Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tramvají z Barrandova k Vinohradům

22. 12. 2015
3
6
1678
Autor
Movsar

Prahu vzal déšť. Někde vskrytu teroristé dumají, čím by překvapili obyvatele Západu. A někde v jiném skrytu dumají milenci, čím by překvapili sebe navzájem.

Topí se smíchem ta žena v tramvaji, už si pořádně nalokala srandy. Teď jen odhadnout moment, kdy zasáhnout dýcháním z úst do úst.

Na Zborovské přistoupila kudrlinka. V drobné ručce drží tašku s nápisem Sweet Home. Ona je Sweet Homo, sladký človíček. Na Náměstí míru vystoupí a klopýtá ke svému sladkému domovu. Vytáhne dečky, co koupila, zabalí je do parfémovaného papíru a počká na Štedrý den. Pak si je rozbalí, kdoví s kým, a slaďoučká do nich ulehne.

Na Korunní je polední pusto. Lidé míňajů korunáčky volakdě indě.

A u vodárny to není o moc jiné. Jen dívka podobná Iloně Švihlíkové na zastávce rozmlouvá s třemi hochy. Pořádně kulatá ňadra se jí dmou pod šedivým kabátkem tak, že je má raději podvázané opaskem. Jejich hovor je intenzivní, asi se dostali k Velké krizi. Chvíli to ještě potrvá, tak na dobu než si falešná Ilona vybere z hochů jednoho a dovede ho k sobě domů. To přijde čas povolit opasek: nastane kýžené období Růstu. 


6 názorů

Movsar
28. 12. 2015
Dát tip

že jo? taky bych se topil.. díky.


Lnice
28. 12. 2015
Dát tip

hezké, hlavně to o té utopené ženě* topit se smíchem, to musí být paráda:-)


Movsar
22. 12. 2015
Dát tip

díky, jsem rád, že se líbilo a švihalo! i.š. taková svérázná ekonomka. nějaká vide bude mít na youtube


Gora
22. 12. 2015
Dát tip

Kdo je I.Š.?    Parádní dílko./T.


Kočkodan
22. 12. 2015
Dát tip
Při popisu skoro Ilony Švihlíkové to se mnou skoro švihlo...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru