Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hanácké medobraní, kurva!

Výběr: Marking Machine
26. 05. 2016
3
5
668

Tož kurva, lidi! V každé hanácké domácnosti mosí byť masivní sud medu. Takový med je svinsky užitečná věc, kurva! Když třeba dáváte podsvinčeti večer chlastať kořalku, aby šlo rychlo do limbu, a ono nesce a prská, rozmícháte do tej kořalky lžicu medu, kurva, a jejejejeje! Podsvinčátko začne sat jak kliště a za chvilku je na mol. Med sa takyk každé správné robě hodí v létě na natírání futer u dveřisek, kurva. Víre, když só v létě kolem žni ty největší vedra, robám sa v domácnosti při fakčeni potí frndule, smrdí to jak čtvrt járu stará mršina bezdomovca, a z široka daleka sa jim na závojičky slétávají můchy, masařky a šelijaké další ščipavé berušky, kurva. Jak ale namažete futra medem, tož veškerý ten hmyz jak kolem teho letí na piču, hodí zpátečku, jde na med, přilepí sa a vy ho pak enem zmasíte nohó od stola. Tož tak.

Tudle takhle kókám do našeho domácího medového sudu a jáj! Už tam je enem na dně! Čopnu nožisko od stolu a rachot na růru od kamen a Darmožrůte, popadni svini tchyni, jdeme do lesa!

A sinátor je hnetkaj u maminky svojí hodné a Maminečko moja hodná, co bodeme dělat v lese?

A já Uvidíš, degene nečistý, uvidíš!

Sinátor tedyk vybrakoval z kavalca svini, přivázal si ju na zádiska a šlo sa do lesa. To víte! Tchyňa od přírody pozná, že sa bode dět něco nekalého! To máte jako když máte psa a chcete ho zabit na mesko, kurva. Pes to vycítí a začne kňučet svinsky. Tchyňa ale nekňučí, místo teho jeduje a říká smutné věci jako třeba Miluno, ty obludo tlustá, nech mě! Ty mě chceš určitě zasik zamordovať, pomoooc!

Tchyňa békala a jedovala i v tomtok případě. Neměla su na to nervy, tož su si stáhla fuseklu a strčila ju tchyni do mordy a v tu ránu bolo krásné ticho.

V lese bolo svinsky hezky. Šade hůby a bobule jako pánské nektarinky, ale na to su tentukrát srala, kurva. Došli jsme k mýtině, uprostřed které stál masivní buk s díró.

Sinátor si zaclonil pazóró očadla a kóká na buk a Maminko, tama nahoře sa cosik pohybuje. Vypadá to jako jakýsik kůř!

A já Ty si kůř, ty kuřbuřte malý, nepovedený! To jsou hodné lesní včeličky.

A sinátor svinsky zbledl a Maminečko moja hodná, proč tadyk jsme?

A já Ty si asi debílek úplný, viď? Přecik proto, abychom si od nich zali trochu mediku, víš, kurva?

V tu chvilu tchyňa vyvinula strašivů silů, vyflusla ze seba fuseklu a Lukášku, rychlo utikej, rychlo pryč, nebo s tebó bode zle!

Ale sinátor, bo je to pomalý degen, než sa stačil pohnót, už su ho držela za kuliska a Neboj sa, neboj sa, včeličky sů hodné, nic nám neudělají! A přivázala su mu k těm kuliskám šňůru, co su sebó tajně vzala, aby mi nepráskl do škrpálů, kurva.

Pak su ukázala na včelí diru a Lez, chuji, nebo tě tama vynesu v zubiskách a strčim ti do teho lochu ryť, a počkej, co ti s ní včeličky udělají, kurva!

Sinátor sa tedyk pokřižoval a začal lezt. Já držela konec té šňůry, co sa mu táhla od kulisek, bolo to jako takuvé vodítko na cvičenů opicu, co sicek poslůchá páníčka, ale ne nadá sa jí věřit natolik, aby si zaslůžila volný pohyb! Degen bol naštěstí svinsky šikovný, lozil mezi suchými haluzami jako dřevorkocůr a za chvilu bol u včeličkové díry a Auauauauau, maminečko, ony mně ščipají!

A já Chuji, neoháňaj sa, ať je nerozdráždíš! Okaž, že si chlap, zatni zubiska, šahni donitř, začni vytahovať strdí a házaj mi ho semka dolů! A sinátor tedyk strčil do včelího hnizdečka pazóru a šátral v něm jako veterinář v kravskej piči a zasik Auauauauauau! Maminečko, pomoooc! Těch včeliček je tadyk svinsky moc! A začal sa oháňat a jak sa oháňal, tož sa pustil a letil dolů. Jak měl ale ke kulám přivázanů tu šňuru, tak ta šňura sa zahákla za bukovů haluzu a sinátor visel za kuliska ve zduchu, békal svinsky o pomoc, a kolem něho úplné černo od včeliček. Bolo to svinsky veselé!

A já Si debil, viď! Ani takovů jednoduchů věc jako vzect cosik z bodu Á a dať to do bodu Bé nezvládneš! Holt to zasik šecko mosím zprasečit sama. Vylezla su tedyk jako zkušená medvědica na buk, vytahala čeličkám strdí z hnizdečka, naházala ho dolů a jako gut, no ne? Vite, já mám asik tak dvaceť centimetrů tlustó kůžu a na ní mi navíc roste neproniknutelné pubické pochlupení, kurva, takže si z žihadel nic nedělám.

Když bolo šecko strdí na zemi pod stromem, zalovila su naposledy pazóró v hnizdě, vytáhla veliků šišku včel a frk s ní z výšky rovnó na tchyni! Abyste temu rozuměli, ona má totiž tchyňa reuma, fort kňórá, jak ji šecko bolí. Tož a na reuma je nejlepči včeličkové žihadlo! Proto su ji sebó vzala.

Tchyňa jak je chromá na obě dolní nohy začala tancovať jako mladá zdravá roba a jejejejejeje! Pomoc! Pomoc! Toto bolí, auauauauau! A já sa smala a Vidíš, jak žihadla rychlo účinkujů, jak si rychlo vykurýrovaná? Asik semka bodem mosit chodit častěji!

Když včelám došly žihadla, odřízla su sinátora, stáhla z něho tričko, udělala z něj takový pytel, naflákala do teho strdí s medem a šlo sa domů. Tchyňa a sinátor békali svinsky a vypadali jako takové ty panáci Mišelin, kurva. Kdybych nevěděla, co sa jim stalo, hnetkaj volám na Svatý kopeček, že jim ze zoo uprchly jakésik bestie z Afriky nebo Austrálie, kurva! Ale pohodá lepkavá veliká, já su cestó žrala strdí a mlaskala hlasito a jako gut, no ne?

Doma na nás už čekal starý, bo měl starosť, co sa zasik stalo. Když opatřil ty dvaja nafůknuté Mišeliny, začal hromovo békať a Jáj, co to je? Pomoc! Mamo, ufoni!

A já Uklidni hormon, chuji! Totok nejsó ufoni ale tvoja přizeň. Darmožrůt a svině. Enem sa na ně trochec nasraly včely!

A starý Maminko, Lukášku, ježišmaria, co vám to zasik Milu udělala! A hnetkaj obklady a cibule a octan kurva, no zkrátka jako u debilů!

Srala su na ně. Čopla si ten pytel ze sinátorovo trička a jáj! Já su všecko to strdí cestó zožrala! Nasrala su sa, narvala tričko, bo bolo beztak celé dosviněné od medu, do kamen a Darmožrůti, med je v piči, zítra jdeme znova!

Jak su to řikla, svině, degen i paprika začali békať hrůzó a než su stačila cosik zrychtovať, vyskákali ven zavřenými oknami a frnk pryč! Nevděčníci! Člověk sa snaží, chce jim trochec osladit život a oni mu okážů záda, kurva. Dobroty je v nich zkrátka jako v prdeli medu!

 

5 názorů

Moja slovo, kurva. Eslik igelit, tož jedině pod tchyňu, aby nám necrkala do matraček.


agáta5
27. 05. 2016
Dát tip

.. jj, máš recht, Milunko, navíc ty igelity jsou nerecyklovatelný... dej mu ještě jednu pecičku za mě :)


Děkuju, robičky hodné, mam vás svinsky ráda! Ty letáky z Lídlu jsou čupr gut, sinátor si do nich balí sešity do šůle, kurva, aby jeho hodná maminka nemosila vyhazovť těžce vydělané penízky za bebilní plastové obaly. Samořejmě je to samé Maminko, to nende, ve škole se mi budó smat! Ale stačí jedna menčí pecička nohó od stola doprostřed čeliska a je klid!


agáta5
27. 05. 2016
Dát tip

jj, pro dobrotu na žebrotu :)))


careful
27. 05. 2016
Dát tip

Napadlo mě, že ty tvé povídačky by se možná děsně líbily tomu mímu strejcoj, co je holubář, kdyby teda četl i něco jinýho než časopis Chovatel a letáky z Lídlu. Má totiž i dost podobný hlášky...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru