Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chcanka

11. 06. 2016
2
4
677
Autor
amoresperros

   ,,El P*čo, potřebuješ k urologovy. Ženy, tě totiž dráždí takovým způsobem, který se nedá ani popsat... Muž, má aspoň šanci, si tě zkrotit )" Vyskytla jsem se v čekárně.. Je za pět minut dvanáct. Přede mnou jsou už jen 4 mladé ženy. Přišla řada, na tu ku*evsky krásnou blondýnku a Dr.Piss, si vzal i nadrženou brunetku. ( Přemýšlím... Jsem už jediná brunetka na řadě ) Pouštím si do sluchátek hudbu. Vím, co mě čeká. Vlhnu. ( Přemýšlím nad věcma, které nepochopí nikdo ) Čekám a krátím si zhulená, uvažováním čas.. Slyším smích, těch dvou buchet. Zas mi to neutíká. ( Jsem opět netrpělivá, chci být konečně na řadě.) Přesně po 21 min, se otevřely dveře. Ženy, s ůšklebky pomalu odcházely. Doktorovi stál, utřel si mastnou bradu, vyměnil si rukavice a řekl jasně a čistě ,, Další. "                                                                                                   ( Já tu blonsku snad zapíchnu, do mastný p*dele ! ) Nejspíš, mi z tváře vyčetl, jak se těším... ,, Blonska na konec. :) " a zajiskřilo mu levý oko.. ,, Mazec ! :,D " ( Je super, že jsem třetí ) ...Vcházím do ordinace, voní mi tu desinfekce. Sundávám si kalhoty a spodní prádlo sama. Doktor si lehá na připravenou, červenou podložku. Boty a fusky, mám taky dole. Mám se svléci celá... Klekám si rozteklá a roztažená, na jeho olizující se hlavu. Spouštím moč.. Když měl pusu naplněnou, zastavila jsem proud. ( Díky trénování PC svalů, je zastavit z fleku, proud moči hračka, i několikrát za sebou ) Nahlas chcačky spolknul. " K*rva, to je dobrý !! Držím další moč, olizuje mi klitoris, cítím vzrušení. Hraje si, s mýma vytvarovanýma B a spustila jsem, do huby silný proud. ,, A pij, ty zkurvysyne. :D " Vyléčil mě za 26 min, kousla jsem ho do penisu přes vestu a kalhoty. Blondýnka se podívala na doktora a rozepla si poklopec. Odcházím s vlčím úšklebkem. * Elvi* 


4 názory

Nemohu si, párečči, věci po sobě číst.. :D A za druhé, jsem milé děvče. ;) :P

Kyna
12. 06. 2016
Dát tip

pokud chceš uvěřitelně popisovat tyto fantazie, doporučuju zlepšit styl. to, jakým způsobem píšeš, mi přijde daleko hnusnější než situaci, kterou popisuješ.

(a nejhnusnější mi přijde cenzurování sprostých slov... měl by sis srovnat, o co ti jde. co chceš říct. a komu. až to uděláš, budeš psát důvěrněji, třeba i o tom jak si lidé serou do huby).

taky doporučuju zařadit do indispozic. tam taková díla očekávám. jako "přírodní" téma to akorát někoho nasere.


,,Obsah od 18 let!!" na profilu máš, že je ti sedmnáct. Tím pádem by sis to po sobě neměl/a číst:-)) Já to četl, dokonce i dočetl, ale to je asi tak všechno, co k tomu mohu napsat..:)) 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru