Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

číst konec knížky není dobré!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. 10. 2013
0
2
828
Autor
tyzik.cejka

čtenář tyzik měl jedno období kdy se prostě musel když začínal číst knihu kouknout na konec ale veřte nevěřte je to blbost

jednmou jsem se totiž do konce začetl a potom mě kniha už nebavila

nedělejte to!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2 názory

MKbaby
13. 10. 2013
Dát tip

Kolega fyzik má pravdu nečťete konce kňych. Dištak zabodňete do kňyhi núš na dopysi a votevřete jy tam a přečťete pár řádeg. Diš vás kňyha takle chitne tak šup šup na začátek a přečťete sy jy voz tačátku tak jak se kňyha čýst má.

Nebo sy přečťete nejdřýf vopsach kňyhi esly vám to ňeco řekne. A diš vám to ňyc neřekne tak vemte tu kudlu a zabodňete jy jak je psáno víše.

Abisme vihovjely autorovy tak ňygdi nečťete konec kňyhi rači sy potrénujte svojy fantazyjy a konec sy vimislete samy. Ale konec nepřečtete aš potom co sy přečtete začátek a prostředek. Gdibijste sy konec nepřečetly dřýf neš sy přečtete začátek a prostředek tag bi to bilo špatňe. Tagže nejdřýf přečýst začátek a prostředek a aš potom nečýst konec!

Esly se na ňeco ešťe chcete zeptat tak my napyšte vot toho sem tadi a do hrobu sy to co vym nevemu.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru