Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - Březen 2014 - Vyhlášení

25. 04. 2014
0
37
1759
Autor
StvN

Hlasovali: Pomerančová, Švédsko 1, K3, StvN, reka, Helgi Brandari, Zdenda, DavidPetrik, Diana, Janina6, Vigan

 

Beran Zdenda 11b    
Hormon štěstí Bohouš Krejza 0b    
Koridor smrti MezzoMix 6b    
Naposmrti Herr_Jaroslav 5b    
Odběřický svitek Prosecký 3b    
Tamara intuista 2b    
Třetí pokoj pana Zauermanna reka 17b    
Trnkobraní Vigan 4b  

37 názorů

oran
02. 05. 2014
Dát tip

divim se, ze te nenazenou do obory a neporadaji na te hony ananase.


Asi jo :). Aspoň na měsíc.


Janina6
02. 05. 2014
Dát tip

Helgi: jestli ti tady připadnou všechny povídky stejný, tak to vypadá skoro na ponorkovou nemoc... možná pomůže vypnout počítač a jít do přírody :-)


oran
02. 05. 2014
Dát tip

mas misto hlavy ananas.


No Janino6, nějak na to čtení už nejsou síly. Navíc často mám pocit, že jsem tu něco takovýho už několikrát čet. Ty povídky jsou prostě furt stejný a stejný je pak i hodnocení. Vlastně všechno je tu stejně stejný.


Janina6
01. 05. 2014
Dát tip

Všichni jste jedineční. Akorát nechápu, proč tady vedle sebe nemůžete v klidu existovat.

Mně teda není jedno, jestli bude PM totálně bez autorů, bez hlasujících a bez čtenářů :-) Jestli máte nějaký tip na dobrou dubnovou povídku, tak račte semhle:

Povídka měsíce - Duben 2014 - Nominace


Zdenda je jediněčnej. Nikdo jinej takovej tu neni a tenhle server ho prostě potřebuje. Naopak, chybí tu ještě pár jiných typů, aby Písmák dostal trochu tý lidskosti.


oran
01. 05. 2014
Dát tip

problem tangense cni v tom, ze je to nejvetsi troll pod sluncem, bohuzel on o tom nevi, pritom jevi vsechny priznaky, coz je jedna velka, lidska tragedie. co by on, bez vas lidi, byl. :-)

skoda styvne, ze se tady nemuzu vice rozepsat, zase je tu krasny zavan sociologickych skupin, kazdopadne zdenda me potesil nekompromisnim odhalenim tangense, ktery musi mit misto hlavy ananas.


MezzoMix
30. 04. 2014
Dát tip

Navrhuju nesmyslný spor ukončit. Mně to přišlo vtipný, protože je jasný, že se Tangens přehlídl a z jeho pohledu pak ta Zdendova gratulace vyzněla absurdně.

Dál se to zbytečně vyhrotilo.


Lakrov
30. 04. 2014
Dát tip

Má-li pořadatel vyšší nároky na úroveň komentářů připojených k soutěži, mohl by mít podobně vysoké nároky i na svou práci. V tomto případě na uspořádání řádků a grafickou podobu výsledkové listiny, jež byla prvotní příčinou nedorozumění. V dodatečném okřiknutí přehlédnuvších se, nařčených či dalších účastníků "gratulační vlny" jsou rysy, společné s honěním ega, patrny též, a je s podivem, že nezapůsobilo jako přilití oleje do ohně.


StvN: Nemám rád sprosté lidi. Jinak souhlasím, že po omylu měla samozřejmě následovat omluva, což se bohužel nestalo a Tangensovi to ke cti neslouží.


StvN
30. 04. 2014
Dát tip

Klid pánové.

Tangens na základě svého omylu obviňuje a uráží druhé a nemá ani tolik slušnosti, aby se omluvil. Naopak svůj omyl uvádí jako polehčující okolnost. Velmi typické, avšak nemorální. Byl bych rád Tangensi, kdybys buď hlasoval, nebo PM opustil. Tvůj přínos je nula a navíc jsi tu rozpoutal hádku. To je destrukce v té nejčistší podobě. My jsme ale na severu, který se mám zabývat tvorbou, nikoli destrukcí.

Zdendo, to poslední ti smažu. V podstatě ses do té diskuse vůbec nemusel pouštět. Skutečnost, že jsi v právu tě ostatně neopravňuje k tomu, abys byl sprostý.

Herr_Jaroslav: když se někdo spelte, má se omluvit. Tečka. Skutečnost, že se spletl je pochopitelná a je omluvitelná, avšak spletl se on a nikdo jiný a tím, že se do svého omylu boří hlouběji a prostě musí to svoje hovno rozpatlat i po všech ostatních, to už je problém, na který se sluší upozornit a je potřeba to zatrhnout.

Pro všechny: je mi jedno jestli PM bude totálně bez autorů, bez hlasujících a bez čtenářů. Není mi ale jedno to, jak se tu chováte. Není mi jedno, když mi sem pořád leze někdo, kdo pro PM nic nedělá, z důvodu, aby si tu pohonil ego nebo někdo obviňoval. To se tady prostě dělat nebude a je to mimo jakoukoliv diskusi. Svým chováním akorát kazíte tuhle akci všem ostatním.


Zdendo, vy jste k politování. Mějte se.  :)


Taky myslím, že když se někdo splete, neměl by být zahrnut přívalem sprostých nadávek.


MezzoMix
28. 04. 2014
Dát tip

@Zdenda, Tangens To jsem se zase nasmál. Gratulace vítězi, čest ostatním.

 


StvN
27. 04. 2014
Dát tip

To právě nikdo neví.


Ona je to žena? Já myslel, že nějaký zhrzený pseudostařec.


StvN
27. 04. 2014
Dát tip

Kdo je Lakrov?


Fruhling
27. 04. 2014
Dát tip

Tangens neumí do 17 počítat :)

Vítězi gratuluji.

Lakrov není do hlasování počítána, protože se nikdy nedá určit, jestli to myslí vážně nebo jako škodolibost.


reka
27. 04. 2014
Dát tip

Díky moc za hlasy a hlavně za kritiky - pomohly mi tu povídku zlepšit. Stvne, myslím, že ti z hlasování vypadla Lakrov (i když to na konečné pořadí žádný velký dopad nemá, jen Herr Jaroslav by poskočil o jedno místo dopředu).


Blahopřeji umístěným i ostatním borcům. Přeji všem hodně psacích nápadů do budoucna :)


Janina6
26. 04. 2014
Dát tip

Taky gratuluju!


Jo, v tomhle kole to měli ostatní soutěžící těžký, protože se postavili skutečné povídce.


Prosecký
25. 04. 2014
Dát tip
Gratuluji vítězi.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru