Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Paranoia

05. 03. 2002
9
0
3069
Autor
gd

Už asi tejden chci do Písmáka přidat jeden postřeh z doby, kdy jsem bydlel v jednom velmi speciálním pavlačovým činžáku na Smíchově. Mě osobně se docela líbí, ale nejsem schopnej se dokopat, abych si ten kousek papíru vzal s sebou do práce a přepsal ho do elektronický podoby. Takže aspoň jedna příhodička ze stejnýho místa jako omluvenka...

Bydleli jsme v přízemí a lidi nám chodili za oknama, proto jsme měli neustále zatažený záclony a když jsme rozsvítili, tak i závěsy. Dost si potrpím na svý soukromí, a tak jsem s paranoidní pečlivostí dbal na utěsnění veškerých škvírek a škvíreček, aby mě žádnej z po okolí se potulujících feťáků, cikánů a bezdomovců nemohl šmírovat při postelový gymnastice. Holka, se kterou jsem tyhle cviky trénoval, se tomu smála, ale jen do doby, kdy náhodou odhrnula závěs a za ní ksicht připláclej na sklo. Poučení, který z týhle bajky plyne? Jestli se vám zdá, že na vás pořád někdo čumí, že se o vás někdo baví nebo že se vám někdo směje, tak se vám to možná nezdá.

 

 

 


Nicollette
12. 04. 2005
Dát tip
připláclej ksicht :-)))))))) v Praze je možný všecko, muj šílenej bratr zatahuje žaluzie ikdyž bydlíme v druhém patře :-)))

jo ucpával jsem klíčový dírky vatou :)

Abyss
25. 11. 2003
Dát tip
hezky zaver :) *

nin
10. 04. 2003
Dát tip
já je fakt jednou takhle zalepila, když jsem byla úplně pošahaná, majkl mi pak ty kousky náplastí sebral a nějak geniálně je nazval, bohužel už si nevzpomenu jak :-))) /to bylo před dvěma rokama, dneska podobný kousky neprovozuju, ale někdy k tomu nemám daleko :) /

Seregil
11. 09. 2002
Dát tip
Jo paranoia.... jenže, co když to náhodou fakt je pravda???

Čolito
01. 09. 2002
Dát tip
super

Rowenna
24. 08. 2002
Dát tip
"To, že trpíš paranoiou, neznamená, že po tobě skutečně nejdou." Murphyho zákon.

nin
26. 06. 2002
Dát tip
Víš, co hrozně pomůže? Když si na všechny škvíry - klíčový dirky, škvíry mezi závěsama atd., dáš náplasti, musíš je ještě začernit fixou, ABY NEPROSVÍTALY.

gd
26. 06. 2002
Dát tip
Když jsem v koupelně, tak radši přehodím tričko nebo ručník přes kliku. Já vám dám šmírovat klíčovou dírkou!

nin
26. 06. 2002
Dát tip
to já radši zalepuju :-)

Igor
27. 05. 2002
Dát tip
Paranoia - to je prostě to co mám já. Takový byt, který popisuješ bych nevydžel, asi bych dostal tak hroznou depresi, že by mě odvezli, kam, to asi víš. tip

Deltex
24. 04. 2002
Dát tip
:) pěkné! *!

Moc hezky jsi to napsal, huberte. :o)

gd
13. 03. 2002
Dát tip
MP: Neurotiků je možná víc, ale my jsme zábavnější!

gd: Tak teď jsi udeřil hlavičkou vo hřebíček. Je to přesně tak. :o)

gd: Fajn, koukám, že naše voje jsou silnější, než jsem očekávala. V sobotu jsme vyhlásili na jednom Písmáckém srazíku frakční boj mezi psychotiky a neurotiky a každej dobrej psychotik dobrej, protože neurotiků je tu sakra víc. :o)

gd
06. 03. 2002
Dát tip
koukám, že děvčata se nějak rozepsala... ale těší mě, že nejsem jedinej spokojenej psychopat na tomhle světě... ej moja paranoia...! a ještě si dám tip, protože co si člověk neudálá sám...

Šmírování to je věc, když mě chytnou,spadla klec, když to vyjde,tak se mám, tak se z toho udělám,Hej..-))

...což člověka s diagnózou PP (paranoia and persecutigo) obzvlášť potěší. :o)

Jestli to bylo na mě, tak JÁ si to teda rozhodně neberu. :o)

Rovnice autor = já neplatí. :o) Rovnice já paranoia = já si to tak nebrat platí. :o)

Materula: Mno, ehm, zas bych nebyla tak úplně rozjásaná, když člověku něco nevadí, ještě to neznamená, že z toho musí bejt na větvi, ale řekněme... já + paranoia = velmi zajímavé momenty v životě, bez kterých by se člověk sice obešel, ale někdy stojí za to To mi přijde přesnější. :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru