Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příčení 32

21. 09. 2014
15
19
2411
Autor
Kočkodan
Dostat mladé „Mladé bych dostala z toho“ Odmítavě samci říká, ten nyní prožívá frustrace mnoho, což plně chápu u ramlíka. Dostat na frak Konečně tedy na frak dostal, nad mladým houslistou slitoval se děda, vnouček před krejčovstvím dlouhé chvíle prostál, že se prý bez šosů vystupovat nedá. Držet se jako klíště Drží se psíka jako klíště, obrazně se říci nechá, na levém uchu má stanoviště a je to obstarožní blecha. Držet se maminčiny sukně Drží se sukně maminčiny, ta dnešní volánky jen hýří, nepatří mezi samostatné syny, i když mu bude třicet čtyři. Držet v šachu “Ještě jen slovo a uslyšíš řachu, Poslední událost pro tvoje uši“, zeť drží tchýni kulovnicí v šachu, srdce mu přitom silnějc buší. Házet do jednoho pytle Do pytle jednoho hází všechno, hluk, lomoz, kravál - podotýká suše, ať opera, jazz a nebo techno, on hudbu nesnáší z celé duše. Házet flintu do žita Neházej rychle flintu do žita a ani do pšenice pušku, však jednou nastane noc plodně prožitá a šance třeba i na dcerušku. Hic Rhodos hic salta Hic Rhodos hic salta, tak teď se zedníku ukaž. Bez písku že je dobrá malta? No to mi teda nenakukáš. Hlad je nejlepší kuchař Řadím ho do absolutní špičky pokud jde o obor kuchaře, ty jeho pečené ančovičky milují v Leedsu, Žatci i Buchaře. Hledat na dlani chlup V poslední době se zprávy kupí, včera s tím přišel i přítel Joska, V Rusku prý nalezli na dlani chlupy U jedné penzistky ze Sverdlovska.

19 názorů

Gora
28. 08. 2017
Dát tip

Hlad je nejlepší kuchař, to ano:-)


Kočkodan
16. 11. 2015
Dát tip
Třeba něco vyraší, až budeš penzistka.

Lnice
16. 11. 2015
Dát tip

já taky nemám na dlani chlupy, opravdu!


Kočkodan
13. 10. 2014
Dát tip
Navstívil jsem rodinné sídlo v Polabí a po návratu zjistil, ze vy jste navstívili moje dílo a zanechali zde komentáre. Dekuji vám za ne. Pokud me neklepne mrtvicka (tchýne ze záhrobí to urcite nebude), tak príste jiz zase neco zverejním.

Můra73
06. 10. 2014
Dát tip

deprese mi foukla do komína

(kvílela jak křáchlá okarína)

ptali se mě   proč se mnou nic není

a prý    co to žvaním o Příčení

neděle už dvakrát vynechána

co když     tchýně klepla Kočkodana?!


Čudla
23. 09. 2014
Dát tip

/*


BigBivoj
22. 09. 2014
Dát tip

něco mi tam chybí :(


macecha
22. 09. 2014
Dát tip

házení do pytle a kuchař, to se mi líbilo .... T***


Whitesnake
22. 09. 2014
Dát tip

nápady jsou rozmělněny až příliš dýchavičnou strukturou - tentokrát chybí rytmická lehkost


řecký zedník vede.

Kočkodan
22. 09. 2014
Dát tip
Díky babince. No, radeji s diakritikou - babinče. Reaguji nezvykle rychle, protoze chci nekteré z vás (a prípadné dalsí ctenáre) varovat, ze se tri týdny zádné moje dalsí dílo neobjeví. Odjízdím za pár hodin na dovolenou do rodné vlasti. Pokuste se toto strasné období nejak prezít. V druhé dekáde ríjna zase ahoj. :-)

Chlup na dlani je super, ale ani ostatní nejsou k zahození do žita.*


Markel
21. 09. 2014
Dát tip

tchýně nejvíc *


Diana
21. 09. 2014
Dát tip
Dnes nemohu vybrat nejlepší. Všechny skvělé! Otázku stejnou však v srdci hýčkám, kterou tu právě vyslovila smyčka :-))) TTT

smyčka
21. 09. 2014
Dát tip
Dnes jen jedna tchyne?

Hic Rhodos hic salta:Ukaž, co umíš, nevykládej, co jsi kdysi kdesi dokázal, ale předveď  to  ... a tys předvedl...Tip...:-ú


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru