Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šmejdi

13. 03. 2016
6
17
982
Autor
Kolobajda

Je to na bednu, ale ne na moji. Já v ní totiž nemám nic. A proto jsem sám se sebou spokojen. A careful si může udělat další čárku. A Cukrovka mi může zase dát za 5)

 

Šmejdi

Občas, když objeví se tady někdo nový

a seřeže nás - bídníky - ostrými slovy

samochválou hýří, v našich řadách rejdí

chová se nadřazeně, prostě jak ti šmejdi.

A dokud tady bude Cukrovka prudit

rozhodně nikdo z nás se nebude nudit…

 

Pěkně od plic

Řeknu vám to pěkně od plic:

Neumím nic. Ale vůbec nic.

Nedávno byl u nás Jedlička. Strýc.

A představte si: Zase nic!

 


17 názorů

Goro, osobní výpady samozřejmě nelze přecházet, ale když se to zvrhne, je třeba si včas říct, že moudřejší ustoupí...


Gora
14. 03. 2016
Dát tip

Aleš: souhlas, nechala jsem se unést. Někdy je vidina oplatit osobní výpad příliš lákavá. Pokusím se ovládat podprahové jednání.


Lnice
14. 03. 2016
Dát tip

já jsem si skoro jistá, že Cukr je alternick, a také jsem si skoro jistá čí alternick, někteří lidé prostě rád točí ostatní a pak se baví tím, jak reagují, já to sice nechápu, ale bude to zřejmě tím, že mám prý místo hlavy růžovou kostku ( cit.  careful, Piknik ). No, to neva...Jinak názorem na tuto věc, je mi nejblíže aleš.-)


MKbaby
14. 03. 2016
Dát tip

aleš: No jo, asi máš pravdu. Ale toho největšího kašpara si škrtám :-)


Kočkodan
14. 03. 2016
Dát tip
Kolobajdo, já jsem se tesil (nejde o druh látky), ze se z tvého dílka dozvím, kde bych si mohl porídit treba úzasné nádobí. ;-) Goro, já myslím, ze Kaspar vylétl mnohokrát, ale nikdy ne z kuze. Nejvíc se proslavil svým vyletením z Prahy do Pardubic. Alesi, víz ze ty budes mít mozná nakonec pravdu?...

Jsem zde ještě na Písmáku?......Jde tady ještě o psaní básní ?..... O konstruktivní kritiku ?

Aleši děkuji....................


MK: tvůj návod je sice krásný, ale jeho efektem bude jen to, že vznikne další komunita do sebe zahleděných, kteří odmítají jakýkoli jiný názor než mají oni sami...

Což je přesně to, proti čemu se snažíš "bojovat"...


agáta5
14. 03. 2016
Dát tip

Goro, se tady chechtám - kopat do uměleckých ostatků hehe

tak to já souhlasím, jen mi dejte avízo, co budeme psát až to přijde, abych něco nezaspala, jo???? Hlavně nic osobního jen legranda, to mám ráda :))


Gora
13. 03. 2016
Dát tip

Bejby. dobrý nápad: utužíme své neumětelské dovednosti, Kašpar vyletí z kůže vzteky a odpadne ponižující kopání do uměleckých ostatků...


MKbaby
13. 03. 2016
Dát tip

Kolobajda: Já vím, máš naprostou pravdu. Je tu prostě partička mamlasů, kteří si musejí pořád něco dokazovat. Půlka jich jsou zřejmě alternicky Všakvyvítekoho, ale další jsou buď jeho obdivovatelé, nebo lidi, které baví něco rozesrat a pak se zpovzdálí těšit, jak se to krásně řeže.

Nějaký čas byla psina dělat si prču z nadutosti Všakvyvítekoho, zvlášť když nám v tom tak vydatně pomáhalo jeho IQ nepřevyšující dnešní datum. Ale už je to moc dlouhé, unavující, dostali bychom se najednou na posici těchto individuí a ztratili svůj kredit.

Zkusme naprosto nereagovat na jejich hloupé kecy, ať už je z té partičky píše kdokoli, reagujme jen na věci zásadního charakteru. Je nepředěláme, vždyť samolibý mamlas zůstane navěky samolibým mamlasem. Ale všichni máme možnost jejich hloupé žvásty pod našimi díly mazat nebo těmto matlalům rovnou zakázat psaní těchto mouder, vždyť Mistr nad Mistry to dělá taky a ještě ve velkém, takže se kašparci nemohou rozčilovat.

Dělejme si z nich prču, ale nechme je v jejich klecích skákat z větve na větev a kálet pod sebe, oni nic jiného neumějí. Však je jednou za čas jejich ošetřovatel přetáhne po hřbetě, ať se zklidní :-)

Návod na eliminaci kašpárka:

1. Klikneme na jméno kašpárka, který nás obtěžuje a kterému chceme zakázat psát nám žvásty pod naše díla. Otevře se nám jeho autorská stránka.

2. Klikneme na "Zařadit mezi neoblíbené" a pak ještě na "Nechci od tohoto uživatele dostávat avíza".

3. Je to hotové, kašpárek má po ptákách a půjde obtěžovat jinam. Jediné, co nám může, je... ale no tak, ne, fuj, tohle jsem neměl na mysli... Jediné, co nám nyní Kašpárek může, je už pouze udělení tipu, ale toho není třeba se obávat :-)

4. Najdeme si v seznamu děl nějaký nový kašpárkův výpotek a následně napíšeme a zveřejníme své vlastní dílo se stejným názvem. Na vztekání kašpárka nijak nereagujeme, ať si prská :-)

5. Pokud možno hned po zveřejnění našeho díla s kašpárkovým názvem napíšeme všem ostatním neumětelům a pověříme je vytvořením díla libovolného charakteru a obsahu, ale se zadaným totožným názvem. Kašpárek pak poleze po zdi, bude se dál ztrapňovat i bez naší pomoci a to nám stačí :-) Nikdy nekraďme obsah textů (výraz díla mi tam nějak nepasuje)!


Gora
13. 03. 2016
Dát tip

Taky jsem koukala, že Bejby pokračuje v honu na čaroděje místo cukrovky....

Jak jsem se včera zmínila, navrhuji vybodnout se na tvorbu relého, on se v těch výplodech umydlí sám.

Pavle, já se snažím vycházet i s oportunisty dobře. Až předvedou, že něco umí, budu i polemizovat. Tobě moc díky. A  tvorbě zdar!


Kolobajda
13. 03. 2016
Dát tip

MKbaby: upřesňuji - ne na něj, ale na NI... je tady nový fantom (vlastně fantomka)    " -))


Kolobajda
13. 03. 2016
Dát tip

Nejsem krutý, ale nesnáším, když přijde někdo, napíše dvě básničky, ze kterých se dozvíme, že největší štěstí jsou peníze... A přitom vůbec nemá přehled o tom jak to tady chodí, kdo a co a s kým - a začne spatra suverénně (ale přitom přihlouple) kritizovat, radit, vytahovat se, ponižovat druhé, nazývat nás línými a jinými...  Tak teď nevím, jestli tady kritikové z rady Písmáka nejsou zbyteční (?!?) Mně osobně se dotknout nemůže, prostě na to nemá. Ale že se s apetitem pustila do Gory, a totálně ji rozcupovala, tak to mi vadí. Porovnávat její plýtké žvásty s tvorbou Gory - to snad ani nelze. A Irča je natolik charakterní slušňák, že se nebránila a málem jí poděkovala... Tak na to já nervy nemám. Už jsem to tu kdysi psal: Vydržím hodně, ale srát si na hlavu nenechám...


MKbaby
13. 03. 2016
Dát tip

Prďme na něj, kluci, holky,

ať svá díla - alkoholky -

dál si plácá, tipuje,

takových tu typů je...

 

Na světě je přece krásně,

masírujme denně dásně,

ať nám nevypadaj zuby,

ať jen jemu smrdí z huby...


Kávu si nesladím, ani čaj,

na sladké se musí opatrně,

na to si pozor všichni daj,

jak zoubky vycení, hrr na ně. /T


Gora
13. 03. 2016
Dát tip

Sebechvála smrdí.

Kdo jiné jen prudí,

ať dokáže nejdřív sám,

jaký talent byl mu dán...                                                                /T.


agáta5
13. 03. 2016
Dát tip

nebudou krutý kolobajdo

kořeníčka jak když najdou

 

někdo je holt sluníčkový, někdo zase makový :))))

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru