Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cucaté kamarádky

15. 10. 2015
4
6
1442
Autor
Movsar

List ze čtvrtečního skicáře.

Láska z Albertova

Na Albertov padly mlhy. Kulatá holka jí banán a myslí na lásku. Mazlavou a sladkou jak ovoce, co se rodí za tropických nocí. A příští tropickou noc už není. A pak tam nebyla, jen mlhy.


Růžová leninka

Růžová leninka. A je z plyše. Kdyby si ji nasadil Vladimir Iljič, byl by rázem hvězdou internetu. Jenža tahle holka nemá pleš, ale husté kaštanové vlasy, a taky nemá jméno, co zvoní dějinami. Je to jen Vlaďka a právě platí svačinu v samoobsluze.


Černé hromy

Měla mohutné černé nohy, protože upnuté v elasťácích. Bál jsem se těch nohou jako mraků před bouří. Slušel by jim květ, třeba fialky. Pak se zdvihla a běžeckou dráhou podolského nábřeží dva černé hromy divo bily. 


Zuzanky a stařec

Ještě se na ni muži nedívají tak, že by ji snědli na posezení. Zatím jen tak kloužou po zářivých vlasech a drobném zadku v kamaších. Vlastně jsou dvě, cucaté kamarádky ze školy. Jedou autobusem, dvě Zuzanky a stařec.


6 názorů

Lnice
16. 10. 2015
Dát tip

milé:-)


Movsar
16. 10. 2015
Dát tip

povinný vtípek beru! 


Kočkodan
16. 10. 2015
Dát tip
Já jsem ani nevedel, ze delám poveené vtípky. Nemyslel jsi spís povinný? 

Movsar
16. 10. 2015
Dát tip

díky za čtení, přátelé. a za reflexi, goro. a za ten poveený vtípek, kočkodane.


Kočkodan
15. 10. 2015
Dát tip
Kdyby Vladimír Iljič jedl castěji banány a myslel na lásku, byl by svět mnohého nepříjemného ušetřen...

Gora
15. 10. 2015
Dát tip

Rozesmála mne Leninka, pobavila kulatá s banánem a cucaté dívenky, při "divobití" jsem si připomněla nedávné náhodné setkání s krasobruslařem T.Vernerem a jeho neuvěřitelné svalstvo ...ten skicář vůbec není špatná věc! T.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru