Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kojená hra

28. 05. 2016
7
4
1115
Autor
Movsar

Miniatury o sobotním putování městem.  

Kojená hra

V bezmasé jídelně se líbí rodinkám. Mladý pár s dvěma dětmi. Uřvaný kluk se dožaduje cecíku. Dostane ho a rázem je spokojený. Saje pumpózním tempem, jako když čerpáš vodu ze zatopeného sklepa, ten otesánek. Tatínek odvrací tvář, klučík mu bere hračku, té tím bledne erotická zář. Ženská kouká na mě a já na ni. Asi poznala, že jsem nikdy neodrostl chuti k mléku. Chlap po mě sekne pohledem, dalšího svatokrádežníka by už neunsel. Jen ať si zvyká. 


Urostlá křížala

Ach, ta urostlá křížala v Národní, ta na jazyku jistě zlahodní. Je opálená jižním sluncem, ošlehaná solným mistrálem, ta by tě v slastné vteřině zalila virválem.


Lunatička v Národní

Je to lunatička: na hrudi se jí houpou dva měsíce v úplňku. Rozrušen, člověk jde náhle jak Armstrong, bez tíže.


Tetovanci

K Újezdu jde grupa kdovíodkud. Tetovanci. Holka má ruce od barev, chlap zas v krku zaražený modrý střep. Nejspíš psanci. Teď unikají uličkami staré Prahy a a pokud je na ně vypsána odměna, ocitnou se v Bartolomějské dřív, než večer bude vlahý.


Sladké odpoledne pod divadlem 

Vltavu pod divadlem už posypaly loďky. Na nich milenci, eros za to může, že pádlují jak šílenci. A na ostrově se rozcvičují sbory andílků, pedofilů divý mls. Tady pod divadlem se schyluje k sladkému odpoledni. 


Hlazená hra

Už si ji vede ten uhlazený čudák. Ona má bílou sukýnku čili nic a taky je hlazená. Rychtuje si ji už tady v tramvaji, pěkně uhladit jak Praxiteles své mramory. Hýždě se musej blejskat, má na paměti pravidlo estetiky tělesné lásky. Ten kumštýř.. Ještě ráno si v koupelně hladil tak akorát své vlásky a teď se mu dostává pozadí vilné krásky.  


4 názory

MKbaby
28. 05. 2016
Dát tip
Taky jsem neodrostl chuti na mléčný vak :-P Zase moc hezké počtení :-)

gabi
28. 05. 2016
Dát tip

za Kojenú * aby si nikdy neodrostl :)


Gora
28. 05. 2016
Dát tip

Otesánek versus ukřivděný mužíček, pohled pro bohy:)), křížala i rychlepádlující milenci poháněni samým erosem...vše zábavné.../T.


Lnice
28. 05. 2016
Dát tip

Moc se mi líbí Kojená hra, má vtip.-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru