Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PL Dobřany

27. 03. 2016
9
13
986

tak píšu po procházce, sem ucaprtaná, ale na ten okamžik kdy nastavujete slunci dlaně....

Noviny z PL Dobřany... poprvé na procházce po měsíci a půl, vyčerpalo mě to, viděla sem páva, tak sem k němu šla blíž se slovy ahoj pane páve, a on? stál tam jako pecka a nic neříkal... což je možná dobře....asi kdybych někomu sdělovala mluvila sem s pávem, tak by si mně tu nechali ještě o měsíc navíc :D

je to jako šepot v korunách stromů uvězněný strach, čas, a procitnutí... nech to být.. jednou jsem nahoře, jedou dole a nehce se mi vstávat, ale musím... musím se sebrat a něco dělat... ostatně doháčkovala jsem tašku, už chybíjenom podšívka :)

naše nemocniční moucha se přestěhovala do jídelny (což se ji nedivim, ale zase v chlebníku neni ani drobek a na stolech taky ne (o to jsem se postarala - mám totiž uklízení stolů na starosti), tak nevim, z čeho je živa) Pořád se mi zdá, že má malilinkatou kameru a všechno ví... poslouchám Agnes Obel...uklidňuje mě to

mám nehorázně studené ruce, třesou se mi i když se mám podepsat, tak nevím... dneska poprvé mám od rána stabilní náladu, což se docela divim... aspoň to nelítá jako na houpačce...

obě spolubydlící - teď už 2, včera nam sem nastěhovali Lucku... je to mladá holčina, ale hulí jako dán, tudíž.... pořád větráme :D tak tedy obě dvě spí a já tu dávam dohromady těch pár slov s tim, že si budem muset zítra zase převlíkat postele, uklidit bordel na poličce (tu zabralo jen pár mých věcí na kreslení... ale musim to nějak zkulturnit :D) a pak úterý, jupíí, skupina, těšim se :)

zbytek dne zalitého sluníčkem

mějte se rádi, brzy bude máj! (ale můžete před i po... ale můžete před i po :))

Jana


13 názorů

4U
31. 03. 2016
Dát tip

MKbaby + Lnice .. *


Lnice
30. 03. 2016
Dát tip

panenko, píšu ti z Brna, měj se moc krásně, neboj, všechno zvládneš, jsi určitě moc šikovná, podle toho, jak píšeš

 

prosím tě, zablokuj si R.L. ať ti tu nemůže psát, je mi z něj na blití.-(


Dekuju, psat budu i dal, preju prijemny den:-)


MKbaby
29. 03. 2016
Dát tip

Piš dál a drž se, přeji ti, ať je co nejdřív lépe.

A z toho hulváta R.L. si nic nedělej. Kdybys Ty pod jeho texty (o kterých on se domnívá, že jsou to básně) napsala jen zlomek toho, co on nazvracel k Tobě, začne ReLé řvát a okamžitě Ti znemožní přístup. Ono je jen otázkou času, kdy bude opět zablokován, jako se mu to už stalo jednou na Písmáku, ale i na jiných literárních serverech :-)

 


Drž se a určitě bude lépe. /T


4U
27. 03. 2016
Dát tip

pro j.p. : děkujeme za psaní :-)

pro R.L. : rád bych se mýlil, ale zdá se mi, že tohle už je za hranou třetího bodu Pravidel chování na serveru Písmák =

"Uživateli je zakázáno verbálně napadat a pomlouvat ostatní uživatele serveru, ať už v komentářích (kritikách) či v samotných dílech. Pomluva je chápána jako takový nepravdivý výrok o jiném uživateli serveru, který dotyčného uživatele poškozuje v očích komunity serveru pismak.cz."

..a rada zdarma: nečísít ... tím odpadne iritace .. a tím komentáře mimo pravidla :-)

 

 


Drzim, drzim, ale porat je vic toho, co nezvladam :-(

Jinak dekuju za cteni:-)


Gora
27. 03. 2016
Dát tip

Tak vydrž...panenko...                                                                           /T.


srozumeni
27. 03. 2016
Dát tip
***

Kočkodan
27. 03. 2016
Dát tip
Těší mě, že se těšíš na skupinu. (U mne by se psychický stav po zavětření cigaretového kouře zhoršil.)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru