Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

absinthová

01. 11. 2014
2
6
1212
Autor
treasure

k ránu u silnice
sedí a dívá se
co to její kouzlo
zas jednou vyvedlo

pán v cizím saku
valí se v příkopě

jeho barva
pomyslí si
není zrovna zdravá

cítí se trochu provinile
ale ještě víc naštvaně:

vždyť já jsem ta opravdová
zelená víla


6 názorů

Hrušková
04. 11. 2014
Dát tip

*


helgard
01. 11. 2014
Dát tip

podívej já mám čas si tady sedět a pročítat co chci klidně celé hodiny a dny...nemám s tím problém a nepostrádám dostatek trpělivosti...klidně se vyvíjej a piš a já občas nahlédnu a zhodnotím....jakmle napíšeš něco co uvidím že je fakt báseň můžeme začít diskutovat vážně.....ale to nejprve musím cítit poezii vidět rým a hlavně musím od prvního do posledního řádku rozumět tvému peru jak bylo vedeno myšlenku po papíře a jak tu myšlenku vede po laně jak na karabině....


treasure
01. 11. 2014
Dát tip

Tak je to svým způsobem obojí. Co se té formy týče, stále se snažím najít si tu co mi je nejvíce sedí a nejlíp stravitelná pro čtenáře. Proto jsou i moje "díla" tady docela rozdílná. Takže díky za kritiku, tohle je přesně to co na Písmáku hledám ;)


helgard
01. 11. 2014
Dát tip

otázka je co mělo být pointou....jestli je to óda na sílu alkoholu v podobě absinthu a nebo varování před dopadem alkoholismu...nevím u těchto článků, které se tváří jako poezie, ale postrádají rýmy a stavbu a tudíž nedovolí čtenáři sednout si s čajem a vychutnat si jak mok tak text mi strašně vadí ta pracnost s jakou se musí každej řádek luštit a srovnávat a dekodovat aby byl alespoň náznakem pochopen....četl jsem tu horší věci to bezesporu, ale je to škoda...dala by se z toho vykřesat báseň i s myšlenkou...ale tééééé prááááce... :-) 


treasure
01. 11. 2014
Dát tip

tak jistě, asi tu kategorii změním, váhal jsem...


Dáša
01. 11. 2014
Dát tip

možná jen jako takovou blbůstku??? ...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru