Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

11 důvodů, proč kočky nevedou války

10. 10. 2014
2
2
721
Autor
exorcista

Jediné slovo - kočky

 

1. Důvod 
Každá válka je podmíněna alespoň minimálním plánováním a chtít po kočce aby plánovala je stejné, jako učit psy neslintat.

2. Důvod
Vezmeme-li v potaz nutné denní přestávky na schrupnutí, omezilo by se samotné válčení na uspěchané přiběhnutí na bojiště jen proto, abyste si tam zívli a pak se znechuceným výrazem zase odešli spát. A to ani nemluvíme o svačinkách a pauzách na koukání z okna.

3. Důvod
Kočky nejsou schopné postavit fungující armádu, neboť vojsko skládající se ze samých náčelníků generálního štábu je v praxi nepoužitelné.

4. Důvod
Jelikož kočky samozřejmě ví, že jim patří celý svět, nevidí smysl ve válkách o území."Když si tam lehnu, tak mi to patří" je přirozený právní precedens veškerého kočičího národa.

5. Důvod 
Žádná armáda světa nemá takové prostředky, které by kočkám garantovaly "odpovídající logistické zabezpečení".

6. Důvod 
Koncept bojových akcí neumožňuje určit vítěze, protože dvě kočky, sedící naproti sobě a nahodile mávající proti sobě tlapkami jsou obě automatickými vítězi, čímž vzniká přirozená absence poražené strany.

7. Důvod 
Kdyby lidské armády zjistili, že armáda koček je zabezpečena osobní toaletou pro každého jednotlivého vojáka, vojenství jako takové by se zhroutilo.

8. Důvod 
Vedení války v období mrouskání by bylo v přímém rozporu se Ženevskými konvencemi.

9. Důvod
Zavedení zbraní s laserovým zaměřovačem by mělo katastrofální dopad na ukázněnost jednotek.

10. Důvod 
Jediné, o co by kočky skutečně bojovaly, je konzerva tuňáka a to ještě pouze v tom případě, že by v jídelně došly granule.

11. Důvod 
Základním a skutečným důvodem k válčení je nespokojenost s vlastním životním standardem, sami tudíž musíte souhlasit, že válčící kočky jsou absurditou samy o sobě.


2 názory

zvedavec
22. 03. 2017
Dát tip

:) veru tak


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru