Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

co mohu nabídnout

30. 10. 2014
4
11
728
Autor
Evička

 

 

 

teď když je nastavena hořkost

a vím o tobě o hodně víc než kdy jindy

(platí domněnka b - žonglování, ne a - opuštěnost)

je to vše, co ti mohu nabídnout

s přeslazeným čajem

můj ztracený, milovaný

 

 

 

 


11 názorů

Hrušková
04. 11. 2014
Dát tip

*


Enn
01. 11. 2014
Dát tip

Libí se mi to.

Má to v sobě všechno co budu u této poezie hledat.

Něhu, křehkost, nevyřčené.

Jednička s hvězdičkou.


helgard
31. 10. 2014
Dát tip

No néééé ale ale ...nemáte nějaký problém se ženami Evičko? 


Evička
31. 10. 2014
Dát tip

vy jeden idealisto, zatracenej!

ženy jsou bestie, na žádnou nedej!

;-)


helgard
31. 10. 2014
Dát tip

aha...tak to jo...to vše vysvětluje....zkuste tedy tuto logiku přenést do mojí nejlepší básničky vůbec ....do vyznání....moc prosím, abyste mi tam někde promítla Vaši představu mého problému se ženami :-))))))))

Ve skutečnosti ženy zbožňuji a považuji za naprosto nebeská stvoření.  Je jen málo, co dokáže na moment zaujmout více než žena a neexistuje nic, co by to dokázalo dlouhodobě....

Se ženami jste se u mně netrefila. Ale líbí se mi jedno komunikujete navzdory naprosto odlišné zálibě v poezii a našem diametrálně se lišícím hodnocení této disciplíny...to je něco co zvedá vaši hodnotu v mých očích. Nepochybuji o tom, žejste inteligentní bytost, ale odhad na ženy a já je skutečně jinde. 


Evička
31. 10. 2014
Dát tip

z tvé poezie:

kopeš a škrábeš jak králík před popravouokolí nechápe všechen ten křikdíváš se do očí osudu navzdorystejně se poplazíš a v bodě kde potravoustaneš se koláčkem jak káže zvyknikdo se nestará o ty tvé názory


helgard
31. 10. 2014
Dát tip

to mne nenapadlo....to je hodně progresívní. A včem konkrétně spatřujete můj problém se ženami....prosím bez symboliky...:-) 


Evička
31. 10. 2014
Dát tip

helgarde, myslím, že tvůj problém není poezie, ale ženy :-) (když se tak rozhlížím, co kde píšeš; tak ber nebo nech, to ti můžu ke svému přípisu říct).


helgard
30. 10. 2014
Dát tip

jakej brepto? snad mi nechcete říct že jste neporozumněla moderní kritice pod modernrí poezií....:-) už to označení moderní poezie jak to k sobě neštymuje foneticky natož řemeslně....fuj díky bohu že jsou na světě lidí kteří ještě umějí napsat báseň....díky za reakci byť neměla pražádný účinek...moje kritika směřovala k zamyšlení se nad tím jestli takové sračky má smysl psát..ale jak vidím jste těžce moderní. 


Evička
30. 10. 2014
Dát tip

ale, ty brepto ;-)


helgard
30. 10. 2014
Dát tip

Je milé Evičko, že máte co nabídnout, protože to dílo nemá co nabídnout. Ukázka egiloviny - platí jistota b - podchycení ne a - primitivní redudantní cyklická chyba) návrat na začátek a ...nic. 

škoda. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru