Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vlaštovky rozlétlé sobotou

29. 12. 2015
3
3
1292
Autor
Movsar

Skicář sobotního putování.

Uzavřen v kameni města, člověk ztrácí představu kupříkladu - vodopádu. Je-li kde nějaký, ta dívka černých rozvlněných vlasů k pasu musí být doma právě pod ním. Jsem jí víc než uchvácen, jsem jí zaplaven. A pod tím vodopádem ji má někdo rád. A chtěl bych to být já.

Seděla v bezmasé jídelně, už sytá, a četla knihu přes svá drobná prsa. Takové vlaštovky. Snad si je večer natírá vlaštovičníkem. A ony prospívají. A pak, před bouřkou, kdy jsou dle Leony M. ženy opět nedospělé, vylétají vstříc mouchám.

Ze zákulisí, kterému se nejspíš i tady říká kuchyně, vybíhá dívka a dolévá kovové konve na stolech  vodou: vodonoška. A má pěkné nohy: vodonožka. Možná má doma chlapce, který jí je cucá a svádí to na žízeň.

Přišla delegace ze Španěl. Dívky mají tmavý inkarnát, sdostatek slunce je z nich znát. Budou se těšit rýží a kořínky, a protože fungují co afrodsiakum, přijde jim pak chuť na zdejší pobledlé lulínky.

Před jídelnou zaparkoval velký mercedes. Jeho majitel je jistě pořádný samec, co se nezastaví ani před hovězí šlajškou. Jen dík té své úporné vůli sežrat, co pajšl snese, může teď jezdit černým mercedesem.

Venku mezitím slunce bloudí po fasádách. Čtenářům za okny k dobru.

A zrzka, co voní čajem, jde městem, tím kamenným krajem.

Perštýnem zas jdou tři mahagonové Japonky. Každá nejméně snoubenka šógunova. Mají zvědavý pohled, zkosený dráhou snů. Tam v jejich zemi je vše tak jiné.

V Husově je množství galerií s obrázky, malovanými dlaněmi horkými od lásky. Některé musely pořádně pálit.

Na Karlově mostě barokně hojné slunce, barokní sochy a dav zbaroknělý hojnou krmí.

Má uplé džíny do zvonu a zadnicí kroutí těm svatým poklonu. Pouštím se za ní a je mi tak nějak do růžového lhaní.

A vůbec: na tomhle mostě se mísí viry celého světa. Tady už se neumírá na pravdu, tajnosti a lži, ale na docela neviditelné mikroorganismy.

Thaječka. Měla rty jak dva pohlavností nalité plže z pláže Kho Pi Pi.

Tři orientálky z arabské pouště voněly lékořicí. Z nich muži stiženi jsou motolicí. Ani nemusejí pálit oranžový tabák v dýmce.

Tanečnice v latexových džínách si odskočila pro svačinu. Proč jen mají rohlíky falický tvar? probleskne jí hlavou a přidá do pytlíku bílý jogurt.


3 názory

Lnice
04. 01. 2016
Dát tip

už dlouho jsem se tak nepobavila.-)


Gora
30. 12. 2015
Dát tip

Co věta, to perlička, vodonožkou začínaje přes lulínky k růžovému lhaní...díky za zábavu.../T.


Kočkodan
29. 12. 2015
Dát tip
Lidová moudrost sice říká, že dvě vlaštovky blaho nedělají, ale já bych to tak černě neviděl..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru