Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nejhorší "báseň" na světě? Pro mne zcela jistě ano... a to přijdou mnohé další

20. 07. 2016
4
23
1304
Autor
Whitesnake

Říká se, že všechno má své meze. Někdy to prostě neplatí.

Autora téměř všichni známe. Nevím, jestli se mám uchechtat k smrti, anebo prolévat hořké slzy lítosti, zmaru a bezmoci nad tímto bio-úkazem. Mám za to, že níže uvedený příspěvek již zcela nepochybně vykazuje znaky trestného činu.

Vyhlašuji (pomyslnou) petici za jednorázovou exkomunikaci tohoto nekňuby a patlala z Písmáku pro totální neschopnost a poetickou pitomost.  Správče, zde máš naši plnou moc zachovat se jako despota a inkvizitor, protože "verše" tohoto autora nebolí jen myšlenkově. Ale i fyzicky.

PS. To se mi snad jen zdá!

Ještě nikdy u mě osobně nemělo toto zvolání většího opodstatnění. :-)

 

 

POŤOUCHLÍCI

 

Než půjdu zpět domů ---

Sdělení jen, dejme tomu.

Jen podle běžných not ---

Však klasických hodnot ---

 

Shodí Vás klidně ze stromu

jen aby viděli lépe do nebe.

I bez blesků k tomu... Hromů.

A vůbec, ale vůbec, je nezebe.

 

*/Praha

(17. 7. 2016)

Vázané verše


23 názorů

Whitesnake
26. 07. 2016
Dát tip

to zcela nepochybně, J


Když nic jiného, vybudoval si tento autor svůj NEZAMĚNITELNÝ  rukopis.


agáta5
21. 07. 2016
Dát tip

buď ráda :)


Zuzulinka
21. 07. 2016
Dát tip

to je sranda, nebo fakt?... směji se až k pláči...i když nevím o koho jde, neb už tady nemám přehled


MKbaby
20. 07. 2016
Dát tip

Našel had relé v popelnici,vystavil si ho na lednici.Že je had úplně celý bílý,odpadky se mu nelíbily,zahodil relé zas tam, kam patří,ať se tam se smetím zase bratří...


řekl bych, že schází kategorie, říkanky, nebo, skoro rýmovačky


MKbaby
20. 07. 2016
Dát tip
No, dotyčný má i ještě horší :-D Přitom když se podívám do jeho nejstarších děl, tak tu a tam nacházím i vyloženě hezké a milé básničky. Jenže se asi nějak vyčerpal a tak vybalil nenávist a pohrdání ostatními... Milej zlatej od reality silně odtrženej KK, sotva se budeš kamarádit s někým, kdo tě upřímně nenávidí už jen proto, že ho nehodláš velebit, sotva se budeš chtít stýkat s někým, kdo ti několikrát denně napíše zprávu, jejímž obsahem bývá stručné prohlášení jako "Čuráku", "Zasranej kretene", "Tenhle server není tvúj, koukej vypadnout" nebo "Jdi do prdele". Tohle nám tady vážně hodláš předkládat jako vzor? Tohoto duševního invalidu? Agresivního chudáčka, který tu uráží ženy jako na běžícím pásu a sní o tom, jak jedné z nich vyvraždí její zvířectvo a rozstřílí okna jejího domu? Autora nenávistných komentářů k dílům dívčiny, ktera se léčila v psychiatrické léčebně, ke kterým dotyčný pak psal, že si nepřeje číst zprávy z pakárny a že diagnózy na server nepatří? Zlého skřeta, který nesnese, když se tu babička vyzná ze své lásky k vnoučatům, zatimco on to tu neustále plní sprosťárnami a osobními urážkami? Jestli tohle obhajuješ, jdi tam, kam on denně posílá mne. A jestli jsi o tom nevěděl, tak se probuď a čti. A pak teprve mluv...

Marcela.K.
20. 07. 2016
Dát tip

Poťouchlík tě chce zabít ;-))))

L. Kumor " Grafoman -  člověk, který nemá co říci, ale snaží se to důkladně popsat."

 


Lnice
20. 07. 2016
Dát tip

já myslím, whitesnake, že je to boj s větrnými mlýny.-))podle toho, jak moc tě baví být Donem Quijotem?.-)


okoloidúci
20. 07. 2016
Dát tip

Karle, o akej řevnivosti píšeš?

je mi šumafuck, že je autor „živel, strhující nezničitelný element, samorost, originalita, nespoutanost, zvláštnost, divočina“, kým svoje danosti premieta len do svojich diel. tie môže ktokoľvek – keď im nevie prísť na chuť –  jednoducho nečítať a je to vybavené.

lenže „„živel, strhující nezničitelný element, samorost“ sa aj v komentároch a správach prejavuje ako fekálny voz (ľudovo hovnocuc), a to ma už trochu vyrušuje.

sa mi nechce veriť, že si na jeho skvosty ešte nenarazil.

 


agáta5
20. 07. 2016
Dát tip

jj, souhlas care, jsou tam horší, tohle je krásný průměr :))


careful
20. 07. 2016
Dát tip

Ta báseň je blbá, ale je tu mnoho stejně blbých i blbějších... asi okurková sezóna...


Gora
20. 07. 2016
Dát tip

Už jsem tam zahlédla i horší:)) a zlejší :((. Ale je to slabota. To mi nevadí, spíše dávám zapravdu okolkovi /agresivita, vulgárnost/. Souhlas s agátou, že tam bude zezhora "tlačenka", jinak to není možný:(((((


agáta5
20. 07. 2016
Dát tip

KK, vytáhni si hlavu z prdele chytráku!  

líbí se ti to? Jsem dost originální?


agáta5
20. 07. 2016
Dát tip

řeknu za Aleše, okoloidúci... jako další forma - zablokovat tak, jak to dělá i on.. a je klúd :)


Já vyvolané řevnivosti, ani té básničce nerozumím, ale doporučuju brát toho autora vážně, to je přece právě to, co všichni hledáte a opěvujete, prostě živel, strhující nezničitelný element, samorost, originalita, nespoutanost, zvláštnost, divočina... - a teď se sním nedovedete skamarádit, jak je to možné?


okoloidúci
20. 07. 2016
Dát tip

myšlienkovej / estetickej / fyzickej bolesti z akéhokoľvek diela sa dá ľahko predísť - nečítaním. viac ma vyrušuje mentorovanie, verbálna agresivita a vulgárnosť.


další forma pozitivní diskriminace:

kdyby všichni autoři dávali svá díla jen do "hlavního seznamu", měl by nejmenovaný zmíněný celou "dílnu" jen pro sebe...

Vedlejším efektem by bylo to, že grafomani jako já by si museli dávat pozor, která ze svých děl zařadí do povolené měsíční pětice...takže kvalitativní plus pro písmák jako celek :o)


agáta5
20. 07. 2016
Dát tip

ještě takový malý dovětek... bacha, abys někomu nevzal čerstvý vzduch KK se k němu chodí nadechnout :)))))))  z toho sajrajtu, co píšeme my ostatní :)))


agáta5
20. 07. 2016
Dát tip

tip - že souhlasím ne že je to super dílko :)))


agáta5
20. 07. 2016
Dát tip

muhehehe, tady nikdo neslyší... já napsala kritiku na mistrova pošahaná díla a byla jsem adminem uvrhnuta do "nezařaditelných", ale jeho sprosťárny tu lítaj jako komety furt dál ... takže já to vidím na protekčního zmetka,  kterej projde i všemi tělesnými otvory :))))))))))))

budu se dívat :)))))


Whitesnake
20. 07. 2016
Dát tip

ok, chápu, ale tohle je už přece tisíc sáhů pode dnem, aleši


jsem spíš pro pozitivní motivaci, začal jsem zmíněnému nejmenovanému autoru tipovat (komentovat ne, protože jsem bloknut) díla, která vykazují aspoň nepatrnou známku kladných emocí.

Není takových děl mnoho, ale jsou.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru