Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

1. Úvod do energetické ekvivalence

08. 03. 2016
6
10
1028
Autor
Vedun

oomlouvám se za formu

8.3. 2016 opravil jsem přelkepy

1. Úvod do

energetické

ekvivalence

Každý předmět je vlastně živý. To je zákaldní předpoklad který si musíte uvděomit pokud chcete pochopit taje přírody a porozumět okultním vědám.

Takový předmět je možné nabýt pozitivní nebo negativní energií, je to podobné jkao když má akumulátor plus a mínus. Ten mínus tahá energii z plusu a až ji všechnu vstřebá tak se akumulátor vybije. Tomu se pak říká energetická ekvivalence.

Aby bylo možné akumulátor znovu vrátit do automobilu je potřeba ho připojit speciálínm adaptérem do přenosové sítě ze které se opět dobije.

Když se akumulátor dobjíí pozitivní energií ze sítě tak to trvá třeba i den protože energie neteče moc rychle ale určitým energetický tokem, který nám říká jak rychle to trvá.

 

Předmět lze pozitivně nabít třeba kydž ho necháte na nějakém hezkém místě nebo když na ně jhodný člověk mile promlovuá neb ose na něj usmívá.

Předmět lze rovněž dobít pokud na něj necháte působit sluneční energii, třeba ho necháte za oknem na jižní strnaě bytu. Tkato nařpíklad fungují i solární elektrárny. Panel solární leektrárny je vlastně dioda a jak do ní padá pozitivní sluneční záření tak se v nich uvolňují fotoelektrony a panel dává elektřinu kterou se pak napájí třeba vaše PC a vy na nich tady pak píšete krásná umělecká díla.

Když ale bylo zatmění slunce tak se musely elektrárny odpojovat aby měsíc, který je astronomickým opakem slucne, tu energii z elektráren zase nechtěl vytáhnout zpátky a tak ty elektrárny negativní silou rozbil.

Jak lze předmět nabít negativně vám říkat nebudu protože to by byla takzvaná černá magie a s ní si nemá hodný a poctivý člověk zahrávat protože se nakonec obrátí proti němu.

Poradím vám ale jak s takto nabitými předměty bojovat protože mohou poškodit vaše zdraví jako se to stalo kdysi mě.

 

Pokud se dostane hodný člověk do blízkosti nějakého negativně nabytého předmětu tak z něj negativěn nabitý předmět začne tahat energii aby došlo k energetické ekvivalenci.

Hodný člověk pak může mít špatnou náladu nebo ho může třeba začít bolet hlava a nebo dokonce i hůř... Proto je dobré u sebe stále mít pár pozitivně nabiýtch předmětů jako nouzovou baterii a udržovat ji stále dobitou. Když se pak dostanete do blízkosti negativně naibtého předmětu tak jeho energetický tok povede do baterie a ne do vás.

Důvodem je fakt, že energetciký tok probíhá po celém povrchu předmětu a když má větší povrch ku jednotce energie tak energii raději vyzáří vaše baterie než přímo vy. Představte si to jako kdybyste prolévali vodu pískem a pak jedním pevným kamenem.

Zatímco voda pískem proteče rychle tak kámen obejde a neprojde jím. Takhle podobně funguje i energetický tok.

 

Pokud narazíte někde na negativně nabitý předmět tak máte dvě možnosti. Buď se mu zdaleka vyhnout aby vzdálneost mezi vámi a předmětem zvýšila odpor energetickému toku nebo k němu umístit pozitivně nabité předměty aby si z nich vzal energii a došlo k energetické ekvivalenci.

Důležité je umístit k negativnímu přemdětu tolik pozitivně nabitých předmětů aby ho objemově a hmotnostně převážili a nezůstali tak negativně vybité všechny, ovšem o nižší celkové negativní energii.

Takové předměty jsou ale stále závadné a není vhodné se jich dotýkat holou rukou dokud nedojde k energetické ekvivalenci.

 

Může se stát že vám někdo zlý tajně podstčrí negativně nabitý předmět nebo z něj nevědomky vstřebá energii a zůstane jenom negativní náboj.

Například set o stávalo v jednom malém supermarketu kam jsme kdysi chodíval nakupovat. Měli tam u kasy jednu zlou prodavačku která se na Vás mračila už od vchodu a bylo možno pířmo cítit jak do ní proudí energie z vaší nouzové baterie.

T o jsou lidé kteří mají místo srdce jenom bezednou díru kterou nevyplní žádné množství energie.

Jak k ní jezdili potraviny po takovém tom jezdicím pásu u kasy a ona je přikládala na tu čtečku čárového (pozn. nezaměnit čárový s čakrovým) tak z nich rukou vysála všechnu energii.

Když takové jídlo sníte tak pohltí část vaší energie a vám pak třeba může být špatně. A když negativně nabytého jídla sní někdo hodně tak se může stát stejně ngeativním člověkem jako je ta prodavačka.

Dokud jsem mohl tak jsem tajně umisťoval malé baterky do nákupních košů nebo poatrně vhazoval lidem do tašek a kapes abych je před zlou prodavačkou ochránil.

Ona ale postupem času vysála všechnu energii z jiných lidí zaměstaných ve stejném supermarketu a bylo mi v této aktivitě zabráněno. V zájmu vlastního bezpečí ve zmíněném supermarketu nenakupujte.

Bohužel nmeohu říci o který obchodní dům se jedná, tak jenom napíši že se jedná o supermarket spadající do řetězce Lidl. Já už tam nesmím, tak alespoň v noci jezdím dobíjet větší baterii kterou jsem ukryl v hlavním rozvodu plynu na zadní straně obchodního domu, aby bylo dosaženo přinejmenším energetické ekvivalence.


10 názorů


Vedun
13. 03. 2016
Dát tip

Děkuji Vám za cenné a poděntné komentáře.

Pane Emanuele,nabíjet lidské ostatky se nedoporučuje protože by se mohlo stát že při proecsu přejdou do neižvého stavu! Můžete je ale z urny nasypat na noivny, nabít urnu a zase ostatky vrátit dovnitř.


agáta5
10. 03. 2016
Dát tip

hm... velice dobře napsaný, já měla babička, ta vysávala energii jako divá... asi o ní napíšu

a přidám se do klubu!!


Vedun
08. 03. 2016
Dát tip

Udlěal jsem opravy.


Rituál_666
08. 03. 2016
Dát tip

Já jsem také zdroj negativní enerrgie. A jsem na to hrdý!

Ave Satanas!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru