Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

3. Endoskopie

14. 03. 2016
3
7
914
Autor
Vedun

3. Endoskopie

Dnes Vám představím pár praktických a užitečných bezpečnostních aplkiací kyvadélek.

Když někdo zvnoil za vstupními dveřmi a vy jste byli příliš malincí nebo Vám třeba činilo potíže vstát z kolečkového křesla a podvíat se kukátkem kdo tam stál, tak Vám většinou nezbývalo nic jiného než dveře otveřít a rovnou se poídvat. I když se většinou nic netsalo, bylo to zbytečné riziko. Přitom je ho možné snadno a levně elimniovat aplikací kyvadélka. Stačí poáždat souseda aby Vám vyuťknul pro Vás naprosto neužitečné kukátko pryč a nechal tam jen tu dírku. Když pak někdo zazovní tak stačí dírkou prostrčit kyvadélko, podobně jako lékař endoskop, a změřit charakteristiku energetického vlnění. Pokud naleznete shodu s charakteristikou, kterou už znáte, tak víte, kdo se nachází za dveřmi. Bohužel tyto srovnávací vzorky se občas špatně shánějí, protože spousta lidí ještě dnes nerozumí pricnipu kyvadélek.

Do této katgeorie bohužel spadá paní ze sociální péče, která ke mně občas chodí uklízet a tak nezbývalo nic jiného než malá lest. Uvařil jsem kávu a pozval ji ke stolu, bavil se s ní o hloupostech co říkala, třeba co všechno chce vyhodit a že by se také mělo vymalovat a při tom jsem ji tajně pod stolem změřil. Kromě srovnávacího vzorku jsem získal spoustu zajímavých informací, které jsem ji hned po změření vylžoil, například jak je stará, odkud pochází, že je těhotná a brzy se vdá. Okamžitě se rozčíilla a křičela že to jsou všechno nesmysly a že už nikdy nepřijde a ať si uklízím sám. Trvalo to několik týdnů, než znovu přišla, nechala si ale zmněit barvu vlasů a očí, přízvuk a tělesné proporce. Nicméně kyvadélko nezklamalo a odhalilo ji. Bouhžel ji ale vůbec nerostlo břicho a tak mám strach že v rámci té doby, co mě nenavštěvovala navštívila potratáře a dítěte se zbavila protože asi nemilovala muže, kterého by si pak musela vzít.

Kyvadélko s dostatečně dlouhou závěsnou šňůrou můžete použít jako energetickou sondu k mapovaní svého blízkého okolí. Jednou mě můj soused bydlící pode mnou požádal, abych pohlídal jeho byt před zloději, zatímco on bude v cizině na Slovensku. Protože mám prolbém pohyobvat se po schodech, rozhodl jsem si ulečhit tento úkol aplikací kyvadélkové sondy. Poté, co soused odjel jsem provrtal podlahou malý otvor a spustil jím dolů aktivní konec kyvadléka se závěsným tělesem tvořeným polarizovanou padesátikorunou. Druhý konec lanka kyvadélka jsem si uvázal k zápěstí své levé ruky abych se mohl kromě hlídání věnovat i jiným činnostem. Postačovalo se zhruba každou čtvrthodinu soustředit na energetické toky v sousedově bytu a věděl jsem, jestli se tam nepohybuje osoba s neagtivním nábojem. Bohužel tato aplikace měla jednu zásadní slabinu.

V noci, když jsem spal, mě jakoby někdo popadl za ruku a vyhodil z posetle pryč. Otevřu oči, a zjistím, že mě nějaká mocná negativní síla táhne závěsnou šňůru kyvadélka rovnou do otvoru v podlaze. Situace zdálnivě neměla řešení a už jsem se smiřoval s chmurnou skutečností, že budu zabit komrpesí při průchodu otvorem. Pak jsem se ale vzpamatoval a začal přemýšlet. Vlk chcyený do pytláckého oka by si ukousal tlapu, mě naštěstí staičlo překousat závěsnou šňůru. Ozvalo se švihnutí a odkousnutý aktivní konec kyvadélka zcela prošel otvorem do sousedova bytu. Nepochybuji, že kdybych záěvsné lanko nedokázal přeokusat, tímto okamžikem bych býval zahynul.

Neztrácel jsem čas a vyrobil jsem narychlo další sondu z knoflíku košile pyžama a z nitky, která se mi párala z pyžamových kahlot. Spustil jsem nouzové kyvadélko otvorem v podlaze a soustředil se na energetické toky v bytě. Na krátký okamžik jsem detekoval neuvěřitelně silný zdroj negativního záření, ucítil škubnutí a sonda byla opět pryč, tentokrát ale i s celou jednou nohavicí.

To už mi bylo jasné, že tento problém je nad moje magické síly, proto jsem se raději doplazil k telefonu a zavolal státní policii. Chvíli se nic nedělo, pak se ale z otvoru v podlaze ozavla hlasitá rána, hulákání a zvuky rozbíjení věcí. To policisté u souseda už bojovali se zlem. Za nějakou dobu někdo zazvonil u dveří.

Narychlo jsem vyrobil další nouzové kyvadélko z knoflíku košile a druhé nohaivce a pokusil se zmřěit energii za dveřmi otvorem po kukátku. Než jsem ale stihl doměřit tak to prásklo, dveře vyletěli z rámu a za nimi byli dva hodní páni od policie. Jeden držel za ucho negativně nabitého zbitého muže s tmavou kůží, tmavýma očima a ještě temnějším pohledem, druhý policista držel v ruce moji nouzovou sondu, stjenou, jakou jsem měl právě v ruce i já. Druhý policsita se usmál a poprosil mě o obě nouzové kyvadélka, aby posloužila v důkazním řízení. Jakmile jsem mu je věnoval tak hned poomcí nich poznal, co je ten zbitý muž zač. Řekl mi, že to je nebezpečný zloděj a sexuální násilník a že za to, co mi provedl to bude mít v kriminále pěkně těžké. Bylo mi ho trochu líto, nicémně si to přivodil sám. Možná mu jednou pošlu knihu o esoteirce, aby pochopil co všechno dělal v životě špatně, nikdy není pozdě na to napravit svoje činy.


7 názorů

Vedun
14. 03. 2016
Dát tip

Dobrý den,děkuji Vám za Vaše milé komnetáře.

Pane Emanuele,jako závěsné těleso můžete použít téměř libovolný drobný předmět. Jednou jsem si v hospodě Na růžku zakoupil ohřívaný párek a z bezpečnostních důvodů jsem potřeboval zmřěit jeho složení. Neměl jsem u sebe žádné kyvadélko, tak jsem použil korunku z lahvového piva. Číšníkům ale připadal můj požadavek na proědravění korunky neadekvátní a patrně měli obavu, co v párku odhalím za příměs.

Pane Pedvo,mít dvě kyvadélka je velká výohda protože je můežte zavěsit diferenciálně a zvýšit tak jejich citlivost.


pedvo
14. 03. 2016
Dát tip

Já mám kyvadélka dvě, z kroužků na klíče, ale už nemám ty kíče.


agáta5
14. 03. 2016
Dát tip

to je hodně moc zajímavé a poučné! děkuji.

já si to budu muset přijít přečíst ještě párkrát a určitě si do budoucna kyvadélko pořídím


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru