Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vysoká hra

10. 02. 2016
7
7
1536
Autor
Movsar

Vysoká hra

S těmi podpatky vsadila na vysokou hru. Psalo se už čestně o Bohu, čestně se šlapalo do kopců na Tour de France, ale tahle holka se nerozpakuje, s pohledy mužů točí jak cinknutou ruletou. Tak konec marných sázek, je z dohledu.


V polích

Za Počernicemi se vlak překulí za horizont provozu. Jen pole a ztichlé cesty a nebe v akvarelu. Tady už by se mohl zastavit malíř Slavíček a zapřít do hlíny svůj stojan. Tady už se dohadují jen ptáci v letu a člověk vztahuje se docela jinak k světu.


Olašská dvojka

Na nástupišti v Lysé nad Labem olašská dvojka, soske mange dina he. Ona hlasem zachraptělým až na dno vášní povídá mu svou řečí, on k ní shlíží přes orlí nos. Chvílemi cení tesáky, co mu ještě po stranách zbyly. Je do něj zavěšená a on si ji právem vede, vždyť nadešla plesová sezóna.


Útěk do lásky

Psali dnes v novinách, že v pardubické věznici se otrávilo jedenáct vězňů. Použili k tomu léky vyvolávající srdeční arytmie. Nejspíš si ti muži soužení samotou řekli, že jsou-li léky na srdce, jsou taky na lásku. A ona se jim skutečně rozklepala srdce jako tenkrát, když v podchodu poprvé vzali do dlaní spolužačku na nahém místě. Ale dlouho to netrvalo, a jeden to vzal skoro až k nebeské bráně.


7 názorů

Kočkodan
10. 02. 2016
Dát tip
MKbaby: Já ti zlepším arytmii i pomocí masáže, jen vemmou ruku a řiď mi ji na těla správné pasáže.

MKbaby
10. 02. 2016
Dát tip

Kočkodan:

Mám arytmii.

Mám. A řiť myji.

Každý den :-)


Lnice
10. 02. 2016
Dát tip
To s těmi vězni je hrozně smutné :(

Kočkodan
10. 02. 2016
Dát tip
Když si čtu tvoje dílka, tak mám vždycky taky arytmii jako prase... ;-)

Prosecký
10. 02. 2016
Dát tip
Škoda, že jsi nejel dál.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru