Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

DALŠÍ A DALŠÍ SUPER SKVĚLÉ REKORDY!!!

09. 01. 2014
0
2
1074
Autor
wittgenstein

 

DALŠÍ A DALŠÍ SUPER SKVĚLÉ REKORDY!!!

ANEB:

CO BY ZA TO JINÝ TUZEMEC DAL!!!!!!!!!!!

 

Zřejmě skvělou nabídkou naprosto jedinečných artiklů zabývajících se Duckrabbitem lámu zde na fejsbuku všechny dosavadní vlezlounské rekordy!

No, prosím, co by za to jiný dal, dali, za takovýto sukces, a já si zde zatím připadám jako v nějakém království kopulace!

Dotyčný/Dotyčná, zlákání, vejdou sem dovnitř, rozhlídnou se, nic zde pro ně třeba na pleť, pleš nebo do kalhot, a proto zase tam ven – jen málokdo, výjimky!!!!, zdejší dílčí reporty o mém rmutném trudu přepošle nebo občas sdílí dál, žádný nic věcného nepřidá. Jediný, natož jediná, do těch připravených chlívků zde nic nepřižene.

Domorodci s jejich prožíváním životů jako soustavných rekreací.

Tam. Sem. Dovnitř. Ven.

Holou zvědavostí ztopořené písty pohlaví.

Nevím, nerozhodnu, v jaké ranní náladě by byl z takovýchto letmých souloží se skutečností Ludwig Wittgenstein.

Post coitum omne animal triste est, komentovali při podobných (post pohlavních, případně post hlavních, jak třeba zde) šocích snad již Latinové.

A co tak asi, nad povzdech, mám hned zrána říkat při pohledu na to číslo čerstvé 246, hlásící o rekordní grupě v uplynulém týdnu nově sem do tohoto bordelu vstoupivších?

 

Že to bude příště ještě horší? Cože? Ještě rekordněji grupensexovější?

 

Že bych tě radši, Duckrabbite, namísto té nedakonické výstavy ihned naráz zprostředkoval jako logo na ty miliardy denně spotřebovaných kondomových krabiček?

 

(Nešť, ani takovýto obraz námětem i ikonografií až hormonálně šílený nikdo v souvislosti nenamaluje…)

 

 


2 názory

Tož se vzdělávej, jiná rada, a to ani v  tom tvém Těšíně, na tuhle nemoc není.

Trpí jí třeba, tedy nevzdělaností, i tamní místostarosta Procházka, podmíněně pouze vyučený -- má ovšem v gesci celou tam místní kulturu..

 


Prosecký
09. 01. 2014
Dát tip

Dodr chjap. Železo je chytré.

Asi tolik tomu rozumím.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru