Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Věčný styk

23. 05. 2016
1
2
503
Autor
amoresperros

 Stojí u lampy a dívá se na mě. Je na něm něco podivného, jakoby nebyl člověk. Je mi 19 let. Chci ho... Asi mi čte myšlenky... Nechala jsem se převalit na lavičku. Na nic nečekal, sundal mi kalhoty a zbytek já sama. Po předehře jazykem, si mě zapřahl. Pane bože, to je tak úžasný... Ah.                                                                                                                                                                                                                              Když se udělal, tak zapnul kalhoty a beze slova odešel. Ani nevím, jak se ten muž jmenuje... Něco se mnou není v pořádku, pořád prdím a mám problém udržet moč... Bolí mě záda, já snad z toho parku neodejdu... Sebrala jsem větev a využila ji jako hůl, abych se vůbec mohla hnout. Něco mám s klouby.. Podívala jsem se na své ruce, nevěřím. Jsem už ve svém bytu, zadívala jsem se, se slzami, do zrcadla a už tomu věřím... Zestárla jsem, během toho pohlavního styku, nejmíň o 70 let... Vlastním svraštělou kůži... Bodá mě bolest v hrudníku ! Lapám po dechu, podlomily se mi kolena. * Elvi *


2 názory

K3
23. 05. 2016
Dát tip

To má být něco jako Elva z Eragona? To byla jedna z nejlepších postav z Eragona. Náročná, složitá.

Tohle je něco úplně jiného. Jenom půjčka jména. Navíc zpracování???

Divné.


Lakrov
23. 05. 2016
Dát tip

Připadá mi to jako námět na horor, nerozpracovaný námět, jen základní poznámky.  Jako povídka je to přiliš krátké a bezobsažné.  


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru