Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Radovanovo dobrodružství

10. 12. 2015
9
7
1200

Vážení přátelé a nepřátelé! 

Vytvořil jsem pro vás zajímavou předvánoční hru s názvem Radovanovo Dobrodružství. Staňte se na chvíli mnou, Radovanem Skromným!

Princip hry je jednoduchý: Stačí klikat na odkazy podle toho, co chcete, aby Radovan (já) udělal. Je to v podstatě takový písmácký gamebook!

Žádné podvádění ve formě vracení se na předchozí část dobrodružství pomocí tlačítka backspace! Když Radovan (já) přijde o život, klikdneme na RESTARTOVAT a hrajeme pěkně od začátku!

Pokud máte potřebu komentovat, nekomentujte jednotlivé části dobrodružství, ale toto dílo - jeho oficiální začátek.

Je možné, že příběh ještě nějak rozšířím. Pokud ano, zmíním se o tom. Zároveň bych všechny hráče poprosil, aby mě informovali o případných chybách, na které přijdou. Děkuji.

 

Hru odstartujte kliknutím na tento odkaz

 


7 názorů

StvN
05. 01. 2016
Dát tip

No já nevím, toho textu tam moc není. Projekt je to zajímavý, ale do PM se to asi vv současné podobě hodit nebude, když na tom vlastně není nic ke čtení. Bylo by fajnt to rozepsat. Každá ta kapitola může obsahovat úplně klidně jeden delší odstavec. Přijde mi, že se autor soustředil více na tu herní stránku, než na tu textovou.


P. S. zapomněl jsem dát avízo do chlívečku, činím nápravu: nominuji na PM.


Chápu! Já jsem vzrušením dočista zrušený! Pak Ti napíšu, lásko, ale nyní jedu na autorské čtení, které snad celou Evropu změní!

Tvůj Radovan Ctižádostivý!


Ne, ne, to je moje brutálně nová taktika, už od startu. Tohle je životní výzva, alespoň co se života serveru týče, určitě. Nic neponechávám náhodě…


Viď

Ale vidím, že jsi do toho jen nakoukl a nedohrál! To je chyba!

Tvůj Radovan Nápravučekající


Avízo redakci prózy: tohle MUSÍME protlačit na úvodní stranu, tohle tady ještě nebylo, a to už pamatuju leccos. (a vůbec, kam zmizel Urvisu?) TIP

P. S. – podávám přihlášku do sekce!


Je to úžasné! Opravdu jsem si chvílemi myslela, že jsem Ty, Radovane!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru