Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nepřečtené kritiky

08. 01. 2014
1
39
2063
Autor
Lakrov

 

 

 

Po odstávce Písmáku (konec prosince 2013) a technických úpravách směřujících ke zrychlení odezvy databáze došlo ke stavu, kdy po zobrazení nově obdržených kritik, tj.:

kliknutím na vyžlucené Nové kritiky (ve „sloupci nástrojů“ /vlevo/)

nebo kliknutím na Moje ––> Kritiky (z horní lišty)

jsou v poli Všechny kritiky zobrazeny pouze ty kritiky, které byly podány do konce loňského (2013) roku a dříve. Letošní (2014) kritiky zobrazeny nejsou (ačkoli v číselném údaji, informujícím o počtu nepřečtených kritik, zahrnuty jsou).

 

 

Není vyloučené, že podobnou „dezinformovaností“ jsou postižena i avízazprávy, což je ovšem z pozice uživatele těžko zjistitelné.

 

 

 

 

Setkali jste se někdo s výše popsaným stavem, nebo je tím postiženo jen mé „konto“?

 

Jelikož se nejedná o „pravou“ diskusi, do pátku 10.1.2014 tento dotaz do pléna zruším.

Děkuji za související odpovědi.


39 názorů

srozumeni
12. 01. 2014
Dát tip
Petre diky. Ale co mame delat my,co v tuto dobu spime? No jo,nase chyba,preci pro pismak musi clovek neco obetovat. Netusim proc,ale dneska je to lepsi. Urcite ma pismak sve psyché a to pusobi i na nas pismaky. Chci tim rict,ze vcera jsem se desne snazila,tak se sprajcl. Dneska mam k nemu takovy lezernejsi pristup,tak me casteji pusti do svych utrob. Hezky vecer. J

srozumeni
12. 01. 2014
Dát tip
Teď se mi chvíli zadařilo a vyřešila si všechna avíza. Ale je to vždy strašně napínavé, jestli budu moc pokračovat a dělat nějaké úkony, nebo to celé někam spadne....Je to jen pro silné nervy....

srozumeni
12. 01. 2014
Dát tip
Od včerejška se mi téměř vůbec nedaří na písmáka přihlásit. Ani na mobilu, ani na počítači. Když už se mi to podaří, tak zase trvá dlouho, než se mi zobrazí avíza, až se z toho nakonec všechno ztratí. Máte někdo stejný problém? Poradíte mi, co s tímm? Nebo je to chyba u mě?...Děkuji. Ale ani nevím, jestli se mi to podaří odeslat, to co jsem právě napsala. Ani to se mi pak už nevede...

Co se týká zobrazování kritik, ta mne to postihlo také. Dnes už je vše v pořádku. Mám ovšem jeden dotaz, v poslední době mi písmák přijde nesnesitelně pomalý. Je to jen můj pocit, nebo tak tak je i v jiných případech?


oran
09. 01. 2014
Dát tip

jo, jede to jak s hnojem.


Lakrov
09. 01. 2014
Dát tip

Pro Dero: Při zmínce o databázově nezvládnutelném množství záznamů "Moje --> Kritiky" a po (neúspěšném) pokusu ("Označit vše" + "Zrušit označené") o hromadné odstranění tohoto typu záznamů ze svého konta, vyústivší v pracné a dosud nedokončné postupné odstraňování těchto záznamů mě napadlo, že podobným zahlcením historií obdržených kritik jsou nejspíš zatížena i mnohá další uživatelská konta. Nebylo by možné (a užitečné) odstranit tuto historii jaksi šmahem? a ponechat třeba jen poslední rok nebo posledních 100 nebo jen nepřečtené kritiky. Historické záznamy o obdržených, leč přečtených kritikách mi totiž připadají dost k ničemu.

Podobné omezení by pak mohlo být aplikováno i na "Poslední kritiky autora".http://www.pismak.cz/index.php?data=lastcrit&id=nnnn

Myslím, že pokud by to Písmáku pomohlo, nikdo by si nestěžoval, nýbrž naopak ocenil, že se mu vrátila někdejší svižnost. Při stávající odezvě je totiž Písmák prakticky nepoužitelný.


kritiky se už odtajnily...díky Dero :o)

srozumeni
08. 01. 2014
Dát tip
Jo, dobrý. Tak tím se to vysvětlilo. Já jsem jen nechápala, že posledních sto a místo toho je tam skoro nikdo od nového roku. Ale teď už tomu rozumím. Teď už jen můžu touto cestou znova urgovat posílání zpráv na nick s malým písmenem a odešle se na nick s velkým počátečním písmenem. Na několik soukromých zpráv jste mi nereagoval, tak to aspoň můžu zkusit připomenout zde. Děkuji.

Dero
08. 01. 2014
Dát tip

Smaž jich tak dvě stě tisíc a všechno bude v pohodě. :)


Dero
08. 01. 2014
Dát tip

"posledních 100 lidí, kteří dílo četli"

Ano, tabulka, která tato data udržuje, na konci roku havarovala. Protože byla zároveň zdrojem výkonnostních problémů, rozhodl jsem se seznam čtenářů osekat na sto posledních s tím, že data před rokem 2014 zůstanou už nedostupná. Postupně se připravte na to, že seznam čtenářů může zmizet úplně, či se jeho charakter může dále proměnit, protože na jeho udržování na serveru není při počtu >400 000 děl ani výkon, ani místo.


srozumeni
08. 01. 2014
Dát tip
Víte co já mám zase za nepatrný problém? Když se chci podívat u svého díla na lidi, kteří to dílo četli, na seznamu vpravo nahoře, tak je tam sice ,,posledních 100 lidí, kteří dílo četli", ale nakonec je tam všechno jen od ledna 2014. Před tím datem nikdo má díla nečetl. Ale seznam kritik je v pořádku, ty zůstaly....? Nebo něco hledám blbě?...Poraďte, prosím.

e.eucrow
08. 01. 2014
Dát tip

u mna je to uz ok.


Dero
08. 01. 2014
Dát tip

Co teď? Je to lepší? (Já problém nepozoruju, takže se mi to blbě ladí.)


Dero
08. 01. 2014
Dát tip

Problém řeším.


Lakrov
08. 01. 2014
Dát tip

Z poslední laviny kritik k této diskusi (udržuji je ve stavu "nepřečtené") vyplývá, že ony ve výpisu nezobrazované kritiky nejsou všechny letošní, jak to původně vypadalo, nýbrž jen asi 5-10 posledních (nejmladších) kritik. Budu to ještě sledovat.


Jinovata
08. 01. 2014
Dát tip

a nejdou ani promazat... asi spadla db


StvN
08. 01. 2014
Dát tip

Mam stejný problém.

Psal jsem Derovi, ale zatím mi neodpověděl.


zatím mám utajených kritik 10, nevím, které jsou z loňska :o) brouzdání písmákem je čím dál dobrodružnější...

Prosecký
08. 01. 2014
Dát tip

Mně se zase nezobrazují žádné kritiky, ačkoli by tam měly nějaké být.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru