Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ďáblova dcera (věnováno whispermoonlite)

01. 12. 2015
4
6
1240

 

 

Přisedl si ke mně v báru pán

řekl

Radovane, rád Tě mám

čtu Tvé básně

stalkuji Tě

snažím se být jako ty

slavný básník veliký

v životě jsem

sám a sám

čili znova:

rád Tě mám!

 

Whispermoonlite!

Vykřikl jsem

z písmáku tě brachu znám

v úctě tvoje tipy mám

jsi hodnotný fanoušek

avšak

vždyť jsem koloušek

Ty v podstatě dědoušek

co budeme dělat dál?

 

Z toho co mi poté řekl

poeticky jsem se lekl

prohlásil

jsem v skrytu žena

0€ moje cena

(samozřejmě jenom pro Tebe!)

mužné roští na tváři

klamný dojem vytváří

však!

dole, mladý námořníčku

nemám kule

nemám tyčku

tak si rychle

postav svíčku.

.

.

.

.

V toaletním pušném šeru

znásilnil jsem ďábla dceru


6 názorů

Štěstí, že „whisper“ je takovej ťulpas. Díky „whispře“, mám tě hned o něco radši! Pokud jste si na mě nedomluvili hru, kdoví, jak to bylo doopravdy…

Tak jako tak bych se s tím básnicky vyrovnal, mé prožitky jsou 100% zpoplatněné. Ostatně jsem neváhal, a vyrovnal jsem se s tím hned, pro jistotu. Zítra uvidíš, (kež by) můj Radovane <3 XOXOXO.


Radovánku, ty se mi začínáš líbit. Já se k tobě asi přijdu vyzpovídat… Vím, že mě nečteš, ale kdybys četl, tak víš, že se potřebuju vyzpovídat. V podstatě ti nepotřebuju dokazovat, co mám dole, nebo co ty máš nahoře, ale rajclo mě to, ne že né. Za to ti musím dát tip, i kdyby v té básni nebylo víc než jen nádherně napružený rým "tyčku – svíčku". (A díky za avízo, v oblíbených tě teda ještě nemám.)

(škoda, že tady vždycky musí někdo parazitovat, no ale to je písmák; třeba o tom něco víš… no, nebudu ti kazit hru ;) )


ach...znemožnil jsem se použitím stejného slova ve dvou navazujících větách! A smazat to nemá cenu, protože by si stejně všichni kliknuli na "zobrazit smazané" !


Milý Petře!

Bohužel je to pravda, ale neboj se, jednalo se čistě o básnickou jednorázovku a z mé strany čistě o využití možnosti vypustit trochu mé mladistvé mízy. Nyní na několik dní zanechám sebehanění, nastřádám v sobě dostatečně velkou dávku tekutého štěstí a o víkendu, až si spolu zajdeme do našeho oblíbeného Baudelairovského dekadentního vlakového tunelu ve Stromovce, ti jej nainjekuji kam jen budeš chtít.

Tvůj Radovan Semenoplodý


Radovane?…? Radovane…? — Jestli je tohle pravda, tak si mi roztrhal srdce na dva nesouměrné sojové plátky… menší by Ti dal tip, větší by zaskočil tomu impotentovi bez předkožky, jak to o sobě všude prohlašuje, v krku. – jenže tobě nedat tip, to je jako zaškrtit si aortu. dokážu Ti, že má láska se z „whispera“ nepodělá…


Sexy avízko!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru