Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nekonečná smyčka, kurva!

Výběr: Marking Machine
14. 05. 2015
3
3
1337
Ogárci a robky! Nedávniko su udělala svinsky kvalitní vynález. Mosím vám o tem povjedět, kurva, ale chce to pomalůčku, abiste to šecko, vy mongoloidi, pochopili. Vite, párkrát za tyden vemu darmožrůta sinátora jakože na prochásku a jak deme po tej procházce, tož dycky, dyž narazíme na nějaký kontik na sklo, vykřiknu Bufeeeeet! Sinátor je vicvičený a jak totok sliší, tož hnetkaj udělá poslušně tři dřepy, rozpaží, upaží a pak skočí do kontiku a začne to tama šecko čekovať a hledať, eslik unitř mezi střepy nejsů nějaké vratné lahve, kurva. Asi biste temu nejeřili, ogárci a robky, ale lidi do teho opčas vihazují čupr gut zachovalé flaški, které je možné na pohodičku vyměnit v jednotě za peníski a za ty si pak kupit pivečko pěnivé.
 
 
 
 
 

 

 
 
To vite! Hajzl sinátor, než su si ho takhle vicvičila, dlůho dělal cavyky. Samé Ježišimaria, maminko, to nemožu, to po mně nechtěj, taková ostuda, co když to někdo uvidí? A že tama unitř je určitě moc střepů, a že jak nemá u bot podrážky, tož ho to pichá do chodidel, no prostě samé svinsky hlůpé vímluvi, kurva!
 
A já na ty sračky dycky Darmožrůte! Neser a okaž že si chlap, co sa ničehož neštiti! Skoč donitř a vybufetuj kontik krásně!
 
A dyž sa pak sinátor sral eště dál, tož dostal mezi očiska pecku nohó od stola a pak už to šlo jak po masličku. Po mnoha týdnech tvrdého výcviku sinátor konečně pochopil, že vic než pecka nohó se mu viplatí bufet. Čupr gut!
 
Tož tedyk dycky chodíme na ty naše bufeťácké procházky a jak nandeme kontik, sinátor to tama prorabe a dyž nande flašku vratnů, heski mi ju podá, a já mu za to za odměnu dám mazácků pochvalu. Dyž proštrádýrujeme celů Horku a naplníme flaškami několik igelitek, dondeme s tim do jednoty a tama je takové okynko s kreténem v bílém plášti a ten nám ty flašky vimněni za love, tři koruny za kus, kurva. Akurát v nich nesmí být nalezlé muchy, ty je předtim třeba vyšťórat špejhli, kurva.
 
Takhle sme to provozovali odjakživa a na sjetě bolo svinsky krásně. Ale jednó takhle neseme flaški a v jednotě misto teho okynka na vraceni flašek stoji jakobi takoví automat masivni. Nejdřiv su sa zaradovala, že mi tam nainstalovali forbes, kurva, a že to tama bodu nět bliš než do hospy, dyž budu chtit do stroja narvat starého viplatu, ale pak čučim a vidim, že to není forbes, ale automat na vraceni flašek. Určitě znate, kurva, taková ta pičovina z budůcnosti.
 
Kdo je mongoloid a nezná to,  tak špeciálně pro něj dodávám, že takoví automat na vracení flašek je krabica s diró, do které narvete flaški, pak zmačkete čudlik, ono to visere maličký listeček a za ten vám u kasy dají penísky, kurva. Podstatné je, že tama za tim automatem namáte žádného chuja nečistého, co drží dozor, šecko to jede samo jako v boleševické továrně na šprcki.
 
 
Lidi zlatí, jak su to opatřila, hnetaj sa mi v kešeni zprasil svinsky kvalitní nápad jako! Čopla su sinátora za ušadlo a řikla Hajzle malí, viš co to znamená?
 
A sinátor Maminečko nevim, ale nebi mně, nebi mně, já za to nemožu!
 
A já Degenerátku malí, neboj! Přeci nebodu rasiť zdroj svých příjmů! Ta sračka tady před námi nám ve spojeni s tvoji hubenosti zajisti veliké love, viš?
 
A sinátor Jak to mysliš, maminko moja hodná?
 
A já uvidiš, čuráčku!
 
Vypadlisme z jednoty ven, kurva, obešli to celé a dostali sa zezadu ke skladisku. Tama su sinátorovi heski pomaličku jako té nejvjetší dylině na sjetě visjetlila celý svůj igelitentní plán. Vlezeš donitř do skladišťa, chuji, a já začnu z druhé strany do teho tautomatu rvať naše flaški. Ono je to namarkuje a ty mi je pak natajňačku nastrkáš tou dirou spátky a pojedeme znova. Takhle to uděláme asik tak tisickrát a pak u pokladny dostaneme kvalitní sumičku, ty malí nepovedený lický samečku, kurva!
 
A sinátor Ale maminečko moja! To je krádeš! Ale kdyby nebola, tak jak sa tam dostanu do teho skladišťa?
 
A já Vidiš ten ventylátor visoko na zdi?
 
A sinátor Ale maminko...
 
Ale vic už neřikl, čopla su ho za jajca, zdvigla do zduchu a mrd s nim skrs vjetrák do skladišťa. Hajzl tam prolétl jako dyby ten otvor zednici udělali špeciálně pro něj, kurva. Pak su čopla tašku s flašami a vrátila sa do kšeftu k automatu. Skrs tu diru na faški bol na druhé straně vidět sinátorovo ksicht viděšený a sinátor Maminko, já sa bojim, co když na to nědo přijde?
 
A já Kdo sa boji piči, ten si nezamrdá, viš? Dyby něco, prostě dělej, že si brigádník. A jak su to řikla, začala su donitř lifrovať ty flaši. Dyž boli unitř, tak su nezmáčla čudlik, ale heski počkala, až to šecko zmrd nastrká zasik ven a jak to bolo, tož repete! Hnetkaj to putovalo spátky, na automatu číslička krásná naskakovala, deseť flašek, dvaceť, třiceť, jajajajaj! Krása veliká! Akorát su mosela dávať svinsky pozor, aby nikomu nepřišlo divné, co sa to tadyk chruje. Naštěstí jak sů u nás v dědině šici degenerovaní, tak si ničehož nevšimli, kurva.
 
Dyž mi to na automatu napsalo, že už mám dje stofki, tak su si řikla, že to stači, že vic už bi asik bolo tej piči u pokladny podezřelé, zmačkla su čudlik, listeček vijel a fertig! Akurát sinátor uvnitř začal pičovat Ale maminko, co teď já, jak sa odtud dostanu?
 
A já nevjeděla, tož su sa na něho visrala a nechala ho tam. V regálu s chlastem su si zala rum a došloak pokladně a tama ta piča hnetkaj Vošková, jak to, že na tem listečku mate dje stofki, dyž su vás sem viděla jict s taškou, kdeste mněla odhadem deseť flašek? Neni to jakésik podivné?
 
A já Skonzultuj to s nohó od stola. Piča si čuchla k nožisku a už neremcala, kurva. S rumajzlem su si pak heski sedla před jednotu a chlastala, heski bolo, sluničko svitilo, muchi mi po stehnách až nahoru na pičku lezli, no krása nesmírná, kurva!
 
Večer k nám pak přijeli benga a Pani Vošková, dobrý den, vezeme vám Lukáša.
 
A já Kohože, kurva?
 
A benga No vaše si sina, přecik. Našli sme ho v jednotě zavřeného ve skladišti, asik tam scel krást, mosíme to šecko u nás na stanici zaprotokolovať!
 
A já Kurva, ogáři svalnatí, buďte litšti! Sinátor je sice hajzl zlodějský, ale serte na protokolováni, normoš mu tadyk na mistě dejte pořádně přes držku, on to už přiště neudělá, ručim za něj!
 
A benga sůhlasila a začla sinátora rasiť pendrekami, a já jim takik trochu pomohla, aby teho na ně nebolo moc práce najednó. Řiknu vám, že su sa u teho raseni řádně spotila. Napadá mně, eslik bi vívalo nebolo lepči normoš si tu jednu flašu rumajzlu v jednotě neukrásť. Ale člojek sa prostě uči, kurva, a o tom je celí jeho život.

3 názory

Ediku, myluji tě, si dobrí ogár, posílam hubiču do teho hnizdečka chlupu nad roskrokem!

 

Zdeničku, mosiš sa vic snažiť, viš? 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru