Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hvězdná pěchota české deviantní scény

21. 07. 2014
4
6
1951
Autor
Movsar

Ondřej řečený Olizovač

Ondřeje Grňu zachytily a zvěčnily na paměť všem pražským deviantům městské kamery. V letním horku Ondřej číhal pod eskalátory stanice metra Můstek a vyhlížel ženy v minisukních. Poté za jednou nastoupil na eskalátor a v nestřežené chvíli se k ženě zezadu sklonil a "olizoval jí vnitřní stranu stehen", jak nás informovala tisková mluvčí policie a ostatně kamerový záznam samotný.  

Ondřeje zařazuji jako trojku v tomto TOP 3 českých deviantů. Jde o zkušeného matadora, který se nebojí spustit svůj šarm naplno v samotném centru města a u něhož lze vysoce cenit smysl pro něhu. Rovněž touhu potěšit své oběti a doslova je zasypat něžnými polibky a lizy lze dát za vzor této uspěchané době a k lásce macešské evropské civilizaci. Pokud by to na některém z eskalátorů Ondřejovi vyšlo a dáma v minisukni před ním by měla smysl pro skutečnou lásku, mohl by z toho příště být pěkný doják ala Modrá laguna.

Pro nažhavené dívky a ženy, které ještě neokusily eskalátorovou erotiku, nicméně jimi vášeň hárá, je zde Ondřejova podobenka:

http://www.tyden.cz/obrazek/201407/53c169e959b29/crop-646130-ondrej-grna----foto-skpv-otrokovice.jpg

 

Doktor "Čuně" Barták

 V mládí přísahal Hippokratovi, ve věku pozdějším Priapovi. Tak by se dal krátkou větou shrnout životní obrat doktora Jaroslava Bartáka. Jeho životní forma nás skutečně může přivést až zpátky do antiky, kde se to hemží mytickými satyry, polozvířaty - pololidmi obdařenými obzvlášť ošklivou tváří a kopytem namísto nohy, kteří po lesích eroticky lační a baží po všem, co se hýbe. Stejně jako zhýralými patriciji, věčně opilými vínem a perverzní láskou. Už za ten exkurs do doby Římské říše, byť na její temnější okraj, musíme doktoru Bartákovi vzdát dík.

 Jeho prostopášnost ho pasovala na dvojku této TOP českých deviantů. Barták si uměl užít lásky v exotických krajích, které se mu nakonec staly osudnými. Právě v Thajsku už "přestřelil", neboť své dobře placené milence uštědřil pár facek. Za těchto pár facek později dostal od pohoršených paniců a panen v talárech 14 let. Trest mu byl zmírněn o celé dva roky.

 Není až tak známou věcí, že Barták byl rovněž amatérský herec. Svou životní roli ztvárnil v sadomasochisticky střiženém snímku z Vatikánu, kde coby kardinál nárokuje na nebohé čarodějnici felaci před tím, než se ji rozhodne poslat na hranici. Protože svou roli zvládl lépe než herci ze seriálu Ulice, zaslouží si připomínku:

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-domaci/160077/bartak-tocil-eroticky-film-na-vatikanskem-velvyslanectvi.html

 

Pan Kližka

 "Byl opilý a na sobě měl kromě podprsenek, silonek a dámských plavek také pleny s kusy nahnilého masa." Takto vystihla média našeho předního devianta, pana Kližku. Civilní jméno neznáme, a ani bychom nechtěli prozrazovat. Neboť lidé jsou rozhořčení a mohli by tomuto člověku, jež je kořením světa, ublížit. A to by nebylo dobře.

 Pan Kližka je skutečným mistrem fantazie. Pokud by žil v raném novověku, mohl by dělat poradce u Hieronyma Bosche. Málokdo dokáže uplést ve své mysli tak bizarní kostým, scénář a nakonec se odvážně dosadit do hlavní role. Kam se hrabe Jan Švankmajer.

 Za toto patří tomuto Spiklenci slasti první místo v žebříčku TOP
českých deviantů.

Vítězi děkujeme. Nasbírané tipy předám na vrátnici pankrácké věznice.

 


6 názorů

Movsar
06. 10. 2014
Dát tip

díky, matěji, je to povzbuzující, tohle se lidem spíše nelíbilo, tak jsem rád, že na téhle vlně humoru a nadsázky nejedu sám.


Tohle nelze popsat jinak, než jako vtipný NÁŘEZ. Originální nápad, duchaplné myšlenky, brilantní jazyk.

Navíc pana Kližku jsem nezaznamenal- budu gúglit.

Je to celé tak dobré, že jen s pocitem určité nepatřičnosti vyzdvihuju tři PERLY z této klenotnice. 

Jsou to: 1. naznačení, kde asi hledal Hieronymus Bosch inspiraci 2. zakategorizování doktora Bartáka ke Starým Římanům 3. fotka Ondřeje Grňi.

Tento text vzbuzuje množství myšlenek- především proč nám státní televize nabízí jakožto "náročnější humor" bulšit "Pečený sněhulák". Nemá snad pracující nárok na televizní humor v duchu Vaší Hvězdné pěchoty?

 


Movsar
26. 07. 2014
Dát tip

josfino, díky za podnětný článek. :-)

možná ten první je ale právě nejdlá, podle toho, z kterého konce to vezmeš.


Josephina
24. 07. 2014
Dát tip

:-)) ten první je možná ještě ve stádiu opičky, ty to dělají běžně, vlastně snad se některé druhy baví erotikou a sexem celý den (ale to samé prý dělají ale i některé přírodní kmeny v amazonských pralesech), ale nejspíš to je normální, bavit se mezi sháněním potravy erotikou u většiny savců; jinak připojuji informaci pro potenciální devianty:

Podle lékařů z psychiatrické léčebny v Havlíčkově Brodě se začíná projevovat nedostatek míst v ústavech pro sexuální devianty. Primářka sexuologického oddělení Želmíra Herrová sdělila, že v posledních několika měsících vzrůstá počet lidí, kteří vyhledávají odbornou pomoc. Často se jedná o muže (studenti, právníci, dokonce i kněží), kteří na sobě pozorují zvláštní fantazie a nebezpečné myšlenky. Tito lidé s úmyslem, aby se z nich v budoucnu nestal deviant, vyhledávají odbornou pomoc, ale lékaři jim nemohou poskytnout víc než ambulantní léčbu. Ústavy jsou plné a není pro ně místo.

Primářka sexuologického oddělení havlíčkobrodské léčebny Herrová upozorňuje na nebezpečí, které mohou tito potenciální devianti představovat. Podnětem se pro ně může stát například smích mladých dívek na ulici. Díky nedostatku místa mohou pacienti čekat na svou léčbu klidně několik měsíců – přednost mají totiž devianti, kteří už nějaký čin spáchali a mají soudem nařízenou detenční léčbu. A pokud léčbu nedostanou lidé, kteří již na sobě známky sexuální deviace pozorují, může se stát, že brzy své fantazie provedou ve skutečnosti.

Dnes v České republice existuje šest léčeben pro sexuální devianty, kde je lékaři podrobují takzvaným náhledovým terapiím, nebo užívají uklidňující léky – pokud se ti nejnebezpečnější z deviantů dobrovolně rozhodnou, mohou podstoupit i kastraci. Jedná se například o léčebnu v Havlíčkově Brodě, ústavy v Kosmonosech, v Brně-Černovicích, Horních Beřkovicích, v Dobřanech u Plzně a v Bohnicích v Praze. Všechny dohromady poskytují přes sto míst, lékaři apelují na zvýšení jejich počtu. 

A co je normální?


Kočkodan
21. 07. 2014
Dát tip
Výber strasne subjektivní, i mne slusne hrabe v bedne, proc zde chybím?! divný, divný... neznám duvod, tápu ve tme. Ondrej Grna, Barták, Klizka, objevil se vzteku plác, ti jsou neco jako liska, já proti nim kremenác!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru