Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zeptám se

09. 06. 2016
2
7
776
Autor
Amale

Poslední letní déšť

Mně ohmatává prsty.

Dotýká se mých vlasů, tváří, rukou.

Až s tím bude hotov,

Zeptám se ho,

Zda jsem to ještě já.


7 názorů

Kyna
09. 06. 2016
Dát tip

Nepřipadám si velkoryse, vidím v tom smysl a zábavu. Baví mě tvorba cizích bytostí a je v mém zájmu si od tebe někdy přečíst něco, co mě opravdu dostane. Zatím totiž jen naplňuješ čtenářovo očekávání, a věř, že moc chci, aby si mi ho tvým stylem zbořil ;) Proto chci odpověď od deště, protože tu jsi zatím nenabídl.


Amale
09. 06. 2016
Dát tip

Ale vždyť si s tebou jen povídám... Neberu to TAK vážně... Trochu mě překvapuje, že stále komentuješ, jednu po druhé, ale budíž. Líbí se mi, že se ti chce k tomu něco říct. Je to jistým způsobem velkorysé. Snad ty komenty stihnu dojet do konce, už musím jít))


neber ty komentáře tak vážně, Amale. rozhodně je lepší kontroverzní replika než nudné "líbítip"


Kyna
09. 06. 2016
Dát tip

No, to jsi popsal jak mluví déšť, ale pořád si neprozradil, co říká. Zkus ty básně využít ještě víc, je v tom potenciál. V momentě, kdy přiblížíš čtenáři, co říká déšť, ti začnu věřit.


Amale
09. 06. 2016
Dát tip

Proboha, chceš vědět, kdo jsem? Až jednou zemřu, na můj hrob spadne déšť, nasákne mě do sebe,  dozví se to on, zvedne se do mraků, spadne rosou na trávu, ty po ní půjdeš a dozvíš se to. Dřív ne.)


Kyna
09. 06. 2016
Dát tip

Děkuju za to, že tu konečně rozpolcený subjekt nepáchá revoltu, ale obrací se za pokorou. I tak by mě ale zajímala ona odpověď deště. 


agáta5
09. 06. 2016
Dát tip

jj, tohle je dobrý


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru