí. Ona má jasno.

On: teď a tady?

Ona: … jo

On: a co chceš vzít, koťátko?

Ona: …co vidíš? …co tu vidíš?

Přemýšlí…

Stále ona: jestli tě napadla ta kasa, tak na tu zapomeň… to máš… čtyři, pět.. víc ne… LÁSKO.. co tu vidíš?

Rozhlédne se po místnosti…

On: pár upjatejch teploušků s mozkama… kotě, nic víc.. co vidíš ty?

Ona: co mívá u sebe normální teploušek s mozkem?? …copak takovej předvařenej inťouš může mít u sebe kromě svýho předvařenýho mozečku?

Přemýšlí

On: mobil…! (jásavým hlasem)

Ona: ano lásko… mobil… hodně iňťoušků… hodně intoušsejch mobilů…

On: miluju tě… kočičko!

Ona: miluju tě… wocásku!

Stále ona: vem si kasu a celej předek.. já zvládnu tady ty sekťáčky…

On: dej mi pusu, kočičko…!

Políbí ho s jazykem vysunutým na míle dopředu.

Ona: tak TEĎ!!

 

 

Wocásek vstane tak prudce až převrhne stůl daleko před sebe. Všechno sklo položené doposavaď na stole padá a dotváří jedinečnou hudební kulisu této chvíle.

Wocásek až hystericky zakřičí na celou restauraci uvrženou právě do transparentního ticha: Vobě ruce vzhůru děcka, tohle je přepadení a poslední den vašich promařenejch životů!!!

 

Kočička: …a mobily s prachama na stůl!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Jen z pravé strany místnosti je slyšet zoufalý pláč… pláč jednorukého…)

 

 

 x x x

 


Nicollette
01. 02. 2005
Dát tip
672 *

Plopez
02. 11. 2002
Dát tip
Ano! To je ono! (Patří online duelu) Drakkan je dokonalá literární postava. Hrdina, který pro vidinu "lepšího světa" se obětoval přijmout funkci ve správní radě korporace Písmák, záhy však podlehl korupčním aférám a stal se z něho profi redaktor, zkušeným, rutinou prověřeným okem oddělující zrno od plev. Nestěžuje si na své zodpovědné zaměstnáním, pouze blahosklonně kyne ze svého křesla...Myslím si, že Drakkan by měl získat od Písmáka Press kartu a jít se pořádně vožrat fernetem či becherovkou (obé za bolševické sumy) do Parláče!

Plopez
02. 11. 2002
Dát tip
avi

Plopez
02. 11. 2002
Dát tip
*

pampelin
06. 03. 2002
Dát tip
původně jsem chtěl kritiky jen tak prolítnout, ale ten opravdový, živý rozhovor Via a Drakkana je velmi zábavný.... Dá se někde tipnout kritika? :)

nedá:(

Mozart
05. 03. 2002
Dát tip
to je serióózní nabídka... přijímám... máš první ránu.

bum!

Mozart
04. 03. 2002
Dát tip
PUB FICTION

chceš se bít? :-)

mám to!!!

soráček za avíčko... koho tedy nezajímá můj vynikající nápad (ha, ha...) že jo:-) takže klečím na kolenou a hlavně mě nebijte.. jsem ještě malá holčička ve vývinu:-) (ha, ha)

tak... a kdo mi teď koupí pytlík žužlavejch méďů? ..hm, ...asi WláĎa... kdo jinej:-(

Wopi
02. 03. 2002
Dát tip
kurňa, když já si ty předchozí verze nestahoval... teď už vážně nechytam, kde se co mění (kromě názvu)

jenom název, brouku:-)

papouch
02. 03. 2002
Dát tip
Ty máš rrráda žužlíky? Papouš Ti jich doveze, co hrrrrdlo rrráčí :-)

Wopi
02. 03. 2002
Dát tip
nejsem brouk, nýbrž pa-brouk .... pabouk.... jasný?

papí, beru tě za slovo, můžu?:-)

papouch
02. 03. 2002
Dát tip
za slovo mě brát můůžeš.. za slovo jo. Áále jakmile mě začneš chytat za zobák, bude zle... :-)))

papouch
02. 03. 2002
Dát tip
.....áááánebo naopak . dobře ... Vše je odvislé ja tom, JAK se ten zobák chytí ...... :-)))

týwago!! díkiss :-) budu si to pamatovat!

Mahoney
28. 02. 2002
Dát tip
taky se nemůžu dočkat.. co třeba něco o tom, jak se vio s drakkanem usmíří za velmi neobvyklých okolností, třeba v zákulisí nějakého obchodu se soubojovými rýmy? :))))))

Miroslawek
28. 02. 2002
Dát tip
Drakkan: ...tady jsme na Písmákovi, ne někde kde se lidé hádají kvůli maličkostem... tos mne dostal, už jen to mi chybělo, abych umřel smíchy. Konečně mám něco jako epitaf na svůj redaktorský náhrobek... ;-D

hajej v klídku, Míwo:-)

Drakkan
28. 02. 2002
Dát tip
Mira: vzhledem k tomu, že celá aféra byla už ukončena (zdárně), nehodlám se nadále vyjadřovat k tomuto problému... :-) Jsem rád že jsem přispěl k Tvému štěstí...a na náhrobek si to teda nedáš, jelikož na to nemáš autorské práva :-))

haha

Vio
27. 02. 2002
Dát tip
Wopi, kdo ví, jestli se podíval nahoru k hlavičce díla. Tam by možná nenašel tlačítko, ale odkaz s textem "Odebrat z výběru" by tam být mohl... Drakkane, proč si vlastně chtěl být v redakci? Aby si dílo jen tak přeletěl očima a pak místo vlastního názoru dal na mínění ostatních redaktorů? Hochu, tady je každý sám za sebe! Myslím, že má "kariéra" redaktora se blíží ke konci...

jen do sebe, Vio! :-))

Vojtek
27. 02. 2002
Dát tip
Drakkan: heh???? Jak pak mám věřit kvalitě výběrů ostatních autorů?????? Vio: ...

Drakkan
27. 02. 2002
Dát tip
Vio:nehodlám se o tom dále bavit...myslím že s Wopim jsem to už probral a že Ty trošku nevíš o co tu jde... Stalo se to poprvé a naposledy, víc Ti k tomu dodávat nebudu.

Drakkan
27. 02. 2002
Dát tip
Vojtek: nikdy nikomu nevěř... :-)

Vio
27. 02. 2002
Dát tip
Drakkan, hezky si mě odbyl, místo toho, abys mi vysvětlil "o co tu jde". Hlavně, žes to probral s Wopim. Já Ti za to asi nestojím. Ale stejně tady není co vysvětlovat. Mě nezajímá žádné poprvé a naposledy. To už jsem slyšel tolikrát. Prostě si napsal to, co si napsal.

Drakkan
27. 02. 2002
Dát tip
Vio: přesně tak...a nedá se to vzít zpátky zrovna tak, jako když něco řekneš v realitě a potom toho lituješ... Promiň za to, že jsem Tě "odbyl", ale už jsem ohledně toho strávil spoustu času včera s Wopim... A trochu mě mrzí že nebereš ohledy na poprvé a naposledy...každý někdy chybuje ale málokdo si to dokáže připustit. Kromě toho by každý měl dostat druhou šanci...Ty mi ji ale nedáváš :-(

Drakkan
27. 02. 2002
Dát tip
Vio: a díky za to upozornění na odebrání z výběru. Přemýšlel jsi někdy proč tam ta možnost je ? Třebas když se někdo splete, nebo změní svůj názor víš ?....

Wopi
27. 02. 2002
Dát tip
Mrzí mě, co jsem tu v záchvatu špatné nálady rozjel... někdy se stane, že vyventiluju nashromážděnej stres na jednom místě a pak to někdo odnese... opravdu bych byl rád, kdyby ta aféra, kterou jsem spustil, v klidu utichla... díky všem za pochopení.

Mahoney
27. 02. 2002
Dát tip
konst, umírám smíchy :))))))))))))))) to je naprosto dokonalý :))))))))) vio, drakkan - kucí, hádáte se jak malí na písku :) já jsem ochoten věřit tomu, že už si drakkan bude dávat pozor, na co kliká, a taky že si někde najde příležitost pustit si exploder a tenhle výběr zrušit :) nebo se pletu? :)

Vio
27. 02. 2002
Dát tip
Drakkane, jistě, každý někdy chybuje. Kdyby ses spletl a omylem dal dílo do výběru, tak ani neceknu. Ale to, jak si svůj výběr ospravedlnil mě zaráží. Tohle je důvod mých námitek (cituji): "Prostě je toho tolik, že jsem neměl náladu (čas( to číst celé, a vzhledem k tomu, že jsem to jen tak proletěl očima a líbilo se mi to, tak jsem zařazoval do výběru (také jsem vzal do úvahy názory ostatních redaktorů, kteří evidentně vědí, proč dílko do výběru zařadili.)"

Drakkan
27. 02. 2002
Dát tip
Vio:nezachoval jsem se regulérně jako redaktor, nevím co bych dodal...autorovi samotnému jsem se omluvil , poučil jsem se...nevím co více ještě chceš... abdikovat na svoji funkci teda rozhodně nehodlám, tady jsme na Písmákovi, ne někde kde se lidé hádají kvůli maličkostem...

Drakkan
27. 02. 2002
Dát tip
Vio: rovněž nechápu co jsi chtěl říci tím, že jsi citoval moji námitku...

Drakkan
27. 02. 2002
Dát tip
teda ne moji, ale Tvoji...to je jedno, už jsem z toho nějak popletenje...nestojí mi za to o tom dále debatovat...

Vio
27. 02. 2002
Dát tip
:-) dělej si co chceš P.S. Abdikovat na funkci... bavíš mě ;-))) Užij si "funkce redaktora". Brzo zjistíš, jak je nevděčná. A nese to s sebou taky kritiku Tvých činů od ostatních - ať už "pouhých čtenářů" či "kolegů z redakce" ;-)) Na to si zvykni.

Drakkan
27. 02. 2002
Dát tip
myslím že jsem to právě zjistil... ta "funkce redakora" je zbytečně ironicky v uvozovkých Vio

Vio
27. 02. 2002
Dát tip
Ta ironie, není namířená vůči Tobě, ale vůči všem, kteří za "redakcí" vidí něco, co tam není ;-)

Mahoney: haha... jsem na to očividně stejně:-)) chicht... ste drsný kucííí... chicht... ať žije inspirace pro další pokračování a drsném písmáckém podsvětí!!!!!!!! kurník, já už se nemůžu dočkat!

Drakkan
26. 02. 2002
Dát tip
Konstantidisová:Prostě je toho tolik, že jsem neměl náladu (čas( to číst celé, a vzhledem k tomu, že jsem to jen tak proletěl očima a líbilo se mi to, tak jsem zařazoval do výběru (také jsem vzal do úvahy názory ostatních redaktorů, kteří evidentně vědí, proč dílko do výběru zařadili.) Hodnocení ?/? jsem dal z důvodu mého naprostého zmatení a náhlého zatemnění mysli, římž se tímto omlouvám a tak vůbec... :-) Co je to povídka vím a Pulp Fiction jsem taky viděl...

Wopi
26. 02. 2002
Dát tip
Drakkan: tak tomu říkám kvalitní redaktorská práce, jen tak dál.

Drakkan
26. 02. 2002
Dát tip
Konst: dobrá omlouvám se...škoda že dílko nelze odebrat z výběru- není tak dobré (pro mne) aby si výběr zasloužilo... moje hodnocení tedy je 4/5+T Wopi: spokojen ?

Wopi
26. 02. 2002
Dát tip
Opět exceluje... :-/ vážně by mě zajímalo, na co Drakkan myslí, že je tlačítko "Odebrat z výběru"... fakt HODNĚ. A promiň KK, jestli jsem Tě připravil o jeden výběr... ale mně osobně by takovej stejně neuspokojil.

Drakkan
26. 02. 2002
Dát tip
Wopi: vážně je mi to líto, ale tuto funkci na panelu nemám... pouze zařadit do výběru...nikoli z něho odebrat...možná to je netscapem ?

Wopi
26. 02. 2002
Dát tip
Tak promiň. To jsem nevěděl. Beru zpět.

kirkov
25. 02. 2002
Dát tip
ů

clovrdik
22. 02. 2002
Dát tip
:-)))) dobrý :-))))) TIP

Krel
22. 02. 2002
Dát tip
Ale jooo...i dílko...:-))

papouch
22. 02. 2002
Dát tip
já bych něco řek, ale nevim co :)

Mozart
21. 02. 2002
Dát tip
pub fiction?

Print
20. 02. 2002
Dát tip
Bombový, Konstantinidisový!!!:-) ***!!!

kafka
20. 02. 2002
Dát tip
Kombový! Bombastinidisový!!! blééééééééééé :))))))))))

Vojtek
20. 02. 2002
Dát tip
dóóóóóóóó´prýýýýýý :-))) Akorát ti nevycháézí rytmus... :-( :-)) *****!

pino15
20. 02. 2002
Dát tip
musím i viditelně : senzační !!!!!! :o))))))

Drakkan
20. 02. 2002
Dát tip
?/? :-))))) +TIP sice ani pořádně nevím o čem to bylo, ale prostě je to dobrý :-)

Astalavista
20. 02. 2002
Dát tip
Vytisknu a přijdu, ju? :))

aha, dík, jako autor jsem z toho teda docela hmmm... jak to slušně říct... ? "?/? :-))))) +TIP sice ani pořádně nevím o čem to bylo, ale prostě je to dobrý :-)"

a víš aspon, co je to povídka? a víš... a víš???????????? jestli si nejseš až tak jistej, jak můžeš dát výběr, milý jinochu z Drakkanova?

Wopi
20. 02. 2002
Dát tip
nemel, hlavně, že kliknul výběr jestli ví, wo co gou, na to se vyprdni :)))

takovýdle kousku fakt nemiluju, to je fakt

PV
20. 02. 2002
Dát tip
*

Astalavista
20. 02. 2002
Dát tip
No, už!! Chtěl jsem také něco plknout o Pulpu, ale ... (vždyť víš). Takže neplkám a tipuju!!* Vážně se to skvěle čte, přímá řeč má spád a navíc jako omáčka funguje přesný výrazivo. !!*

Wopi
20. 02. 2002
Dát tip
tak kdypak už bude další díl? :)) sakriš - ani to nejde wožlutit...

jojo... brzy:-)) jen co bys kamenem dohodil :-)

tohle beru jako urážku všech písmáků!!!!!!!

Wopi
19. 02. 2002
Dát tip
ale ne... :-/

Krel
19. 02. 2002
Dát tip
:-)))) ty kritiky...

a dílo? dílo nic? jenom kritiky? fakt? doprdeledohajzlu

Mythus
18. 02. 2002
Dát tip
... jednoducho máš perfektný štýl...no čo s tebou???

poplivat, pošlapat a spláchnout:-)))))

Wopi
18. 02. 2002
Dát tip
to je nápad! a pak ještě nalet takový to proti zacpanýmu odtoku :)

a do jímky nebo do řeky přes čističku?

Wopi
18. 02. 2002
Dát tip
jak chceš... ta řeka je dobrodružnější... a dvakrát nevstoupíš... a pak to moře...

taky tě miluju

Wopi
18. 02. 2002
Dát tip
já vim

nemluv na mě

Wopi
18. 02. 2002
Dát tip
neboj, to by mě ani nenapadlo :)

.---/-../..//-../---//..../.-/.---/.//!!!!!!!!!!!!!!!!

Wopi
18. 02. 2002
Dát tip
-/.-/--//..-/--..//.---/..././--//-../.-/...-/-./---// :-/

-/---//.---/.//--/..//L/../-/---//.-/L/.//-./.-//--/.//.../..//-/---//...-/Y/-.../../.---/./-//-././--/..-/.../../.../// :-/

jéé jasně.. Lupíneček.. a ýgar mává.. já hloupá:-)

Wopi
18. 02. 2002
Dát tip
http://rozum.atlas.cz/default.asp?id=morse tam je i to L a Y

nebuď šnek.. buď quick!! :-)

Wopi
18. 02. 2002
Dát tip
jo, vod tý doby, co jsem na pos... quicku, mi nalejzá každá stránka 5 minut :-/

Wopi
18. 02. 2002
Dát tip
ale předstihlas mě o 10 sekund

kecy prdy beďary.. Wopítko... asi tak wo deset minut!!! :-)

Wopi
18. 02. 2002
Dát tip
to byly beďary?? a já to (blbec) luštil jako morseovku... nebyly Tvý, doufam :)

jasně a...sám jsi tam posílal šifrovaný prdy... mňamky

Wopi
18. 02. 2002
Dát tip
tý jo... beďar fikšn... to tu eště nebylo... třeba jsou fakt něčí beďary jenom prostý sdělení brajlovo písmem "pohlaď mě, broučku" :))

Wopi
15. 02. 2002
Dát tip
Jo - název by mohl být i "Sculp Fiction" :)))

JohnieBass
14. 02. 2002
Dát tip
Scénář druhého dílu Pulp Fiction politý kávou z termosky.

cožžeeee?

POZOR POZOR POZOR ... jelikož si autor/ka není zcela jist/a názvem této budoucí série historek/povídek...vyhlašuje soutěž o pytlík žužlavejch medvídků (pro Monty něco spešl -ona žužlíky nepapá- pozn. autora/ky pokud bude mít ovšem nárok:-))) no prostě.. kdo vymyslí nejlepší název.. jelikož si skutečně nemyslím, že "FIKCE @K@L@O PÍSMÁKA" je rovnocenné kvalitě díla samotného... díky za pochopení... ináč.. pokud někdo zapomněl.. origoš nese název PULP FICTION.. autor/ka POZOR POZOR POZOR

Konstanc: Já chci taky žužlat... medvídka... eh... do pytle, se mnou to zase dneska mlátí vo zem!

Hele a co PŮL PÍSMÁCKÉ FICTION?:-) Stejně to nejni celý, protože ještě nezabili Dvavoltu.:-)

medvídka? ...MEDVÍDKA? :-)

PŮL PÍSMÁCKÉ FICTION, přesněji.

nene.. víš.. co mě napadlo.. jako první.. takový znějící fakt drsně.. PIS FICTION.. nicméně... to jsem zavrhla okamžitě:-))

No NEDVÍDKA ne, toho žužlá nějaká prodavačka vod Alberta... vlastně už taky ne, protože prej špatně myla hrnečky, psali na idnes... Tfůůj... žužlat Nedvídka...:-( jasně že MEDVÍDKA, akorát že ne želatinovýho, ale toho normálního, chlupatýho a bručavýho.:-)

PIS - to je jednak Pražská Informační Služba a pak to příliš připomíná pissing.:-)

toho..jak wopakuje na slovo?:-)

do dyť vo tom právě mluvim((

Toho jak nevopakuje nic... teda... toho, co by moh´ opakovat, kdyby chtěl. Páč má takovej ten opakovací stroječek v bříšku a když do něj něco řekneš, tak to někdy zvopakuje.:-)

Akorát že já nevím, co do toho stroječku říct, aby to zvopakoval...

Wopi
14. 02. 2002
Dát tip
řekni prostě "mravkolev"

Wopi: Mravkolev? A to funguje? Na medvědy? Já myslela že akorát na mravence!

Wopi
14. 02. 2002
Dát tip
nebo "kladkostroj" v žádném případě neříkej "propisovačka" - to se zasekne

Wopi
14. 02. 2002
Dát tip
a vyprošuju si, abys kladla nevěřícné dotazy... na medvědy jsem tady prostě znalec já :-/

Wopi: No dobře, zapíšu, vyzkouším. A když to nebude fungovat, aspoň vím, kam si jít stěžovat.:-)

Wopi
14. 02. 2002
Dát tip
a už jsem zticha... vona KK nerada mé věcné poznámky :)

ááá Wopi.. se urazil:-))))))))))) máš návrh??

Wopi
14. 02. 2002
Dát tip
Wopi se neurazit, Wopi rádo provokovat :o))))

dyt já vim, tati:-)

zase avi:-)

djPes
13. 02. 2002
Dát tip
ZASRANÝ BÁSNIČKY....

to tě bije do uší, což?

Lyryk
12. 02. 2002
Dát tip
:-)

Albireo
12. 02. 2002
Dát tip
Další hvězdička od dvojhvězdy. *

Climaster
12. 02. 2002
Dát tip
:o))**

Wopi
11. 02. 2002
Dát tip
tak holt né hlubší kritiku

Marthin
11. 02. 2002
Dát tip
A je to tu....sem netušil, že tak rychle..:-)) Hrozně moc mi to připomíná úvodní scénu z Pulp fiction..a už mlčím, páč prý bez kritizování...jenom takovou malou hvězdičku..:-)*


Ha, to je nářezoidní!!! Paráda!!! *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru