Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Velikonoce!!!!! Podrobněji!!!

14. 03. 2002
0
0
1629
Autor
zolli

 

Drazí,

 

Velikonoce se valem blíží. Vzhledem k tomu, že se ukázalo, že v pátek má na courání Prahou čas málo kdo, je sraz přímo v Pražské čajovně „U dvou šálků.“ Zhruba kolem 18té hodiny, v pátek velikonoční 29.3. 2002

 

Čajovnu naleznete snadno:

 

U dvou šálků
Blanická 8
120 00, Praha 2
tel: 02 / 2251 5222, 02 / 2425 7044
metro A - Náměstí Míru, nahoru po Francouzské, prví ulice vpravo

 

 

Zde je i odkaz na jejich stránku!

 

Dále Vás prosím, aby Vy, kteří pak pokračujete na tu chatu, jste k šálkům již přišli sbalení. Budete kolektivně ubytováni. Pražští mi napište, chcete li spát doma…to bych vám musela vypracovat extra itinerář na sobotu. (Konkrétně TY, Merlíku!!)

 

 

Co si vzít sebou?

 

 

Spacák

Peníze

…počítejte tak kolem 100,- korun bus tam z Phy (pojedete asi i z5? že? :o))))…+ byla bych Vám vděčná za příspěvek na ubytovaní (psala jsem 200,- ale netrvám na nich, jsou to nakonec moje narozky, že?:o))))

Jídlo

Je tam krám (bude otevřen hovořila jsem s prodavači) a několik hospod!

 

Moc toho netahejte půjdete kousíček pěšky!

 

Instrukce na sobotu dostanete v čajovně!!!

 

Počítejte ale, že autobus vyjíždí v sobotu již v 8:55 z Holešovického autobusáku!!!!! Nesmí Vám to ujet!!!!


Pája
20. 03. 2002
Dát tip
tak....možná (na 50 procent) přijdu v pátek do čajovny (protože se s mým časem nějak zvrtlo :-( )********* a kdyžtak u mě může někdo přespat...****

zolli
15. 03. 2002
Dát tip
Vinile, prosím Tě dej mi maila napíši vám víc...díky! Petulo, já to okopírovala z jejich serveru...ani jsem se nekoukala jestli to sedí, měla jsem dojem, že když je to jejich čajovna, tak popis trefej...já tam chodím po paměti na ulice nekoukám.

zolli
14. 03. 2002
Dát tip
S kým počítám do čajovny a následně i dál. (Kdo přijde ještě POUZE do čajky, nechť přijde, zde mi jde o ubytovani a dalsi organizaci..) Bix Tynic Sadaf Mahonek Rire - ten se uvolil i k ubytování, jsem mu vděčná! Merlík- budeš chtít spinkat doma, nebo kolektivně u rireho? Oldík- viz Merle. Jistě přijdou i další, ale tady se teď soustřeďuji pouze na ty, kteří jedou dál a potřebují být ubytováni a nejedou vlastními vozy. Je totiz vyhodnější nahnat Vás na autobus společně, to se dá očekávat, že snad i trefíte a dorazíte včas... :o))))) Koho jsem tu neuvedla..prosím napište se...

Merle
14. 03. 2002
Dát tip
dorazím vzorně sbalený do čajovny a klidně přespím u Rira. když nebude místo, ubytuju i u sebe

Climaster
14. 03. 2002
Dát tip
to už jsou Velikonoce?

Petula
14. 03. 2002
Dát tip
Zolli! Fakt jsi si jistá, že po Francouzské a pak VPRAVO? Já tam do Blanické tedy chodím vždy VLEVO! Pomůcka: Když půjdete z Mírového náměstí nahoru (=dokopce) okolo kolejí, tak velmi brzo dojdete na křižovatku, kde se koleje rozdělují. Jedny jdou stále rovně po Francouzské třídě a druhé uhýbají vlevo (to je tam, co má Zolli vpravo). Tak se bez ohledu na to, zda je to vpravo či vlevo, dejte tou odbočkou a po té straně, co jezdí tramvaj (pro neznalé tohoto termínu: šalina, električka...) nahoru, to jest po pravé straně ulice Blanické (pro Zolli po straně levé) je asi v půlce ulice na omítce domu namalován symbol dvou šálků... Jste na místě :o)
░▒▓-_-▓▒░
P.S. Jé, a já se budu muset ubeatovat doma...

ViNiL
14. 03. 2002
Dát tip
Mno, mi bychom se s Tani stavili, jestli nebudem moc přes počet (tedy pokud to má přísná paní a vládkyně schválí :-). Přespíme asitak že doma a dopravíme se asitak že na vlastní ose, tedy spíše několika poloosách. Takže by se hodil nějaký ten zmiňovaný itinerář, nejlépe pak se rally-značkama, jako levá 5, skok 3 a tak. Jezdím jako drak.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru