Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

o věšteckém lístku

10. 01. 2015
0
0
649

~~Klub skeptiků www.sysifos.cz je společenství vědců a odborníků, které si dává za cíl vědecky vysvětlovat zatím nevysvětlené, nové a magické, paranormální jevy. V jednom dávném rozhlasovém pořadu o tomto klubu mluvil jeho člen, známý astronom Jiří Grygar. Uváděl, že klub vypsal ve své paranormální výzvě odměnu milión korun tomu, kdo nezvratným důkazem dokáže paranormální schopnosti a magickou věc. Přesněji po složení částky 10 000,- korun na náklady řízení.Uváděl jaké různé přihlášky se podávaly a co se pak muselo zkoumat. Pak uvedl jednu zajímavost. Prý mezi lidmi, magickou veřejností a v časoprostoru putuje magická věštba, že Česká republika získá Nobelovu cenu, a že držitelka se bude jmenovat Kateřina. Pan Grygar se vsadil se všemi členy klubu. S každým o 50 korun. Napsali o tom i smlouvu. Vsadil se o to že se najde blázen, který složí 10 000 korun a přihlásí k posouzení tento budoucí důkaz telepatického průzoru z minulosti do budoucnosti. Aby bylo vše technicky určené přidal pan Grygar ještě datum od kterého se těch 50 let počítá a to 12.12. 2012.  A že tento blázen se najde dřív než panu Grygarovi bude 90. Mimo soutěž ještě uvedl, že se přihlásí jakýsi Džordž psáno českou výslovností. A že jestli tato věštecká hláška bude pravdivá, bude to Nobelova cena za fyziku.

 Rozhlasový pořad byl v době, kdy proběhlo plno soudních žalob mezi Klubem skeptiků a zlatokopy - mágy, kteří podávali svoje přihlášky a chtěli milión. U sodu ale všichni zlatokopové prohráli. Nejvyšším odborným orgánem na posuzování věci byl ve smlouvách určen klub. Ten zamítl všechny požadavky o milión pro nedostatek důkazů. A také proto, že nebyly vyloučeny případy, že všechno může být jinak. (třeba podvrh, jiná vysvětlení a podobně.). A tak důkazy, s kterými by se uspělo u soudu se nedá uspět u Klubu skeptiků.

Tento rozhlasový pořad byl ještě v době, kdy Ing. Jiří Sýkora nikde nepublikoval svoji magickou literaturu. Začal s tím mnohem později na www.mlha.gr pod pseudonymem Džordž  J.S. Je zajímavé, že Džordž J.S. si pohrává s myšlenkou naplnit věštbu pana Grygara, složit těch 10 000,-    a přihlásit k posouzení tu věšteckou hlášku o Kateřině.

Jaké má k tomu důvody?
Nejsou to důvody finanční, ale magické. Tato věštba k němu doputovala z několika zdrojů a navíc telepatickou poštou. Zde jsou jednotlivé důvody a zdroje těchto myšlenek:

1) .zdroj
Po sametové revoluci byl v televizi pořad o jednom mágovi a jeho přednáškách o duchovním životě. V závěrečném vstupu vybalil tuto věštbu na celou obrazovku. Když tento pořad vyděl Džordž, říkal si takový moudrý člověk a vypadla z něj taková kravina. Jak ale šly léta dospěl  ke stejnému závěru.

2) . zdroj
Když Džordžovi bylo kolem padesátky, zaobíral se už touto věštbou. jednou při přemýšlení o jménu Kateřina šel po chodníku do kopce po sídlišti U vodojemu ve Žďáře nad Sázavou. Zastavil se u kanálového poklopu. Asi to bylo magické místo, protože se tu křížily prameny. Měl totiž pocit, že tyto události nebo něco podobného už kdysi proběhlo. Je to takzvané "dežaví"(de javu). Pak se mu vybavilo, kdy se to odehrálo. Bylo mu tak 16-17 let a šel tudy se svým známým, který dostal literární jméno Míra. Ten se tehdy zastavil na stejném místě. Poodešel několik kroků ke kanálu. Hlavu měl nakloněnou, jako by něco poslouchal, či vnímal z časoprostoru. Pak zakroutil hlavou a spíš pro sebe prohodil: Kateřina. Řekl jsem: Co je. Na to mi odpověděl: Však uvidíš. A šli jsme dál. Jako by četl mé myšlenky v budoucnu.
Ještě několik slov o Mírovi.
Džordž má o něm bludnou představu, že přečetl 400 stran knihy z budoucna. Džordž o něm napsal literární pojednání " Setkávání s Mírou". Je to publikováno na www.mlha.gr. pod díly autora s pseudonymem Džordž  J.S.
                                                                                                                                                 věšt/2


3)  zdroj
V jednom dávném televizním pořadu o různých zemích a cestování za zajímavostmi světa, který měl snad název Toulavá kamera, byla jedna zajímavost. V jedné historické knihovně, snad ve Švýcarsku, se v jedné staré knize našla popsaná záložka. Je zajímavé, že na záložce byla slovně zamotaná stejná věštecká hláška o Kateřině. Bylo to psáno staročeštinou. Místo Česká republika byl použit výraz české království. Kartička byla označena datem po roce 2000. Byla podepsána jménem Džordž J.S. Psáno českou výslovností. Laboratorním zkoumáním bylo potvrzeno, že to je starý historický předmět. Televizní pořad běžel ještě před datem uváděným na kartičce. Bylo řečeno, že to byl slovní žert někoho z dávných století.
Džordž  ale tuší odkud tehdy vítr foukal. Kartičku takto podepsala historicky známá osobnost iniciálami svého jména. Je zajímavé, že se iniciály Ing. Jiřího Sýkory a této historické osoby shodují. Někdo v minulosti a současně někdo v budoucnosti přemýšlel a našla se tato podobnost. Historická osobnost byla velkým mágem a továrním podnikatelem ze začátků průmyslové revoluce. Byl o něm natočen film podle zápisků, které o sobě nechal psát. Zabýval se telepatickým průzorem do budoucnosti a soutěžil s ostatními mágy, kdo se dostane do vzdálenější budoucnosti. Jen si tuto osobu a kartičku nikdo nespojil do hromady. Ve filmu dokonce bylo o této kartičce, která byla napsána ve věším množství, ale konkurenčními mágy bylo vše likvidováno.

4)  zdroj
Džordžovi se vybavilo něco, co měl hypnoticky vymazané. Vše by se dalo přirovnat k výbuchu časované informační bomby. Byl to rozhovor v imaginárním prostoru (hypnoticky krytý prostor), se členem rodiny, kde mají i Kateřinu. Prý si někde v Americe vsadili na to, že jejich Kateřina získá Nobelovu cenu. A že to snad bylo ještě za komunistů a museli žádat o devizový příslib.

5)  zdroj
O této věštbě se v dávném rozhlasovém pořadu zmínil i člen Klubu skeptiků astronom Jiří Grygar. Rovněž mimo soutěž předpověděl, že před Klub skeptiků předstoupí s touto věštbou právě jakýsi Džordž.


6)  další zdroje informací naznačující existenci telepatického průzoru do budoucna
6.1 -
Džordž J.S. v současné době připravuje budoucí knihu "Magické příhody ze Žďasu a podobné příběhy". Mimo jiné napsal už úvodní kapitolu "Jak číst a co si myslet". Při zpětném pročítání kapitoly si uvědomil, že v dávném rozhlasovém pořadu z této kapitoly citoval astronom Jiří Grygar a uváděl to jako zajímavost a telepatický důkaz existence budoucího Džordže. Psychiatr by řekl falešná vzpomínka. Co když ale existuje důkaz, ta nahrávka, kterou jen Džordž nemá v rukách. A i kdyby se našla, Klub skeptiků by přišel s tím, že to mohlo být připravené a domluvené. A tak zůstává všechno otevřené. Může to být jen výplod bujné fantazie chorobného mozku. Nebo to může být domluvené a připravené. A nebo je to skutečně telepatický přenos. Existují ale dvě osoby, které vědí, jak je to doopravdy. Je to Džordž J.S. a astronom Jiří Grygar.
6.2 -
Džordž J.S. napsal v roce 2014 pojednání "Pohled občana na lékařskou péči na vysočině". Publikováno na www.mlha.gr   (dříve)a www.pismák.cz  Myslí si, že v televizním pořadu Miloslava Šimka a paní Bubílkové  byly citace z tohoto díla prezentovány jako informace z budoucna. Jako druhý autor po panu Šimkovi byl uváděn Džordž. V tomto pořadu pravděpodobně tehdy vystupoval pan Paroubek, který tehdy ještě nebyl ministerským předsedou. Měl také k uváděným skutečnostem svou repliku, z které začínalo jeho vystoupení. K jednotlivým citacím měli svoje zábavné repliky i Miloslav Šimek a paní Bubílková. V tomto pojednání jsou uvedeny skutečnosti, které proběhly na přelomu roků 2013 a 2014. Je to doba, kdy už pan Šimek nebyl mezi námi. To naznačuje, že se telepaticky díval do budoucna. Pokud tato nahrávka existuje, byl by to důkaz telepatického průzoru do budoucna.

                                                                                                                                                 věšt/3


Události z přelomu roků 2013 - 2014, které jsou uvedeny, zároveň dokazují, že nebylo nic připraveno, domluveno ani opsáno.
6,3 -
Džordž J.S. ví ještě o dalších skutečnostech a důkazech telepatického průzoru z minulosti do budoucnosti. Bude je postupně publikovat ve své budoucí magické literatuře.


---------------
Předpovídat budoucnost je kolektivní schopnost zástupců globálního systému lidstva. Je to celý řetěz nebo pyramida v prostoru a čase. Vše funguje už věky. Na jednom z vrcholů této pyramidy stojí právě Džordž a dostal právo nějakou skutečnost vyjevit. Vše funguje tak, že se vědomí lidí dostane do časoprostorového kontinua a lidé se tak mají možnost dostat se k nadčasovým informacím a informacím z budoucna. Pro časoprostorové kontinuum existuje víc názvů. Věštkyně a kartářky používají výraz universum.

Informace z budoucna může být pro samotného věštce velmi nebezpečná. Kdyby někde něco neprozřetelně plácl, něco důvěrného, intimního, nebo něco zvlášť rozhodujícího pro dějiny,tak ho globální systém sejme buď na zdraví, jako varování, nebo i na životě. Ledasco vyplývá z tohoto příkladu: Představte si třeba, že žijete v komunistické či nacistické totalitě, stačí zapátrat v dějinách.  A vy vyjevíte, že tu jednou vládnoucí vládnout nebudou. Je pak jasné, že by vás vládnoucí ubezdušili. nebo se snažili vás likvidovat. Nebo další příklad: Třeba za 200 let se odtajní nějaké státní informace. A vy to víte už teď. Ti co něco tají, po vás půjdou. A půjde po vás celý státní systém. Jak třeba dopadl president Kenedy, když chtěl z pozice presidenta něco odtajnit?

Nebezpečnost informací z časoprostoru a magického jednání dokladuje i následující spekulativní povídání pro psychiatra, vhodné do magické literatury: Dne 14.10.2014 provedla 26-tiletá žena útok dlouhým nožem v jedné škole ve čtvrti Stalingrad ve Žďáře nad Sázavou. Nepřežil jeden 16-tiletý student. Další pořezané dívky skončily v nemocnici.

 Pro autora magické literatury se nabízí následující magická spekulace, která začíná zamyšlením nad dále uváděnými věcmi s otazníkem. Jak je možné, že žena z Ostravska, která podle zpráv neměla žádné vazby na tuto školu, si vybrala Žďár nad Sázavou? Jak je možné, že našla na Stalingradě právě tak zastrčenou školu, která je od nádraží dost daleko? Byla to jen náhoda? Nebo to byla někým záměrně řízená akce?

Jsou tu následující spekulace:
Co když někdo ve škole začal provádět nějakou magickou činnost, telepatickou špionáž, nebo něco podobného. Pro zvrhlé povahy je tu spojení magie a sexu. Tento signál této činnosti byl ale už moc silný a nápadný pro jiné konkurenční mágy, kteří se tímto cítili ohroženi, a chtěli tuto konkurenci zlikvidovat. Použili pro akci jako nástroje právě tuto ženu. Věděli, že je duševně nemocná. Z předchozího incidentu před dvěma lety věděli, že je schopná agrese a zabití. Zhypnotizovali ji. Dali jí příslušné hypnotické instrukce. Uvedli ji do nepříčetného telepatického transu. A pak ji použili jako řízenou naváděnou střelu, pro likvidaci nebo varování konkurence, aby toho nechala.

A ještě další související informace.
Pár dní před incidentem šel Džordž z nádraží na poštu a zpět. Přitom na něj mrkaly 16-ti či 17-tileté holky. Proč by ale tak mladé holky mrkaly na padesátiletého chlapa. Že by erotické škádlení? Třeba to byly studentky právě z této školy. Chtěly se energeticky napojit na magickou pyramidu, v které byl Džordž, a která dokázala čerpat informace z časoprostoru.

 

                                                                                                                                                   věšt/4

Doplňuji jinou související událostí
Džordž šel po panelové cestě za tělocvičnou základní školy na Palachově ulici. Ta cesta tu je v trochu pozměněné podobě z dob, kdy tu byla cihelna. Těžil se tady jíl a nebyly zde žádné paneláky a sídliště. Zablikala mu paměťová kontrolka. Kdysi dávno už tu byl. Pak se mu vybavilo, kdy to bylo. Tehdy jako kluk tudy šel s tetou Jindrou. Nebyly tady žádné paneláky. Teta pátrala v časoprostoru. Dívala se do budoucna. Byly to různé informace. Z nich se plánoval zároveň postup v životě, životní strategie, jak se s těmi věštbami vyrovnat a co by se na základě těchto skutečností dalo dělat. Byli jsme už téměř u konce rozmluvy a věštění, když náhle řekla: Vidím útok nožem. Někdo 16-tiletý to nepřežije. Ten útok měl být na tebe. Ti co poslali vraha měli na mušce tebe Jirko. Napojili se ale na falešný, mylný signál. Nebyl to signál z naší věštecké pyramidy. Ale signál někoho, kdo se telepaticky napojil na naši pyramidu. To bylo o fous, že jsme to chytli. Musíme udělat opatření. Později při propočítávání variant budoucnosti řekla, ať dělám co dělám vždy to končí nějakou smrtí. Ten šestnáctiletý kluk za tebe položil život. A teď si na řadě se smrtí ty. Musíš být připraven položit život za svou životní lásku a vlastně i za to, aby se dokončil telepatický signál  Džordže J.S.  Udělala se opatření. Vše se pak hypnoticky mazalo. A budoucnost byla definitivně zazděná. 

Zbývá zhodnotit a posoudit, co je na tom pravdy. Nejsou důkazy. Je to jen tvrzení. Po logické úvaze zbývá říci: Je to jen spekulace tohoto nepravděpodobného magického vysvětlení. Ale abychom byli objektivní : Nejsou ani důkazy, které by vyvracely, že to není možné.


Věštba o Kateřině je ale globálním systémem lidstva odtajněna. Proto tolik různých zdrojů této informace. Ti, kdo něco vyjevili, jsou buď součástí pyramidy. Nebo se telepaticky napojili na pyramidu. Nebo jsou to jen obyčejní lidé, ke kterým tato informace doputovala běžným způsobem.


Nepodceňujme inteligenci a fantazii členů Klubu skeptiků. Co když je to jen dokonale vymyšlená blamáž, rozvedená rozsáhle do detailů, která má za úkol vyhecovat nějakého troubu, aby předběhl Džordže a připravit sázkaře o 10 000 korun. O  10 000 by se pak Klub skeptiků poctivě rozdělil s autorem tohoto textu. A vše je jen pokus o testování soudnosti veřejnosti.

Tento věštecký lístek-záložka připomíná tyto skutečnosti. Lístek je originální tím, že je vlastnoručně podepsán  Džordžem J.S. Byl podán návrh na prodávání v prodejně Mlha v hale  nádraží ve Žďáře nad Sázavou. Pokud věštba vyjde, bude lísteček mít cenu minimálně bankovky.

A ještě nejnovější událost. Na základě nových smluvních podmínek Paranormální výzvy, platných od  1.5. 2014 třeba už kontaktoval Džordž Klub skeptiků. Třeba opravdu složil požadovaný obnos za vyřízení. A sepsal smlouvu s Klubem skeptiků o 1 000 000 korun, prokázání paranormálních schopností a prokázání telepatického průzoru do budoucna.

 


Napsal:   Džordž J.S.  (Publikováno na www.pismák.cz  dne 10.1.2015)

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru