Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Když slyšíš

25. 07. 2016
1
2
497
Autor
Amale

Když slyšíš pláč,

Pak někdo někde pláče.

Prázdno kolem

Je pouze prostor vykreslený bolem

Aby mohl v tobě žít.


2 názory

Amale
26. 07. 2016
Dát tip

Karlovi:

Tahle kritika je nesmyslně jedovatá, argumenty jsou slabé až žádné, závěry neopodstatněné a chybné až k analfabetismu. Účelem je pouze pokus o zněmožnění autora. Je to zabiják mého času a proto na ni kašlu.


Ty autorko máš uvnitř ty svoje úchvatné obrazy, rodící se z ničeho jak chtějí, jednou tak podruhé tak (a TO je přece poezie, že...)  - nicméně zkus se vrátit o několik pater dolu a pracovat trochu cílevědoměji: Třeba proč začínají všechny řádky velkým písmenem, když první končí čárkou a druhý končí tečkou? Proč dávat velká písmena doprostřed věty? Stejné nedbalosti a zmatek vzniká v obsahu: časové "pak" použiješ klidně ve smyslu "protože" a vzápětí "aby" ve smyslu "který" (to nevím přesně to asi nepozná nikdo účel toho "aby"). Odseknutý název tomu dává ještě korunu. Dohromady vznikla rádoby efektní slátanina a teď se můžeš hádat že ne, ale radši přemýšlej a zpomal.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru