Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

plavební kanál

17. 09. 2013
2
2
782
Autor
jorel

2 názory

Antoncek
05. 10. 2013
Dát tip

Výborné!! Naprosto racionálně a s chladným rozumem (který chtíč po penězích a moci snadno zatemní) je jasné: západní větev z Rokytnice u Přerova přes Svitavsko není v nastíněném časovém horizontu rentabilní a Oderské zakončení není z polské strany homologováno na plánované parametry (renovace jejích plavební sítě byla provedena na nižší kapacitu lodí - výtlak, ponor apod.)

Spousta dalších detailů je tak obrovský sporná (meandry Moravy, i když je trasa plánována mírně severně, kapacita Baťáku např. v Uh. Hradišti, který by měl být využít pro průplav a vůbec podnikání v turistické plavbě, CHKO Poodří jako unikátní příměstský ekosystém se spoustou vzácných fenoménů....Proto ten spešl lobystický zákon jako kladivo na občanskou společnost. Ale copak Zeman z Vysočiny má nějaký problém s občany? Vždyť kolega Klaus, tak skvělý učitel v averzi proti NGO´s, pravil....)


Petr.II
18. 09. 2013
Dát tip

*


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru