Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Připojte se k festivalu Den poezie

21. 05. 2015
1
1
777
Autor
Zbornik

Milí přátelé poezie,


 

rádi bychom Vás touto cestou vyzvali k účasti na 17. ročníku festivalu Den poezie, který se každoročně konává na počest narození Karla Hynka Máchy po celé naší republice. Letos se tak stane v termínu od 9. do 25. listopadu 2015.


 

Téma letošního ročníku festivalu bude „Poezie pod proudem“. Věříme, že Vám bude dobrou inspirací při přípravě Vašeho vlastního programu s básnickou tématikou (přednes poezie, poezie vyjádřená pohybem, obrazem a dalšími výrazovými prostředky).


 

Programy z minulých let můžete nalézt na stránkách Dne poezie: http://www.denpoezie.cz


 

Podobně jako v letech minulých, i letos plánujeme vytisknout společné plakáty s programy a ty Vám všem rozešleme, dále vynaložíme všechny síly, abychom na Vaše programy upozornili prostřednictvím médií a propagačních materiálů veřejnost nejen ve Vašem okolí.


 

Ti z Vás, kteří budete mít zájem uspořádat spoji vlastní akci v rámci festivalu, bychom rádi poprosili o vyplnění přihlášky na stránkách Dne poezie http://www.denpoezie.cz do 12.9.2015


 

Veškeré Vaše dotazy Vám rádi zodpovíme. Kontakty na nás najdete na stránkách festivalu.


1 názor

tesil boy
21. 05. 2015
Dát tip

Iniciativní! Mmch - do soutěžě by mohl přispět i Petr Kramný.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru