Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

politika aneb neutíkejte!

21. 11. 2013
0
6
623
Autor
tyzik.cejka

ahoj uživatelé písmáku!

Nevím jestli mi to nesmažou a jsem na to připravený protože to asi na písmák fakt asi nepatří ale musím to napsat. Před chvilkou byly volby a mě naštvalo že půlka známých nešlo volít! Ale neuvědojemou že když si řeknou já nepudu volit jejim úplně jedno co se tady bude dít! I Kdyby tady celou zemi zavřeli tak jim to je jedno. Ale až je zavřou bude pozdě bude už moc pozdě v té chvíli zavoláme o pomoc.  A uvědomte si že každej hlas kterej dáte tak rozhoduje o naší republice takže bychom měli si hodně promyslet koho volíme a až dát potom hlas. Ale nejít volit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! každý by mět jít volit. Klidně at jde volit úplnej blázen než nikdo. mě vysledek voleb mrzí.

 

Jsem připravený na to že to hned po odeslání smažou ale prostě jsem to musel napsat.


6 názorů

Lakrov
23. 11. 2013
Dát tip

Ono možná nejde jen o úplné blázny, ale taky (hlavně) o "nýmandy", kteří jsou za pivo a gluláš nebo za nějaký planý slib ochotni volit kohokoli. Sebestředného hulváta už v čele máme -- toho si snad všiml i leckdo z těch, kteří pro něj ztratili hlas. Proč si tedy snahou o stoprocentní účast (nebylo už to tu někdy?) vynucovat další opakování podobné chyby. Dost na tom, kolik škody napáchají předvolební kampaně.


tyzik.cejka
22. 11. 2013
Dát tip

no uznávám že jsem tu větu fakt přepísk ale dík za názor


Lakrov
22. 11. 2013
Dát tip

...Klidně at jde volit úplnej blázen než nikdo...

Jsem opačného názoru. A na posledních volbách je mrzký spíš důsledek než výsledek. Co by se na něm asi změnilo, kdyby šli volit všichni (tebou řečení) blázni...


tyzik.cejka
21. 11. 2013
Dát tip

no jo já jsem to prostě musel napsat


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru