Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Novoroční okénko, kurva!

01. 01. 2016
3
9
1129
Tož lidi, jáj, kurva! Přectafte si, jaké su neskaj ráno mněla podivné stávání. Normoš su sa zobrala a v mordě su mněla sucho jak osumdesátiletá vyslůžilá kurva fpiči. Kůkám koleme sebe a šade flašky od tuzemáčku, fefrmincki, vodečky, šeráčků, jáj! Hnetkaj mi došlo, že večer to asik bolo svinsky divoké, kurva. Zdvihla su sa na kytáry, protáhla sa, grcla, prdla a kůkám, kurva, že su sa nezobrala u sebe v pelóchu ale v sinátorovo mrdniku, na tem jeho tvrdém kavalcu. No bola su z té jeho pryčnydubové celá dolámaná a nasratá!
 
 
 
 
Vyčumla su na chodbu a tama šade rozházená hadřiska, slipi, křusky, fusekle, hózny, mezi tim naflakané pivní zátky, stěny celé pogrcané a na stropisku hnědé šlápoty od holinek. Nakůkla su do ložnice a tama, v naši posteli, ložírovala Veruna s Kulečníkem a ještě s jakýmsik cizím ogárem fůsatým, kterého su neznala, a kterému svinsky smrděly kytáry, kurva. Šici tři boli v limbu. Veru mněla vyvalenů mlikárnu a ke každému dudliku přisátého jednoho degeneráta. Bol to skrátka a dobře moc romantycký pohled jako!
 
Sešla su dolu do obývačky. Tama to bolo domrdané eště vic. Šade čpački od cigaret, flašky vichlastané, v uhláku u kamen halda primerosek použitých, vánoční strumeček na sračku a v oknách ohořelé záclony. Nejvic mně ale nasralo, že nědo strhl lustr, co su kdysi vyhandlovala od černokulek za dva mněděné okapi. Lustr bol naštosovaný pod stolem a od lustrháku visel na šňůře zbandážovaný sinátor s roubíkem v mordě. Hnetkaj su poznala kvalitně odvedenů prácu Magdy Chvatónové, ona má už svinsky dluho zálusk na mojeho darmožrůta a svinsky moc si libuje v takových těch sádlo máslo prasečinkách velikých. Jednu dobu dokonce dělala jako bokofku dominu v jednem takovém olomóckém pajzlu, kurva.
 
Čopla su kuchyňák, přešmikla čpagát a sinátor si dal na tlamu. Když si vylópnul ten roubik, hnetkaj spustil. Maminko, to je taková ostuda, jak si to šecko mohla dopustit, chudák tatinek, chudák babička!
 
A já Co sa tadyk schrulo, debile?
 
A on Už nidy to nebode jako dřif, maminko, už nidy. Šmaria, takuvá hrozná ostuda!
 
 
 
Propleskla su hajzla nohó od stola a pokračovala v prohlítce. Starého su našla naštosovaného v prasečim chlifku. Bol uplně nahatý, na čele mněl nakreslenů fixou piču a hlasitě sa modlil k panence Marii. Chvilu su ho rasila nohó, ale k rozumu sa mi ho přivést nepovedlo, kurva. V garáži su pak objevila Magdu Chvatónovó v estébacké uniformě. Chrněla v našem trabantisku, pod hlavó mněla jako polštář vymrlého Žerika a pod sebó jako živó matraci svini tchyni omámenó rohypnolem, kurva.
 
Magda sa na moment probrala z alkeholového rauše, heski se na mě usmála a pak se celá pogrcala. Svinky mně bolela kefa, tož su si šla pro lahváča, bo jak určitě dobře vite, čerta je nejlepči viháňat ďáblem, kurva! Venku kolem punpy proběhl s kvičením nahulatý retardovaný Kuba s Magdiným pendrekem v rycochu a s pérem zasunutým do flaši od šeráku.
 
Vitáhla su si z lednički lahváče, odevřila ho, sedla si venku na zápraži a chlastala kvalitně a visrala sa na to, abych vspomínala, co sa to tadyk, kurva, vlastně šecko večer schrulo. Dyť je to přecik tak jedno! Bolo prvniho ledna járu 2016 a já bola ščasná, bo jak sa řiká, jak na Nový rok, tak po celý rok. Tož čupr!
 
Důfám, že ste to fčera šecko takik masivně oslavili, dobře sa ožraly, pojebaly sa navzájem, zdevastovly sa poctivo a skrátili si živobiti minimálně o pjet let, kurva!

9 názorů

Oldjerry
04. 01. 2016
Dát tip

Miluno - tož ogárek chutka 78 rokuf a plnofús ani nahodně - moja roba ma iny nazor (:-D

 


Jáj, Lakrov zase zožral(aú Šalamónovo guvno! Tož dobrů chuťku, sceš to aji zapiť Davidovo scánkami?


Lakrov
04. 01. 2016
Dát tip

Myslím, že tohle (ač to bylo možná dobře míněno)  na Písmák nepatří; snižuje to jeho už tak dosti pokleslou pověst. Někdo má možná jiný názor, já se za svůj odpor nestydím.


Jerry, jáj, Tebe mam nejračeji, bo si dobrí ogárek s kvalitnim plnovůsem! tedyk důfám, že máš plnovůs! Eslik ne, tož sa rok nehul a bode to šecko čupr gut, kurva!


Oldjerry
02. 01. 2016
Dát tip

Marvart - ostravske cookney kurva svinska... třeba se ti to nezdá, ale i toto je součástí jazykového pokladu i když opravdu hoóóódně daleko za mantinelem. Já z toho mám prču... je to extrapolárně odlišná řeč než jazyk puristů. K tomu ještě miluju hantec...  


careful
02. 01. 2016
Dát tip

Mno...tohle už je žel zas věc, co bohužel nemá zápletku... 

...a ty obrázky mi připadají zbytečný...i když chlapec s hlavou ve škopku zaujal...


Zales do ryti svoji fotryně, ogárku nečistý! je to svinski krásná povidanka!


Markvart
02. 01. 2016
Dát tip

Ani to vědět vlastně nemusím. Takovým gulášem mluví leda pražák převlečený za moraváka, co viděl v TV Slovácko sa nesúdí a mozná Dědictví.. Za mě je to dílo do hospody..Palec dolů, hnusné

 

 


Markvart
02. 01. 2016
Dát tip

V první řadě by mě zajímalo, v jakém by to mělo být nářečí.. 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru