Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Placák

22. 06. 2015
2
3
576
Autor
amoresperros
 

 

 

Všichni byli spolužáci třídy S1B, samí kluci, tak kolem 15-16 let. Moc se těšili na společný třídní výlet do skalního města, budou ubytovaní v penzionu. Po dvou dnech neustálých procházek po drsném terénu už všechny nadržené pohledy smiřovaly jen na jednu jedinou věc.. Na přenádherný, ve fitku vytuňený zadeček jejich třídní. Začali mu přezdívat zázrak.

Vyzařoval z ní ale syrový respekt a moc, netroufli si na žádnou poznámku, byla to pěkná svině. Ale slintali vždy, když jím před nimi kroutila se svůdným, ale zároveň chladným úšklebkem.

Jeden ze starších studentů nemohl v noci usnout. Spolužáci se kterými sdílel pokoj nahlas chrápali a mluvili ze spaní o učitelčině pozadí. Byl z toho chudák nadržený. Taky by si ho tak rád dal! Nepomohl mu ani polštář, který si tisknul stále víc k hlavě. Přestalo ho to bavit, vstal tedy. Šel dolů po skřípajících schodech. Na záchodě si otevřel okno a zapálil si marlborro, vychutnával si kouř v plycích a cítil, jak mu nikotin uvolňuje myšlenky. Někdo se začal sprchovat o patro níže, když to zaregistroval, tak to v něm ihned probudilo velkou zvědavost, nedopalek zahodil a šel se rychle podívat... Dveře byly pootevřené, bylo kolem 2:47 ráno a venku svítily jasně hvězdy. Jako myška nakoukl nenápadně dovnitř do koupelny. To co viděl ho vzrušilo, paní učitelka se zrovna mydlila a houbou si přejížděla po namydleném, pevném zadečku a stehnech. Pěna stékala dolů a to ho uvádělo do rozpaků. Něco ho napadlo... Udělá něco naprosto šíleného! Musí! Nemůže odolat! Plížil se k ní ze zadu jako duch. Učitelce vyklouzla z ruky žiletka, tak se pro ni ohla, neustále ji vyklouzávala z rukou, které měla od voňavého mýdla. Stojí přímo za ní. Učitelka stále chňape po žiletce a nevědomky na svého studenta vystrkuje prdel. Přestal se rozmýšlet, napřáhl ruku a vší silou ji plácnul přes obě půlky! Byla to taková rána!! Kurva! Až se zatřásly okna.  Vzbudilo všechny ubytované a ti teď měli v hlavě samozřejmě spoustu otázek... Chťěli přijít na to, co to bylo kurva za ránu?

Učitelka mu nasraně vrazila facku, ale on ji za to objal jak medvídek. Když na svém těle cítila jeho tvrdý penis, tak ji ovládla touha. Když ji políbil tak tiše zasténala, přejel ji od loktů k ramenům, až ke krku.

Zvědavé oči byly za chvíli na místě, viděli jak se oba společně přivádějí do orgasmu. Už jsem! Ano! Tělocvik máš za jedna! Ach.. Ano!!! Udělaji se oba najednou, ona se z toho rozbrečela, ještě nikdo ji to neudělal tak skvěle.

 


3 názory

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru