Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

... v Dobřanech je převážně dobře...

15. 04. 2016
5
5
437

V Doobřanech je převážně dobře, pokud je vám zrovna dobře... což ... takhle v pohodě jsem ještě nikdy nebyla... jsem šťastná, že mi tu nechaj takdlouho... sestřičky sou tu moc hodný... přehodili mne na volné oddělení, kde se dveře zamykaj až po večeři, takže se můžem jít po véče ještě projít... bylo to dlouhé období atak, depresí, schizofrenie - ze které zbylo jedině šumění v uších

...mluvila jsem s paní doktorkou, tak prý na příští víkend bych mohla na 3 dny domů a pak od čt nafurt, ... dala mi obrovskou porci naděje a vnitřní radosti... musela jsem se o to s vámi podělit... :)

jinak nam tu prší střídavě oblačno... ráno naproti v zahrádce číhala černobílá kočka na myš.. pak odběhla a s něčim si hrála, tak snad lov (bohužel pro myš) dopadl dobře :D...také jsme měli kočky, tak vím, že si nejdřív s kořistí hraje a až pak zabije..

a já zabila špatnou náladu písničkama a čokoládou... mňam čokoláda!

jo, a nemáme tu v oknech mříže... ale to nemění nic na tom, že můžou být tak opršelá od ranního deště, že stejně neni nic vidět :D...vypadá to, jako by někdo rozlil venku mlíko...


5 názorů

4U
15. 04. 2016
Dát tip

dobře je tam, kde je dobře :-) *


Slunce bude svítit zase radostněji. :-)))/T


Kočkodan
15. 04. 2016
Dát tip
Klidně buď TAHLE zabíječka. To je dnes všechno. Tečka. :-)

Gora
15. 04. 2016
Dát tip

Přeju ti málo mlíka v okně a hodně světla v dalších dnech...                   /T.


Lnice
15. 04. 2016
Dát tip
Super :))mám radost, děkuji, že ses se mnou podělila *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru