Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vdaná

21. 06. 2015
2
6
793
Autor
amoresperros

 

Život je jako děvka, která nikdy neví, kdy má dost.

Krásná nevěsta září štěstím, dnes je její velký den. Ženich je také radostí bez sebe. Již si stačili oba říci své ANO a oslava tak mohla začít. Její manžel však netuší, že si ho vzala jen kvůli jeho otci. Je to čtyřicátník a je velmi sympatický, vzdělaný. To je to, co tuhle ženu skutečně přitahuje. Jeho syn nedodělal ani střední školu a v posteli je naprosto neschopný. Kdyby nebyl jeho otec ženat, tak by neváhala ani chvíli a svého čerstvého manžela by zahodila jak kus špinavého hadru. Musela s tím blbečkem žít, aby ji činil skutečně šťastnou jiný muž. 

Ještě v ten večer kdy měli svatbu, ho neukojná manželka, jak smyslů zbavená podvedla se svým milovaným tchánem. Prcal ji již několik měsíců před tím, než se jeho  ,,povedenému" synu svéhlavě  odevzdala.  Ale i tak, přesto že to bylo naprosto nevhodné, by i slepý poznal, že z ní ten posedlý sexista, který poskvrnil čest již desítkám jeptiškám v klášteře, vyšoustal snad všechen zdravý rozum! Byl to oblíbený svůdník, moc dobře to uměl a byl  si toho plně vědom. Ale teď se konečně opravdově zamiloval.

Ona tušila, že se společně řítí do jisté zkázy, do propasti, ze které není úniku. Ale i tak  neodolala tomu pokušení a musela pokračovat! Chtěla to stále častěji, bez  ohledu na možné následky... Dávala to tomu šmejdovi ráda až do dne, kdy ji šoustal na vyleštěné kuchyňské lince u něj doma. Padaly jim přitom na hlavy malé, otravné pánve... Které byly  původně určeny na pouhé  lívance, ale později zaručovaly rozkož. Oba se jimi vzájemně plécali přes prdel. Dělali přitom dost velký kravál, velmi nahlas se smály.  Netrvalo to moc slouho, než  toto úžasné divadlo zaregistrovali i další obyvatelé zapadlejšího města. Nejedno oko si rychle všimlo, že se vdaná žena vyskytuje v  podezdřelou dobu, na velmi neobvyklém místě. A ty vševysvětlující skřeky, které se od obou ozývaly byly třešničkou na dortu pro každou nadrženou bábu.

Celých těch jedna třicet minut je z velkého okna pozorovala postarší sousedka, tak 42-43 let. Byla v euforii a to jen díky nim! Teď  to bylo poprvé, co si od smrti svého manžela konečně famózně zašukala! Dočkala se až po dlouhých devíti letech. Poté, stále ještě s neskutečnou chtíčí šla a začala jak největší děvka vomrdávat všechny  akoholiky a i nějaké další místní frajery. Tenhle její zvrhlý počin byl pro ty dva nešťastlivce další provar... Ona je totiž jedna z největšich drben, je pro ni obrovský problém držet chvíli tlamu. I přes to, že už naschromáždění posluchači kolem ní byli jejím svěděctvím obeznámeni již několikrát, tak jim ta ho ta mrcha stále s radostí dokola opakovala.  Znova a znova! Zmínila vše... Kde a za jakých okolností nabrala takovou inspiraci, co přesně ji tak moc rozohnilo, čím to všechno vlastně začalo... Co se v té láskou opojené cizí loži odehrávalo. Velmi s tím bavila nejen sebe, ale i své okolí.

Když se to doneslo k až k manželovi do práce, tak mu jeho šěf udělil týden dovolenou. Dal mu pusu na čelo. Mohl odejít a jednat... Tomuto nepříjemnému zjištění jeho ego nejprve nechtělo vůbec věřit, ale nedalo mu to a páskem ze své ženy ihned po tom, co vztoupila do dveří tu hořkou pravdu vymlátil. Dostal z ní úplně všechno... Nemohla pak ani ceknout, jak moc byla střískaná. Manželovi z toho přeskočilo a když zahlédl svého otce, který ještě tak provokativně dělal, jako že se vlastně vůbec nic nestalo, tak po něm také nasraně vyjel.  Na místě mu vyhákl čelist a držel mu hlavu v bazénu na  zahradě tak dlouho, dokud ho neutopil. Ji narval do kufru svého nového auta a dovezl ji na starý, železný most, pod kterým vlaky projíždějí každou chvíli. Naposledy ji políbil a řekl ji. ,,Už nikdy nenarazím takovou píču jako jsi ty!" Vzal ji do náručí a z mostu ji hodil dolů na koleje. Zlomila si většinu kostí, ležela na třesoucích se kolejích, vlak se řítil přímo na ní. Troubil. Snažila se odplazit, ale bylo ji to k hovnu. Železný kolos ji smetl sebou.

Bývalý manžel odjel do bordelu. Stačil oprcat 3 pěkně drahý děvky, nežli si pro něj přijela policie ČR. U soudu prohlásil, že vůbec ničeho nelituje a že si za to rád sedne.

 

 


6 názorů

nj, jak říkám, jsem amatér. Berte na to pls zřetel! :D


Lakrov
23. 06. 2015
Dát tip

Tohle jsou spíš poznámky zachycující téma a útržky děje zamýšlené povídky. Povídku je z toho potřeba teprve udělat.


a vymyslela jsem to včera, podle pravdy to není, tedy alespoň doufám že se to někde nestalo..


Je mi 16, tak jsem svatbu zatím neměla, ale jak se znám, tak to možná jednou podle pravdy bude, ale rozhodně bych to nebyla já, kdo by letěl z mostu, ale můj manžel. :D


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru