Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Možnost publikace textů s tématikou "Umění zločinu/zločinné umění"!

26. 03. 2016
0
4
1067
Autor
sharik

Literární čtvrtletník Partonyma (www.partonyma.cz) připravuje nové číslo. V souvislosti s tím otevírá možnost publikace autorům prózy a poezie, ale také autorům odborných textů, esejí a recenzí.

Tématem je „Umění zločinu, zločinné umění“. Budeme se těšit na texty s detektivní tématikou, prózu i poezii o zločinu, příspěvky s tématem vražd, vraždících umělců či příběhy o umění, které je zločinné. Způsobů, jak téma uchopit, je mnoho, nápaditosti se meze nekladou.

Autoři mohou posílat své texty prostřednictvím e-mailové adresy partonyma@seznam.cz (prosíme autory, aby si prostudovali podrobnější informace k rozsahu a formátu zasílaných prací, umístěné na webu www.partonyma.cz). Redakce časopisu texty zhodnotí a po autorské uzávěrce (stanovena na 20. 8. 2016) autory informuje, zda budou jejich texty v časopise otištěny.

 


4 názory

sharik
08. 04. 2016
Dát tip

Uzávěrka je 20.8., je uvedena u každého čísla v sekci "archiv" ;-)


Indianska
30. 03. 2016
Dát tip

Já je našla- je to v sekci "Pro přispěvatele". Uzávěrka 10.4.


careful
28. 03. 2016
Dát tip

Mno, já toho mám o zločinu, detektivech i vrazích dost... od Kočičího zlata (krátka povídka)... až přes vše poarodující Švestky o týmu lehce debilních policistů vyšetřujících neexistující zločin (dlouhá povídka, až kratší novela) ale na stránkách nemůžu žádné informace najít...asi taky zločin:D


pár adeptů, vraždících poezii i prózu bych tu našla, ale nevím, jestli je ukecám :)))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru