Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Teta a já

16. 06. 2014
8
9
3341
Autor
Delectatio

Stála jsem před skříní jen v kalhotkách a šťastně se probírala svršky.

Topy, tílka, šaty, sukně…

Escada, Max Mara, Versace…

Těch kabelek!

Teta měla vkus a zlatou kartu. Každý rok jsem u ní strávila několik prázdninových dnů. Vždy mě nakonec podarovala několika kousky, které už moc nenosila, a já byla doma za královnu.

Z projížďky na koních jsem se vrátila o dvě hodiny dřív. Teta byla ve městě, a tak jsem měla dům, a hlavně její šatník, jen pro sebe!

Zkoušela jsem si modely na které jen tak nevydělám. Přemýšlela jsem, co obléknu tentokrát, a prsty přitom hladila jemnou luxusní látku…

Vůbec jsem ji neslyšela přicházet! Zaslechla jsem až klapot podpatků na dřevěných schodech!

I ona se vrátila dřív, než slibovala…

Srdce mi bušilo jako splašené. Když vyběhnu (jen v kalhotkách) bude to neskutečný trapas. Hrabala jsem se v jejích věcech! Vždyť by mi třeba nakonec nic nedala!

Zbyla jediná možnost – zalézt do skříně.

Co nejtišeji jsem se nasoukala mezi ramínka a zasunula za sebou dveře právě v okamžiku, kdy vcházela.

Snažila jsem se zklidnit dech, který mi připadal hlasitý jako uragán. Zasunovací dveře byly z lehkého bambusu. Dobře jsem viděla ven a zoufale doufala, že v temné skříni sama nebudu vidět.

Teta si sedla na postel a shodila lodičky APART. Hlavou mi mimoděk bleskla cenovka dvě stě Eur!

Chvíli se prohlížela v zrcadle, které tvořilo druhou část zasunovacích dveří skříně. Modlila jsem se ke všem svatým, aby ji nenapadlo otevřít ji.

Teta si uhladila vlasy. Rozepnula si halenku, potom i podprsenku, obojí hodila na hromádku před skříň – půl metru ode mě. Byla o tři roky starší než máma, ale vypadala skvěle. Máma říkala, že si nechala ňadra zvětšit. Nikdy je však asi neviděla tak jako já teď. Byla opravdu velmi krásná – čtyřky, přirozený kapkovitý tvar. Žádné přefouknutí jako u pornohereček…

Teta si je v zrcadle prohlížela, natáčela se a hladila je. Očividně na ně byla hrdá.

Postavila se a mě málem kleplo.

Nešla však do skříně, pouze si rozepnula sukni a nechala ji spadnout ke kotníkům. Odkopla ji na hromádku ostatních svršků.

Pak si stáhla i kalhotky.

Panebože to bude trapas monstrózních rozměrů, až nahá otevře skříň, a najde mě tam schoulenou jen v kalhotkách, jako nějakého úchyla…

Teta však přešla k toaletě se zrcadlem a sundávala si náušnice. Stála ke mně zády. Měla úzký pas a trochu macatější zadek, ale co by za něj ve čtyřiceti spousta žen dalo! Mohla by stát modelem pro antickou bohyni.

Sundala si i náhrdelník a položila ho na komodu vedle náušnic.

Kdyby se tak rozhodla věnovat mi je! Toužebně jsem v duchu zavzdychala.

Teta si lehla na postel a jen tak zírala do stropu.

Nic se nedělo. Otevřeným francouzským oknem proudil teplý vánek a hrál si se záclonou; ze mě se ve skříni řinul pot, a teta zavřela oči.

Nevěděla jsem, jestli chci aby usnula. Musela bych potichu odsunout dveře, pak je zase zasunout, protáhnout se kolem postele a moc neťapkat bosými chodidly na dřevěné podlaze na chodbě. Zdálo se mi to jako nadlidský úkol.

Teta však neusínala. Pohnula se. Pravou ruku volně položila do klína. Ležela bokem ke mně, jednu nohu volně položenou na zemi. Začala si pohrávat s chloupky…

To snad ne! Trapnost celé situace získávala naprosto netušené rozměry. Uprostřed zad mi stékal potůček potu, stále jsem se snažila dýchat mělce, až se mi z toho točila hlava.

A teta začínala masturbovat!

Naslinila si konečky prstů, s nohou na zemi trochu ukročila a roztáhla stehna. Prsty jezdila nahoru a dolů, její hrudník se zvedal stále rychleji – vzrušovala se.

A já ani nedutala. Připadalo mi to jako sen, ze kterého se musím každou chvíli probudit.

Teta roztáhla nohy úplně a pokrčila je v kolenou. Stále měla zavřené oči a ruka jezdící ve štěrbince zrychlovala… Nakonec ji musela od svého přirození odtrhnout. Zřejmě se nechtěla udělat tak rychle.

Doufala jsem, že vstane a půjde si to dodělat třeba do koupelny.

Na druhou stranu jsem byla trochu zvědavá. Vidět někoho naživo, a metr a půl od sebe, jak se věnuje sexu, bylo naprosto něco jiného, než to sledovat na monitoru počítače. Bylo úplně jedno, že byla sama…

Pak se teta otočila. Ležela na zádech, ztěžka dýchala (stejně jako já) a s roztaženýma nohama se sledovala v zrcadle. Viděla jsem úplně všechno. Pipku měla až na proužek chmýří nad poštěváčkem vyholenou. Krásné pysky, růžová lesknoucí se štěrbinka. Opět si naslinila prst a jen zlehka se dotýkala naběhlého poštěváčku. Při tom doteku se jí rozkoší zachvěla stehna.

A já fascinovaně zírala s pusou dokořán. Nikdy jsem neviděla takovou dokonalost a krásu.

Vlastně jsem ani netušila, že to za dokonalost a krásu budu někdy považovat – nádherná masturbující žena.

V podbřišku mě zahřálo…

…a to mě vyděsilo.

Přece se nevzruším při pohledu na svoji nahou tetu?!

Pro jistotu jsem pevně stiskla stehna. Setřela si pot z čela a sledovala ji. Ani v nejmenším mě nenapadlo odvrátit zrak.

Pravou rukou si stále honila poštěváček, zatímco prsty levé jemně kroužily zespodu kolem vagíny. Občas jejich špičky zajely dovnitř, teta nikam nepospíchala…

Vlhla jsem. Už nemělo smysl nalhávat si, že ne.

Prostě mě to vzrušovalo.

Ať už to bylo nedostatkem kyslíku ve skříni, pekelným vedrem, nebo prostě tím, že jsem úchylná…

Podvědomě jsem zajela do kalhotek a dotkla se vlastního poštěváčku. Skousla jsem rty, abych nevydala ani hlásku. Obličej přitisknutý k bambusové výplni, očima jsem hltala tetu, která se kroutila a sténala. Prsty pravé ruky zrychlovaly tempo, zatímco levé zmizely až po klouby uvnitř.

Já měla ruku v kalhotkách a prsty ulepené od sekretu. Ani jsem si je nemusela vlhčit…

Teta zasténala…

Já se přestala hlídat a loktem vrazila do ramínek. Zadrnčelo to jako o požárním poplachu. Teta ztuhla v půlce pohybu. Vteřinu se nic nedělo. Pak bleskově vyskočila, jako lvice na lovu, a plynulým pohybem trhnula dveřmi skříně do strany.

A tam našla mě. Až na kalhotky nahou, zpocenou a se snahou o nevinný výraz. Moje ruka narvaná v kalhotkách tuto snahu poněkud degradovala.

Civěli jsme na sebe.

„Co tu…“

„…já… promiň…“

„…jsi viděla…“

„…jsem zkoušela šaty…“

„…proč jsi…“

„…jsem blbá…promiň…“ to už mi bylo do breku.

Obě jsme naráz přestaly mluvit, stejně jako jsme začaly.

„Vylez,“ řekla nakonec teta a ukázala na postel. „Je normální sledovat někoho při masturbaci?“ zeptala se věcně. Stála přede mnou nahá s rukama v bok.

„Nevěděla jsem co dělat…“

„Pořád jenom výmluvy… Určitě si to děláš taky.“

Přisvědčila jsem.

„Jak by ti bylo, kdybych tě při tom šmírovala?“

Pokrčila jsem rameny moje ňadra ten pohyb dokončila. Byla jsem úplně v háji.

Teta rázně popadla moji ruku a hodila mi ji do rozkroku.

„No, jak by ti bylo, kdybych se na tebe koukala?“

„Neříkej to, prosím, mámě,“ zaškemrala jsem. „Už by mě sem nepustila, a já sem jezdím ráda,“ podívala jsem se na ni psím pohledem. „Tebe mám ráda.“

Teta trochu ze svého naštvání ubrala. Možná za to mohly moje vlhké oči.

Nebo vlhká skvrnka uprostřed kalhotek…

„Prostě jsem se vzrušila…“ dodala jsem, jako by to vysvětlovalo vše.

„Tak já teď budu sledovat tebe… řekněme pět minut, a budeme si kvit. Už o tom nepadne slovo.“

Vykulila jsem oči: „Jak mě budeš sledovat?“

„Jako ty mě,“ odpověděla a klekla si přede mě na postel. Kolena od sebe, beze studu mi odhalovala svoji pipku.

„Tak honem,“ popohnala mě se založenýma rukama, jako by mě žádala, ať řeknu básničku. Nevěděla jsem, co dělat a rejdila očima po koberci. Zůstala jsem zírat na blýskavé lodičky, a promýšlela možnosti a důsledky toho, co udělám. Ať už to bude cokoli…

„Dám ti je,“ řekla teta. „Ty lodičky budou tvoje,“ v jejím hlase už byla jenom špetka rozhořčení, nahrazovala ji něžnost.

A já zastrčila ruku do kalhotek. Stále jsem tekla jako roztávající sněhulák.

„Ale kalhotky dolů,“ nařídila teta.

Na okamžik jsem zaváhala. Pak jsem si je stáhla.

Teta hypnotizovala moji mušličku. Roztáhla jsem nohy, abych jí usnadnila výhled. Pět minut a lodičky budou moje!

Pět minut nic není… navíc to bude sakra příjemných pět minut.

Lehla jsem si a podepřela se na lokti. Honila jsem si kundičku a pohledem zabloudila k té tetině. I ona se hladila.

Lehla si proti mně a pod hlavu si dala polštář.

Dotkly jsme se chodidly. Bylo to elektrizující, teplo její kůže mě vzrušovalo.

„Jsi krásná po mamince,“ vzdychla teta.

Obě jsme se kroutily a vzdychaly a navzájem pozorovaly své lesknoucí se, šťavnaté poklady. Pět minut bylo dávno pryč…

„Pojď ke mě…“ zaškemrala teta.

Zaváhala jsem.

„Přidám šaty od Gucciho…“

Beze slova jsem se otočila na břicho. Zastavila jsem se pár centimetrů od její kundičky. Zlehka jsem se prsty dotkla jemné kůžičky v jejích tříslech, tam kde jí celý den dřou kalhotky. Teta zasténala.

Zkoumala jsem její vagínu, byl to fascinující pohled, tehdy poprvé jsem si uvědomila, že je to nejkrásnější objekt ve vesmíru.

Frekvence honění poštěváčku se zrychlila. Teta se chvíli prohýbala v zádech a zase předsazovala pánev a strkala mi upravené ochlupení k obličeji. Evidentně chtěla, abych ji lízala.

Chytila jsem ji zespodu za stehna a rty přiblížila na centimetr od naběhlého poštěváčku. Teta ztuhla. Zlehka jsem ho pofoukala.

Teta zakňučela.

„Náušnice,“ usmála jsem se rošťácky a jednou poštěváček přelízla. Chutnal sladko slaně, šťavnatě, božsky…

Teta neměla síly na slova, jen přikývla.

Přisála jsem se na ni a jazykem ji hltala, šťáva mi tekla po bradě. Klitoris byl naběhlý jako článek prstu, přejížděla jsem po něm našpulenými rty a dva prsty posunovala do teplíčka její kundičky.

Teta vřískala v orgasmu, který jí možná dlouho chyběl, a já se s plnou pusou usmála. Holky budou čumět, jak se vrátím vystylovaná!


9 názorů

Księżyc
09. 10. 2016
Dát tip

Je to super, sexy i vtipné. :) Právě ta dekadentní luxusní atmosféra se mi hrozně líbí. 


Delectatio
27. 06. 2014
Dát tip

Kýčovité obrazy přeci k pornu patří, ne? ;)

PS: možná by ses divil, kolik může stát dřevěné schodiště...


Fruhling
24. 06. 2014
Dát tip

Jako odpolení výjižďka koněm a hlazení luxusní látky jsou hodně kýčovité obrazy, ale ono se to potom uklidní. Vlastně je fajn, že to nepůsobí násilně, což je v daném žánru docela problém. Ještě uvažuju, jestli by zazobanec měl dřevěné schodiště, spíš mramor nebo travertin, ne? :) 

Líbí se mi ta poslední věta. Pěkně to uzavře. Něco takového mi chybělo u toho minulého textu.


Teta měla vkus a zlatou kartu. ....nenudila jsem se až do konce


Delectatio
20. 06. 2014
Dát tip

Lakrov: co myslíš těmi pilíři hnusu? Doufám, že ne rozverné slovo kundička!


Janina6
19. 06. 2014
Dát tip

Většinou mě čtení na toto téma nudí, ale tohle mě fakt pobavilo :-)


Lakrov
17. 06. 2014
Dát tip

Začátek je dobrý, střední pasáž -- až do onoho odhalení pozorovatelky -- zavání lacinou lascivitou. Ne ovšem kvůli obsahu. Spíš kvůli užitému "názvosloví", které je mimo jiné v rámci celého textu dosti nejednotné; v některých pasážích se dokážeš oněm "laciným" slovům (štěrbinka, pipka,...) vyhnout, opsat je, zatímco jinde trčí jako pilíře hnusu. Závěrečná pasáž s "burzovním" přihazováním je (až na již zmíněné výtky k názvosloví) celkem dobrá, jen poslední věta (její přímočarost) to trochu zabíjí. To téma/příběh by se možná dalo pojmout víc jako komedie, aniž by erotická složka utrpěla, ale záleží na tobě, co si od toho textu slibuješ. Proti erotickým povídkám nic nenamítám; několik jich sem ze mě taky vypadlo :-)


StvN
17. 06. 2014
Dát tip

V ramci zanru je to myslim napsane dobre. Pozitivni je, ze to nevyzniva trapne. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru