Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dobřany s moučníkem v puse

11. 04. 2016
7
8
565

po víkendu zase v Dobřanech

Přinesla jsem si z domova moučník, sklidil velký úspěch... ale pár kousků ještě mám :)

Byli jsme na muzikoterapii, super zážitek.... každý měl svůj bubínek... co bubínek, buben to byl a hráli jsme s ním všechno možné.... zlepšilo mi to náladu.. doma si taky občas bubnuju, když se potřebuju odreagovat....

Nemam ráda, když někdo slíbí zavolat v půl a nezavolá, člověk se pak musí pořád připomínat... ale nakonec šlo jenom o půl hodiny zírání do mobilu :D 

Tak si tak sedím na posteli, v puse příchuť rizeta, co bylo k večeři... zase rizeto! :/

mouchy už tu nemáme ... ani tu s mikrokamerou, padly za vlast.. 

j, když už jsme u tý muzikoterapie, tak nam tu řvou pávi - a to prosím od rána do večera, do toho voda ze sprchy, ale kousek od našeho pavilonu kvete krásná magnólie...

Dozvědděla jsem se, že nemůžu být na propustce na víkend 2x za sebou :( :(, tak snad už to tu nějak zdárně dopracuju do konce, už se těšim domů

Rozloučila jsem se doma se Sunnym, položila na hrobeček věneček ze sedmikrásek.. už to byl rok a já se k tomu dostala až teď :/... všechno to tak pěkně zapadá do sebe,.... jsem zvědavá na zítřejší skupinu, co se dozvim novýho... ach ten ranní budíček!

přeji dobrou noc

Jana

 


8 názorů

Už ti to uběhne a jsi doma. :-))) /T


Vsem dekuju za cteni :-)


MKbaby
12. 04. 2016
Dát tip

Páva jsem ještě nejedl :-P


4U
11. 04. 2016
Dát tip

*


Lnice
11. 04. 2016
Dát tip

já je taky moc ráda čtu, jsou hezké.-)*  u nás na ulici křičel páv tak dlouho, až skončil na pekáči.-) samozřejmě , že ne na našem.-))


pedvo
11. 04. 2016
Dát tip

S těmi pávy jsi mi připomněla: Jako výrostek jsem se naučil zavřeštět jako páv, a hejno mi opravdu odpovídalo. Později jsem to předvedl svým malým dcerám, k jejich nadšení a k nelibosti mé ženy i matky. Nedávno jsem to předváděl vnoučatům – k jejich nadšení a k nelibosti jejich matek (oněch mých dcer) a opět mé ženy. Doufám, že ještě stihnu rozeřvat hejno pávů před očima svých pravnoučat, pak už můžu klidně do kytek.

Rád čtu tvá krátká povídání a fandím ti.


Kočkodan
11. 04. 2016
Dát tip
Já bych si dal nějaký moučník s mákem nebo ořechy. Goro, nejkrásnější zvíře na světě jsem přece já, máš trochu nepořádek v pořadí. Ale nezlobím se na tebe.

Gora
11. 04. 2016
Dát tip

Mívala jsem Pávíka - nejkrásnější zvíře, jaké je možno si představit. Avšak nejhlučnější... zdravím!                                                      /T.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru