Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Česká obchodní inspekce

19. 03. 2015
4
1
687
Autor
Podměsíc

Někdy si mě v restauracích pletou s ČOI, ani nevím proč /možná jsem někomu podobný/. Dnes jsem potřeboval poslat balík a jelikož mi vadí slimáčí rychlost Čelákovické pošty, jedu do Lázní Toušeň. Před poštou jsem zaregistroval vařící hospodu tak si říkám "Prima, sfouknu i oběd."

Už můj dotaz kde že má restaurace vchod nabudil venku pokuřujícího kuchaře k bleskovému uhasení nedokouřené cigarety a vyhnání tří psů z kuchyně. Jelikož nechal otevřené dveře do lokálu, slyším jak říká vrchnímu: "Zas' tu jsou a mně blbne váha." Co vám budu povídat: vrchní mně obletoval jako včelka luzný květ a snesl by i modré z nebe. Polévka nebyla horká, ona ještě dobublávala, brambor jsem dostal tolik že bych mohl klidně celou hospodu pozvat na erteplové hody a smažené sýry byly pro jistotu dva. Když mi ten nářez pan óber donesl, zželelo se mi jej a místo měřidel jsem z kufříku vytáhl peněženku. Nastalé uvolnění bylo lze vycítit i na voříškovi který se vzápětí uvelebil u mého stolu. 


1 názor

prost
25. 03. 2015
Dát tip

Pěkný, čte se to samo. Jenom mi tam chybí trochu větší pointa na konci a "bylo lze" tam trochu ruší :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru