Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příčení 26

10. 08. 2014
16
15
2452
Autor
Kočkodan
Vynést spaní Teta jim při návštěvě vynesla spaní a vrátila ho po půl roce, i vy byste nebyli nenaštvaní*, málokdo miluje probdělý noce. (* - alternativneee nenas****) Vypálit někomu rybník Vypálil rybník sousedovi, přidal i vilu, auto s garáží, ten ho teď častuje sprostými slovy, což asi těžko zaráží. Vyprášit někomu kožich Zbledla nejdřív jak sádrová deska, brzy mu ale sprostě laje, manžel jí vyprášil kožich dneska, plácačka bušila hranostaje. Vypravovat někomu pohádky Vyprávím policistům pohádky, proč vlastně do auta mincí ryji, ti se pak dávají skoro až do hádky, zda měl děd Vševěd amnézii. Vyrazit dech Až to té Němce vyrazilo dech, konkrétně myslím Kluge Gerdu, v Krumlově jí jeden Čech vrazil do zad strašnou herdu. Vyspat se do růžova Jsem vyhajaný do růžova pod stanem ve spacím sáčku, snil jsem, že řek mi primář Sova: „Výborná práce, kolegáčku.“ Vystřelit od boku Jen tak vystřelila od boku, teď svého činu želí, starej má díru v rozkroku a čáp dělá kříž nad manželi. Vystrkovat růžky Jen pár dnů po svatbě syna začíná tchýně vystrkovat růžky, pro snachu to není psina, proč má v rukou zrovna nůžky? Výt jako pes na měsíc Vyje jak pes na zářící měsíček, jeho „zpěv“ bez újmy každičký nepřečká, přesto již vytvořil půl tuctu elpíček, no čtyři jsou vlastně cédéčka. Ve zdravém těle zdravý duch Ve zdravém těle zdravý duch, k zdravému duchu zdravé tělo, notorik sebou před hospodou žuch, deset piv méně to asi chtělo.

15 názorů

Gora
28. 08. 2017
Dát tip

V nezdravém těla zdravý duch je můj případ...dobré:-)


Kočkodan
13. 08. 2014
Dát tip
Díky vsem, ze jste me na rozdíl od souseda necastovali sprostými slovy. Stárnoucí vlku, je mi líto, ze si pri ctení moc neuzijes. Zkus to i príste nejak rychle pretrpet. :-)

Povedené. Tipuji*


Antoncek
11. 08. 2014
Dát tip

Média se časem často mění.

CéDé, či eLPé? Dosti snění!


kamaráde nic ve zlém, ale hodníčky byly lepší (hlavně ty starší), :-) tohle mi přijde slabé..... máš navíc :-)

Nami 99
11. 08. 2014
Dát tip

Dobrýýýý...


srozumeni
11. 08. 2014
Dát tip
pěkné, všechny...***

U mne vede děd Vševěd s amnézií. To je prostě super konina.*


Diana
10. 08. 2014
Dát tip

Pobavilo :-)*


vesuvanka
10. 08. 2014
Dát tip

pěkné,  obzvláště Vynést spaní, Vyprášit někomu kožich a Ve zdravém těle zdravý duch :-))) TIP


Krumlově jí jeden Čechvrazil do zad strašnou herdu.....ještě že ne kudlu...

starej má díru v rozkrokua čáp dělá kříž nad manželi....mají co chtěli       


Silene
10. 08. 2014
Dát tip

Spaní a kožich jsou mí favorité.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru