Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

fotografie z Pavlova

15. 07. 2014
1
1
544
Autor
smokrew_b8ie
Děláme to jenom pro ten pocit. Čtyři plus jedna, a jedna je pět. Trvá to vždycky jen okamžik, záblesk světla na zdi, Tvůj letmý dotyk, úsměv, ... Dvakrát mrknu a je to pryč. To mi děláš pokaždé. Tehdy jsem zatoužil být jako on, a dost možná že i jsem. Děláme to jenom pro ten pocit, čtyři a jedna. K večeři mám pivo a chleba. Spím s otevřeným oknem. Přátel jsem nikdy moc neměl a nemám ani teď. Samota zebe i v tom parném létě. V krajině, kde slunce zapadá a šeří se. Říkám si, "co kdyby" a smutním se. Potřeboval bych kněze víc než milenku. A není co pít, krušné bude usínání. Vím, že zde nezůstanu dlouho, a i to bude možná tisíc dalších let. Po čem je mi tolik smutno, že je mi až k slzám, že je mi do pláče?

1 názor

Santi€
31. 10. 2014
Dát tip

čtyři plus jedna? tomu nějak nerozumím

"Samota zebe i v tom parném létě.V krajině, kde slunce zapadá a šeří se.Říkám si, "co kdyby" a smutním se.Potřeboval bych kněze víc než milenku.A není co pít, krušné bude usínání." ..to je hodně dobré, takové syrové a upřímné..


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru